Şimdi Ara

450W-750W ARASI İSTENİLEN GÜÇ DEĞERLERİNE SAHİP POWER SUPPLY İMAL EDİLİR VE SATILIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTEDİĞİNİZ GERİLİM VE AKIM DEĞERLERİNE SAHİP, KISA DEVRE KORUMALI, TAM REGÜLE EDİLMİŞ, STABİL VOLTAJ VE AKIM DEĞERLERİNE SAHİP, ÖZEL FUN KONTROL SİSTEMİ SAYESİNDE ISI PROBLEMİ YAŞAMAYACAĞINIZ %85-90 RANDUMAN ALACAĞINIZ PSU'LAR TARAFIMIZCA SİZE ÖZEL OLARAK İMAL EDİLİR VE SATILIR...

• PSU'LARA İLAVE EDEBİLECEĞİMİZ ÖZELLİKLER:

DIGITAL SOĞUTMA SİSTEMİ
    ÇIKIŞ KISA DEVRE KORUMA SİSTEMİ
    YÜKSEK GERİLİM TAMPON DEVRESİ
    AKIM STABİLİZATÖRÜ
    CD-ROM BOŞLUĞUNA MONTELİ POWER DURUM KONTROL PANELİ
    1,5 mm ALÜMİNYUM ŞASİ
  • Keşke donanım yerine Sıcak Fırsatlar kısmına yazsaydınız daha iyi oLurdu.
  • İKİNCİ EL FORUMUNDA DA VAR İLANIM DÜNÜN TOPİĞİ MEVCUT. DONANIM FORUMUNDA DA ELE ALALIM DEDİ ARKADAŞLAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STEELER

İSTEDİĞİNİZ GERİLİM VE AKIM DEĞERLERİNE SAHİP, KISA DEVRE KORUMALI, TAM REGÜLE EDİLMİŞ, STABİL VOLTAJ VE AKIM DEĞERLERİNE SAHİP, ÖZEL FUN KONTROL SİSTEMİ SAYESİNDE ISI PROBLEMİ YAŞAMAYACAĞINIZ %85-90 RANDUMAN ALACAĞINIZ PSU'LAR TARAFIMIZCA SİZE ÖZEL OLARAK İMAL EDİLİR VE SATILIR...

dunyanın en ıyı psu ları(zippy,enermax) ancak %80 verimle calısıyor senın %90 verim ıddaa etmen bıraz ılngınc
  • PSU'YU YAPINCA MAX. YÜKTE ZAMANA YAYILI OLARAK DENEMELER YAPARIM...
    İLGİNÇ GÖZÜKEBİLİR AMA ASLINDA ŞUNU İYİ ANLAYIN; DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKALARI, YILLARDIR AYNI PSU'YU EVİRİP ÇEVİRİP ÖNÜMÜZE KOYUYORLAR. VAR MI YENİ BİR TEKNOLOJİ, VARSA YENİ TEKNOLOJİYE SAHİP BİR PSU BULAN GETİRSİN... ADAMIN UMURUNDA DEĞİL, BELLİ BİR ALICI KİTLESİ VAR
    PARALARINI SÖĞÜÇLEDİĞİ...
  • Hocam çok pahalıya mal olmuyor mu?Biz parçaları tek tek hesaplasak yine adamların sattığından daha pahalıya geliyo.Sonuçta milyonlarca üretmiyorsun.Ben bunu anlamadım.Fiyat konusunu biraz açarsan belki alıcı çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ŞİMDİLİK PSU LAR TANITIM AMAÇLI,

50$ - 75$ ARASI DEĞİŞİYOR FİYATLAR...

VE DE İSTEDİĞİNİZ TEKNİK ÖZELLİKLERİ EKLİYORUZ BU PSU'LARA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STEELER

ŞİMDİLİK PSU LAR TANITIM AMAÇLI,

50$ - 75$ ARASI DEĞİŞİYOR FİYATLAR...

VE DE İSTEDİĞİNİZ TEKNİK ÖZELLİKLERİ EKLİYORUZ BU PSU'LARA...

hocam bi örnek yapıp test edin..güç çıkışları , dalgalanma , ses düzeyi , effiency ve en önemlisi süreklilik
  • ÜSTAD NASİPSE BR ADET PROTOTİP YAPIP FORUM YETKİLİLERİNE TESLİM EDECEĞİM, GİTSİNLER İSTERSELER AŞŞEK GİBİ YÜK VURSUNLAR PSU'YA YÜKLENSİNLER... MEKANİK BİR ARIZA OLMADIĞI SÜRECE TAŞ GİBİDİR PSU... AKLINIZDAKİ SORU İŞARETLERİ KAYBOLACAK MERAK ETMEYİN...
  • bir türk psu markası mı doğuyor ne..hadi hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronishark

bir türk psu markası mı doğuyor ne..hadi hayırlı olsun..

saplam olduğu ve garantisi servisi sağlam olduğu yedek parcası bulunduğu sürece daima yerli türk malı
    bunlardan biri veya birkaçı eksik olacaksa o iş yaş
  • Projeyi destekliyorum. PSU nun yapılması çok zor olamsa gerek ülkemizde ne elektrik elektronik mühendisleri yetiştirliyor onlar için zor olmayan bi iş olsa gerek. Umarım PSU lar sağlam olurda hepimiz alırız...
  • PSU YAPMASI ÇOK KOLAY ASLINDA; ŞUNU DÜŞÜNÜN YILLARDIR PSU SİSTEMLERİ HEP AYNI, GELİŞEN VAYA DEĞİŞEN GİÇBİR ŞEY YOK. ASLINDA HİÇ İSMİ DUYULMAMIŞ VE PSU SU MÜKEMMEL PERFORMANS GÖSTEREN ONLARCA MARKA VAR... HİÇ PSU'YA P4 İŞLEMCİ PARASI VERİLİR Mİ YA! BURADA ATN KAZANCI EŞŞEK İÇİN OLUYOR GALİBA ...
  • ben arkadaşın 700watt civarındakileri yapabilmesini yüksek olasılık görüyorum. çünkü bundan 3,5 4 sene evvelinde sağlam bir psu 400watt lara ulaşabiliyordu. hala piyasada aynı ürünler var. bizi sağan yahudi ve hristiyanlar işin b.kunu çıkarıyor. ha diyeceksiniz müslüman dediklerimiz sağmıyormu evet sağıyorlar hatta daha insafsızca, ama onlar zaten sözde müslüman, yani kafirin önde gelenleri. gerçek müslüman %20 den fazla kar etmez. neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım. bir arkadaşım 1000wattlık psu yaptığını söylüyordu. ama zamanı yokki çoğaltıp satsın . sizede işinizde başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.