Arkadaşlar malum evdeyiz ama bir gün yine eski hayatımıza geri döneceğiz. Öncelikle ben sosyal medyakullanmak , film dizi izlemek için bir notebook arıyorum. hafif olması ve şarjının uzun gitmesi önemli uzun vadede. Dayanıklılık kalite vs. zaten bildiğim kadarıyla güncel bütün cihazlar öyle. Casper, vestel, hometech markaları dışında sizin önereceğiniz marka model varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. Özellikle kullandığınız bir model varsa yorumunuzla birlikte yazarsanız daha iyi olur.
Bu tarz bir şeyler alabilirsiniz hocam. İçlerinde en mantıklısı Asus bence. Lenovo 14" haberiniz olsun.
Çok teşekkür ederim hocam bana da asus mantıklı geldi. bir fiyat araştırması yapayım.
GriPaltoluAdamG
kullanıcısına yanıt
Asus 256gb ssd ile geliyor yeterli olur mu acaba
AlmostFly
kullanıcısına yanıt
oyun falan yüklemicem film de indirmem. en fazla word excel powerpoint sunum dosyalarım olur. zaten iki tane 1 tb taşınabilir diskim var. öenmli dosyalarımı onlarda saklıyorum. bence yeter.
Asusun marka olarak Acerdan bir tık üstün olduğunu düşünüyorum. Hafiflik anlamında da Asus önde. Tasarım olarak ta vivobook serisi başarılıdır. Acerin önde olduğu şeyler FHD ekran ve 256 fazladan hafıza. FHD ekran da pile ekstra yük getirir tabi. Asus pil olarak ta daha önde olacaktır.
Bununla asusu karşılaştırırsak hangisi iyidir sizce-oyun oynamam pek-ikisi arasında kaldım
Peki bu cihazların herhangi birinde televizyona kablosuz görüntü aktarım özelliği var mı acaba? Bilgisi olan var mı bu konuda. kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyorsam ekranın Full Hd olması çok önemli olmaz bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme