Şimdi Ara

46'' de sony mi samsung mu philips mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzun bir arastirma sonucunda 46'' de

SAMSUNG LE46N87BD 46'' FULL HD LCD TELEVİZYON
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152436&productid=evsamle46n87bd

PHILIPS 47PFL7642D/12 47'' FULL HD READY LCD TELEVİZYON + DUVAR ASKI APARATI HEDİYELİ
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152435&productid=evph47pfl7642d

Sony KDL-46D3500
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=KDL-46D3500&productsku=KDL46D3500AEP&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&imageType=Gallery&category=TVP+46-70+Sony+BRAVIA+TV

hangisini tavsiye edersiniz.Philips 5000.1 kontrast ile en dusuk kontrast oranina sahip Samsung 10.000.1 Sony ise 16.000.1
    Bununla birlikte teknosa sonynin daha fazla ozelligi oldugu icin modelinin hemen geride kalmayacagini soylediler.Birde bu modelin bir ozelligi varmis ki baska bir yayina gecilse dahi(sanirim HD den veya baska bi yayin sistemden bahsediyor) model uyum gosterirmis :) Kotu yani goruntu kalitesi sanki biraz dusuk gibi yani renkler guzel ama goruntu(belki yakindan baktigim icin) biraz kare kare gibi ve bulanık geldi.Bu arada sonynin d3550 modelinin sadece paneli farkliymis ozellik ve fiyat olarak aynilarmis.
    Gelelim Samsung'a samsung gorunus olarak tabii ki daha sık ama benim samsung ekranim var ve dvi-ı baglantisinin coook hassas olmasi disinda ve altlıgının zor takilmasi disinda bir sorunum yok.Kısacası samsung yapıyo ama bence biraz kalitesiz yapıyor gibi.Tvler de ayni sorunlari varsa bu verdigim paraya yazık eder.Bu arada en plus da siddetle samsung'u tavsiye etti.Kendi panelini kendisi urettigi icin(o ne ise yarayirso tabii :) )Birde belki renk ayarlarindan da olabilir ama samsungda ligtv acikken renkler coook soguk ve donuk geldi.
    Son olarak benim bildigim loewe den sonra gelen marka philips.Gerek kalitesi gerekse ozellikleriyle ekrani gercekten hos paneli de bence sonyden daha guzel ama 5.000.1 kontrast orani coook dusuk ancak x firmasinin 20.000 dinamik kontrastı philips'in 5.000 dinamik kontrastina esitmis diye duydum :).Acik olan dvd belki yine ortamdan ve renk ayarindan da olabilir ancak cook karanlik gibiydi goruntu kalitesi tam olarak belli olmasa da (bu arada 60 sn filmi oynuyordu) samsung daha iyi gibi geldi.

Ortak ozelliklerine gelirsek Hepsi:
    -Full HD 1080p
    -Fiyati 4.000ytl samsung her zamanki gibi biraz daha ucuz.
    -60 hertz(bu daha cok bilgisayar icin gecerliymis dediler birde full hd 60 hertz normalmis)

Ben biraz model incelemesi yaparmis gibi yazdim ama sizce bu 3'unden hangisi almaliyim.Ozellikle bu modelleri kullanan arkadaslar cevap verirlerse coook memnun olurum.Bu modelleri secerken fiyat boyut ve her ne kadar turkiyeden cok uzak olsa da full hd ozelliklerini baz aldim.Umarim diger arkadaslarindan bu bolum isine yarar.

• Yazinin tam ortasindan reklam gectigi icin daha iyi anlasilmasi icin asagiya tasidim Saygilarla
    Okuyamayan arklar icin
    ''hangisini tavsiye edersiniz.Philips 5000.1 kontrast ile en dusuk kontrast oranina sahip Samsung 10.000.1 Sony ise 16.000.1
    Bununla birlikte teknosa sonynin daha fazla ozelligi oldugu icin modelinin hemen geride kalmayacagini soylediler.Birde bu modelin bir ozelligi varmis ki baska bir yayina gecilse dahi(sanirim HD den veya baska bi yayin sistemden bahsediyor) model uyum gosterirmis :) Kotu yani goruntu kalitesi sanki biraz dusuk gibi yani renkler guzel ama goruntu(belki yakindan baktigim icin) biraz kare kare gibi ve bulanık geldi.Bu arada sonynin d3550 modelinin sadece paneli farkliymis ozellik ve fiyat olarak aynilarmis.
    Gelelim Samsung'a samsung gorunus olarak tabii ki daha sık ama benim samsung ekranim var ve dvi-ı baglantisinin coook hassas olmasi disinda ve altlıgının zor takilmasi disinda bir sorunum yok.Kısacası samsung yapıyo ama bence biraz kalitesiz yapıyor gibi.Tvler de ayni sorunlari varsa bu verdigim paraya yazık eder.Bu arada en plus da siddetle samsung'u tavsiye etti.Kendi panelini kendisi urettigi icin(o ne ise yarayirso tabii :) )Birde belki renk ayarlarindan da olabilir ama samsungda ligtv acikken renkler coook soguk ve donuk geldi.
    Son olarak benim bildigim loewe den sonra gelen marka philips.Gerek kalitesi gerekse ozellikleriyle ekrani gercekten hos paneli de bence sonyden daha guzel ama 5.000.1 kontrast orani coook dusuk ancak x firmasinin 20.000 dinamik kontrastı philips'in 5.000 dinamik kontrastina esitmis diye duydum :).Acik olan dvd belki yine ortamdan ve renk ayarindan da olabilir ancak cook karanlik gibiydi goruntu kalitesi tam olarak belli olmasa da (bu arada 60 sn filmi oynuyordu) samsung daha iyi gibi geldi.

Ortak ozelliklerine gelirsek Hepsi:
    -Full HD 1080p
    -Fiyati 4.000ytl samsung her zamanki gibi biraz daha ucuz.
    -60 hertz(bu daha cok bilgisayar icin gecerliymis dediler birde full hd 60 hertz normalmis)

Ben biraz model incelemesi yaparmis gibi yazdim ama sizce bu 3'unden hangisi almaliyim.Ozellikle bu modelleri kullanan arkadaslar cevap verirlerse coook memnun olurum.Bu modelleri secerken fiyat boyut ve her ne kadar turkiyeden cok uzak olsa da full hd ozelliklerini baz aldim.Umarim diger arkadaslarindan bu bolum isine yarar.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi packboy -- 30 Mart 2008; 0:54:12 >

• Sony almaya karar vermis bulunmaktayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: packboy

Sony almaya karar vermis bulunmaktayim

Hayırlı olsun..
  • Hayırlı olsun.
  • Arkadaşım eğer sony alcaksan 46w3000 modeli çok başarılı bir model ama eğer aldı isen hayırlı olsun:)
  • sharp...

quote:

Orjinalden alıntı: MoRMaVi

Arkadaşım eğer sony alcaksan 46w3000 modeli çok başarılı bir model ama eğer aldı isen hayırlı olsun:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamlar bende 3 gün önce 46D3500 modelini aldım hafta sonu elime geçecek umarım

46W3000 modeli çok daha iyi fakat aynı oranda fiyat farkı var

eğer tv geldi ve kullanmaya başladıysan izlenimlerini paylaşabilir misin?

tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.