Şimdi Ara

450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle lexus iç ve dış tasarımda çok daha iyi bakalım motor kıyaslaması nasıl olacak
  • jdmworks kullanıcısına yanıt
    ''Bütünlük kusurları'' derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

''Bütünlük kusurları'' derken?

Ön taraf çok iddialı,çok agresif ama arka taraf ön tarafa göre daha sönük duruyor.bişeyler eksik gibi .Şahsi fikrim tamamen
  • jdmworks kullanıcısına yanıt
    Bana göre lexus fazla abartılı olmuş. Koskoca ızgara tavuk kümesini andırıyor. Aracın hatları da fazla sivri. Göz yoruyor bir süre sonra. BMW daha ağırbaşlı.
    Kabine hiç girmiyim zaten. BMW ezmiş. Lexusun kapı içleri corolladan hallice, Konsol BMW den hallice. Her telden çalıyor. Özgün bir felsefenin eseri olmadığı çok açık. BMW de ise ruh var. Direksiyonu yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 18 Ocak 2014; 0:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Bana göre lexus fazla abartılı olmuş. Koskoca ızgara tavuk kümesini andırıyor. Aracın hatları da fazla sivri. Göz yoruyor bir süre sonra. BMW daha ağırbaşlı.
    Kabine hiç girmiyim zaten. BMW ezmiş. Lexusun kapı içleri corolladan hallice, Konsol BMW den hallice. Her telden çalıyor. Özgün bir felsefenin eseri olmadığı çok açık. BMW de ise ruh var. Direksiyonu yeter.

Ön konsol ve direksiyon konusunda çok haklısınız,BMW'nin iç mekanı tabi ki daha başarılı,ama dış tasarım biraz göreceli arkası abartılı olsa da benim hoşuma gitti özellikle egzos yerleşimi güzel olmuş.
  • yılan ön çok aykırı ama bakalım otoriteler ne diyecek ben kararsız kaldım
     450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ?
     450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ?

• Lexus çok özel araba
  • Lexus tasarım olarak çok agresif olmuş özellikle arka tasarım harika.Egzoz yerleşimi farklı ve hoş."Bana göre" iki aracın da iç tasarımı sportiflikten uzak sıradan araçlar gibi kalitesiz ya da çirkin falan demiyorum ancak sportif olduğunu da düşünmüyorum.M4'ün konsolu neredeyse 1 serisiyle karşılaştırılabilir bir halde,sadece direksiyon oldukça sportif.Lexus'un direksiyonundaki koca amblem gözüme hiç de hoş gelmedi.RC F'i beğendim fakat M4 diyorum
  • bence Lexus çok daha güzel .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.