Şimdi Ara

450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detroit otomobil fuarında Lexus ‘un RC F modeli ile BMW M4 Coupe ‘yi gölgede bırakacak kadar ses getirmesi pek beklenilen , hesap edilen bir durum değildi. Baktığınız zaman Lexus RC F ‘nin tasarımını ya seversiniz, ya da sevmezsiniz, kolay kolay kararsız kalmazsınız. BMW M4 Coupe ise yıllardır sadık kaldığı agresif ve asaleti bir arada sunan tasarımı ile herkesin beğenesini kazanmıştır.

İki markanın resimlerini yanyana koyduğumuz zaman, BMW M hayranı olarak üzülerek söylemem gerekiyor ki geçmişten gelen bazı tabuların yıkıldığını görebiliyorsunuz. Diğer bir deyişle, İstanbul’un işlek bir caddesinde her iki modeli 5 dakika arayla geçirsek, Lexus ‘a dönen kafaların sayısı eminim ki BMW ‘den daha fazla olacaktır.

Tasarım tabi ki çok büyük bir kriter, fakat performans ve teknik özellikler de bir o kadar önemli. İki otomobil arasında resimlerde görülmeyen bir diğer farklılık ise M4 Coupe twin-turbo beslemeli 3.0 litre hacimli altı silindirli motoru ile 425 beygir güç üretiyor. Diğer yandan Lexus RC-F ise 5.0 litre V8 motoru ile “450 beygirden fazla” güç üretebiliyor.

Kaynak: Modifiye.com

450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ? 450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ?
     450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ? 450hp Lexus RC F vs 425HP BMW M4 Coupe mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iTsUp2u -- 17 Ocak 2014; 17:28:09 >

• lexus der kaçarım...
  • 911 carrera s ve diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

911 carrera s ve diğerleri
    baya bmw modeli kullandıgım halde,Lexus RC-F yi tek geçerim her yönüyle,özel olursunuz bununla
  • Lexus Samsung gibi bir strateji geliştirmeli.

Mesela LFA Mini diye 450PS bir araç üretse deli satabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Lexus Samsung gibi bir strateji geliştirmeli.

Mesela LFA Mini diye 450PS bir araç üretse deli satabilir.
    Lexus
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Lexus

Alıntıları Göster
    Lexus daha kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clemenza'

Lexus daha kaliteli

Alıntıları Göster
    Lexus..

Markaya sempatim üst düzeyde, tasarımları ve teknolojisi harika. Özelikkle LFA'den sonraki favorim RC F.
  • M3 un agzini agzina almasin lexus. Bmw bu sakasi olmaz. Kiyaslamalar gelir yakinda. Finoya donecek lexus. Sadece izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

M3 un agzini agzina almasin lexus. Bmw bu sakasi olmaz. Kiyaslamalar gelir yakinda. Finoya donecek lexus. Sadece izleyin.
    m3 lexus önünde diz çöker ve tövbe ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Lexus..

Markaya sempatim üst düzeyde, tasarımları ve teknolojisi harika. Özelikkle LFA'den sonraki favorim RC F.

Alıntıları Göster
    Lexus akar V8 candır
  • quote:

M3 un agzini agzina almasin lexus. Bmw bu sakasi olmaz. Kiyaslamalar gelir yakinda. Finoya donecek lexus. Sadece izleyin.

bende performans olarak m4 ün rahat tokatlayacağını düşünüyorum özellikle pistte
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

quote:

bende performans olarak m4 ün rahat tokatlayacağını düşünüyorum özellikle pistte

Alıntıları Göster
    BMW tip olarakta ezmiş teknik olarakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

BMW tip olarakta ezmiş teknik olarakta..

Alıntıları Göster
    Bmw diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Bmw diyorum

Alıntıları Göster
    Lexus'u bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Lexus'u bayıldım

Alıntıları Göster
    Lexus diyenler kafanıza hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Lexus'u bayıldım

Alıntıları Göster
    m3 katili is f i hatırlatır yavaştan kaçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragongeorge

m3 katili is f i hatırlatır yavaştan kaçarım

Alıntıları Göster
    Lexus tabiki de,4 serisinin tasarımında bütünlük kusurları var bence
  • Lexus'ün önünde bahçe tel örgüsü var gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Lexus'ün önünde bahçe tel örgüsü var gibi...
    Bmw diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.