Şimdi Ara

4550 VE 3650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati HD4550 64Bit GDDR3 MÜ ALYIM HD3650 128 BIT GDDR2 512MB/2.8GB Mİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• her iki kartta vasat malesef. sisteminizi ve max. bütçenizi yazarsanız daha iyi öneriler verebiliriz
  • bütçeden ziyade makina çok iyi değil bende bu nedenle online oyunlarda kasılmayı önlesin diye bir kart alayım dedim 100 lira vereyim dedim arkadaş 5450 al dedi ama power suplly 350 lik onuda değişmek gerekecek diye bunları bir karşılaştırmak istedim ama 64 bit mi ddr3 mü arasında kaldım bir an
  • ddr2 yada ddr3 e giriş seviyesindeki kartlarda takılma.zaten bant genişligini sonuna kadar kullanabilecek bir kart degil her ikiside. HD5450 düşük detaylarda günümüz oyunlarını oynatabiliyor.online oyunlarda iyi iş çıkartabilir. ama sana önerim forumun 2. el bölümünden HD4650 yada GT240 alman. senin için daha mantıklı olur daha çok performans alırsın
  • son bir soru o zaman 300w gerçek powersppl var elimde 5450 fanlı mı fansız mı tavsiye edersin
  • fansız ısı sorunlarına yol açabilir fanlı al zaten küçük bir fanı var. ama tekrar söylüyorum forumun 2. eline bir göz at pişman olmazsın
  • attım ama yok şu an satışta olan ilğin için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer kesinlikle ikisinden birini almaya karar verdiysen bence 3650 daha iyi olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.