Şimdi Ara

4500 tl sistem önerisi ( bazı parçalar belli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar black friday yaklaştığı için bilgisayar toplamaya karar verdim 2 parçayı ( ekran kartı ve monitör ) amazondan alacağım diğer parçaları hepsiburadadan taksitle çekmeyi planlıyorum, topladıgım bazı bilgiler şunlar fakat yepyeni tavsiyelerinize ihtiyacım var, eğer fiyatta düşme yaşanabilirse güzel olur performans kaybı çok yaşanmadan;

- Gigabyte gtx 1060 G1 3 veya 6 gb ekran kartı ( gigabyte g1 ekran kartı diğer 1060 lardan biraz daha üstte diye biliyorum fiyat performans olarak sizin öneriniz nedir? MSI çok övüyorlar kafam karıştı ve 3 gb 6gb ın çok farkı olur mu ? )

-i5 8400 işlemci ( 8. nesil fiyat performans olarak önerilen en iyi işlemci bu fakat performans kaybı olmadan daha ucuz 7. nesil kartlar varsa önerilerinizi alabilirim çünkü 8. nesil anakartları biraz pahalı oluyor )

- ram 8gb ( 16 gb beni fiyat açısından çok zorlayacak oyüzden 8 seçtim çok farkı olur mu )

- monitör Acer 24 inch 144 hz 1 ms monitör ( amazondan alacağım için indirimsiz 1000 lira civarına geliyor en fazla ben uygun buldum fiyatı yinede öneri alabilirim )

- 120gb ssd 1 tb harddisk olacak

Kasa güç kaynagı ve anakart tavsiyelerinizi bekliyorum, ayrıca üsttekilerden daha ucuzu ama performans olarak yakın olanı var derseniz onlarıda duymak isterim, anakartı 8. nesil desteklicek şekilde uygun ve iyi performanslı önerirswniz sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncelleme : anakartı msi z370 A pro düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte Nvidia tarafında en yüksek default saat hızlarına sahip üreticidir.
    Uygun fiyata bulursan EVGA'da satın alabilirsin. Bilemiyorum fiyatlar ne olur.
    120 GB SSD ne işine yarayacak? Sırf para kaybı. 250 GB altı alınmaz. Amacın oyun belli ki.
    1060 ile 140+ FPS anca Counter'da falan alırsın. 144 Hertz monitör gereksiz bence.
    Dolar 3.8-3.9 TL. O bütçeye gidip Zxx anakart almak akıl işi değil.
    Sırf 10-20 FPS fark için değmez. Bırakın bu reklam kokan muhabbetleri.
    AMD F/P'dir. Al geç, bak keyfine.
    Manyaklar dışında sürekli işlemci değiştiren yok.
    Ivy Bridge bile hala iş görüyor.

4500 tl sistem önerisi ( bazı parçalar belli )

Paran olunca aynı kitten bir tane daha alırsın ve SSD'de alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan Memedov -- 18 Kasım 2017; 5:7:26 >

• Anakart fiyatları ile 8. nesil alınmaz + i5 8400 ile R5 1600 arasındaki fark az, soğutucu + anakart parasına değmez.http://prntscr.com/hc1fdq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.