Şimdi Ara

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
29
Favori
238.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Statist

Arkadaşlar ben şuan çiftli lnb kullanıyorum 2 daire olarak şimdi bu azeri uydu için yeni bir lnb alacağım ve bir diseqc galiba. Alacağım yeni lnb de çiftli mi olmalı diğer daire kullanmıycak azeri uydusunu. Birde bu diseqc bağlantısını nasıl yapacağım. Anladğım şeklini yazayım yanlışım varsa düzeltin. 2 adet 1 er metre kablo alıp bir tanesini azeri lnbsine ve diseqce bağlıcam diğerinide tükrsat lnbsine ve diseqce bağlıcam. En son olarak da daireme gelen ana kabloyu diseqce bağlıcam doğrumudur. Birde benim uydu alıcısı hd değil spor kanallarında sorun olur mu

şu sorumada biri cevap verse arkadaşlar
  • Statist kullanıcısına yanıt
    UydunuZ hd değilse cbc sports u izlemezsiniz ancak idman tv yi izleyebilirsiniz. Zaten başka da hd kanal yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanteramco

UydunuZ hd değilse cbc sports u izlemezsiniz ancak idman tv yi izleyebilirsiniz. Zaten başka da hd kanal yok.

hocam bu şampiyonlar ligi premier lig falan cbc sportsta mı yoksa idman tv demi
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen hepsi idman tv de. cbc sporst da rusya ligi ve hollanda ligi var. Bide nba normal sezonu vermişti finalleri vermemişti. Bu sene değişiklik var mı bilmiyorum ama.
  • Futbol sevenler mutlaka Azerspace bağlasınlar. Türkiye'de paralı olan birçok lig bu uyduda ücretsiz.

quote:

2016 - 2017 sezonu daha önce paylaşıldı bende alıntı yapayım.

Azerspace Uydusu Şifresiz 2016 - 2017 Sezonu Futbol Yayınları

İngiltere Premier Ligi (Önemli tüm maçlar) : İdman TV & Az TV

İtalya Serie A (Üst sıralar tüm maçlar) : CBC Sport HD

İspanya La Liga (Önemli maçlar) : İdman TV & Az TV

Almanya Bundesliga (Son Şampiyonun iç saha maçları hariç) : İdman TV & Az TV

Rusya Premier Lig (Önemli tüm maçlar) : CBC Sport HD

Hollanda Eredıvıse Lig (Haftada 1 maç) : CBC Sport HD

Portekiz Premier Ligi (Önemli tüm maçlar) : CBC Sport HD

UEFA Şampiyonlar Ligi (Değişiyor) : İdman TV & Az TV

UEFA Avrupa Ligi (Değişiyor): İdman TV & Az TV

İdman TV Azerspace 2016 Biss Key : 34 53 45 00 34 53 45 00

CBC Sport HD Azerspace 2016 Biss Key : 13 13 13 13 13 13 13 13
  • LinSoft L kullanıcısına yanıt
    CBC Sport biss girmiyor maçlarda inşallah idman tv de bu uygulamadan vazgeçer. Ama zor gözüküyor. Filbox alsam humax biss keyleri çözüyor mu acaba yada elle biss girebiliyor muyuz? Filbox kullanıp azersat izleyen var mı acaba? Ya da bana önerebileceğiniz uydu alıcı var mıdır? Hotbird azersat ve türksat kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanteramco

CBC Sport biss girmiyor maçlarda inşallah idman tv de bu uygulamadan vazgeçer. Ama zor gözüküyor. Filbox alsam humax biss keyleri çözüyor mu acaba yada elle biss girebiliyor muyuz? Filbox kullanıp azersat izleyen var mı acaba? Ya da bana önerebileceğiniz uydu alıcı var mıdır? Hotbird azersat ve türksat kullanıyorum.

CBC Sport HD Avrupa beem de yayın yapıyor bu sebeple artık biss girmezse elinden yayın haklarını alırlar.

Bissleri açan ve HD'si patlamayan tavsiye edebileceğim ucuz bir uydu alıcı var. Linktekini alabilirsiniz ederi daha yüksektir ve thomson marka chip kullanır. Kart girişi yoktur, modül girişi yoktur ve yazılım güncellemesi almaz. Düz HD yayınları ve SD yayınları ortanın üstü kalite de gösteren ve bissleri sorunsuz açan bir uydu alıcıdır. Bissler içinde gelir ama eskiyen bissleri elle girmeniz gerekir.

Bu satıcı direk ithalatçısı olduğu için uygun fiyata satıyor.http://urun.n11.com/uydu-alicisi/amstrad-19700-full-hd-pvr-uydu-alici-P70969645
  • Şu İdman TV bir de hd olsa tadından yenmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Şu İdman TV bir de hd olsa tadından yenmeyecek.

Kanal devlet kanalı. Bizde nasıl ki TRT ve TRT Spor varsa Azerbaycanda da Azerbaycan TV ve İdman Azerbaycan TV olacak şekilde devlet kanalı var. Devlette para olmadığı için devlet kanallarını HD yapamıyorlar. Yoksa uyduda bitrate yükselttiler uydu zaten kendilerine ait. Geçen aylarda forumda bu sektörde çalışan bir arkadaşım bir haber kanalının sıfırdan HD yayına başlayabilmesi için 10 milyon dolar, spor kanalının sıfırdan HD yayına başlayabilmesi için 15 milyon dolar ve genel bir kanalın sıfırdan HD yayına başlayabilmesi için ortalama 25 milyon dolar gerekiyor demişti. HD için ekipmanlar ve stüdyo maliyeti çok fazlaymış.

İdman TV bu sebeple HD yayına geçemiyor. İdman TV yurt dışından aldığı maç yayınlarını HD'den çevirip gösteriyor bu sebeple kalite fena değil. CBC Sport'da arkasında Socar petrol şirketi var diye böyle büyük işlere girebildi. Socar'da Azeri gibi görünüyor ama arkasında İngilizler ve Kanadalılar var.

İdman TV maçları versinde SD yayına da razıyız. Benim evde 2 platform var ama CBC Sport ve İdman TV'nin gösterdiklerinin bir kısmını para verdiğim halde izleyemiyorum çünkü anlaşma olmadığı için yayını yok. CBC Sport ve İdman TV maçları para almadan yayınlıyor ve yayınladıkları lig sayısı hiçte az değil.
  • Arkadaşlar bende lg smart tv var uydu alıcısı yok çanağa azeri uydusu eklesek idman tvyi izleyebilir miyiz? Birde neler almam gerek uyducular yapar mı nasıl yapılır yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinSoft

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Şu İdman TV bir de hd olsa tadından yenmeyecek.

Kanal devlet kanalı. Bizde nasıl ki TRT ve TRT Spor varsa Azerbaycanda da Azerbaycan TV ve İdman Azerbaycan TV olacak şekilde devlet kanalı var. Devlette para olmadığı için devlet kanallarını HD yapamıyorlar. Yoksa uyduda bitrate yükselttiler uydu zaten kendilerine ait. Geçen aylarda forumda bu sektörde çalışan bir arkadaşım bir haber kanalının sıfırdan HD yayına başlayabilmesi için 10 milyon dolar, spor kanalının sıfırdan HD yayına başlayabilmesi için 15 milyon dolar ve genel bir kanalın sıfırdan HD yayına başlayabilmesi için ortalama 25 milyon dolar gerekiyor demişti. HD için ekipmanlar ve stüdyo maliyeti çok fazlaymış.

İdman TV bu sebeple HD yayına geçemiyor. İdman TV yurt dışından aldığı maç yayınlarını HD'den çevirip gösteriyor bu sebeple kalite fena değil. CBC Sport'da arkasında Socar petrol şirketi var diye böyle büyük işlere girebildi. Socar'da Azeri gibi görünüyor ama arkasında İngilizler ve Kanadalılar var.

İdman TV maçları versinde SD yayına da razıyız. Benim evde 2 platform var ama CBC Sport ve İdman TV'nin gösterdiklerinin bir kısmını para verdiğim halde izleyemiyorum çünkü anlaşma olmadığı için yayını yok. CBC Sport ve İdman TV maçları para almadan yayınlıyor ve yayınladıkları lig sayısı hiçte az değil.

İdman tv hd sadece Azerbaycan kablo tv'sinde yayın yapıyor şu an. Azerspace'de bir ara hd yayın yaptılar sonra kaldırdılar. Teknik veya yasal prosedürleri giderdiler mi tekrar Azersatta yayında olurlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazenoguz

Arkadaşlar bende lg smart tv var uydu alıcısı yok çanağa azeri uydusu eklesek idman tvyi izleyebilir miyiz? Birde neler almam gerek uyducular yapar mı nasıl yapılır yardımcı olur musunuz

Uydu alıcılı tv'lerde ekleyebilirsin ama lg'de biss çözme yazılımı yok. İdman tv'yi ucuz biss yazılımı olan uydu alıcısı ile sorunsuz izlersin. Apartman dairesinde mi yaşıyorsun bilmiyorum. Merkezi sistemde izin veriyorlarda çatınız uygun ise kendin bile kurabilirsin. Müstakil evde iseniz daha da rahat kurarsın. Yapacağın şey Türksat çanağının ucundaki lnb'yin bir tane daha aparat ile lnb monte etmek. Çanağın arkasından baktığımızda sağda çanağın önünden baktığında solda duracak Azersat lnb'si. Kolay gelsin. Saygılar!

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5
    İdman tv hd sadece Azerbaycan kablo tv'sinde yayın yapıyor şu an. Azerspace'de bir ara hd yayın yaptılar sonra kaldırdılar. Teknik veya yasal prosedürleri giderdiler mi tekrar Azersatta yayında olurlar diye düşünüyorum.

İnşallah dediğiniz olur. 6 ay kadar önce Turksat Medya Facebook sayfasının azeri yöneticisi kanal ile görüşmüştü ve yetersizlikler ve ekipman eksikliği sebebiyle HD yayın yapamadıklarını söylemişlerdi. İnşallah HD yayına başlayabilirler.
  • Sitede oturuyorum, o yuzden merkezi sisteme ek yapma ihtimalim yok..
    Ev icerisinde balkona seyyar olabilecek kucuk capli bir uydu anteni koysam is gorur mu acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay2455 -- 18 Ağustos 2016; 13:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Sitede oturuyorum, o yuzden merkezi sisteme ek yapma ihtimalim yok..
    Ev icerisinde balkona seyyar olabilecek kucuk capli bir uydu anteni koysam is gorur mu acaba..

Öyle de yapabilirsiniz. Yeter ki ön cephesinde sinyal almasını önleyecek şeyler olmasın. Azerspace uydusunun konumu da Türksat gibi. Türksat uydusuyla 4 derece fark var sadece.

• quote:

quote:

Öyle de yapabilirsiniz. Yeter ki ön cephesinde sinyal almasını önleyecek şeyler olmasın. Azerspace uydusunun konumu da Türksat gibi. Türksat uydusuyla 4 derece fark var sadece.

Tesekkur ederim. Cephe acik tamamiyle engel yok.
    Ne kadarlik bir canak anten lazim simdi bana.. portatif olmali ve sinyal sorunu yasatmamasi lazim..

• Azerspace'i İstanbul Avrupa yakasında, Edirne ve Tekirdağ taraflarında verimli alabilmek için en az 85 cm çanak gerekiyor. İstanbul Anadolu yakasında ise en az 70 cm çanak gerekiyor. Daha ufak alırsanız CBC SPORT HD kanalında sorun olmaz ama İdman TV'de sorun olabilir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende lg smart tv var uydu alıcısı yok çanağa azeri uydusu eklesek idman tvyi izleyebilir miyiz? Birde neler almam gerek uyducular yapar mı nasıl yapılır yardımcı olur musunuz

Uydu alıcılı tv'lerde ekleyebilirsin ama lg'de biss çözme yazılımı yok. İdman tv'yi ucuz biss yazılımı olan uydu alıcısı ile sorunsuz izlersin. Apartman dairesinde mi yaşıyorsun bilmiyorum. Merkezi sistemde izin veriyorlarda çatınız uygun ise kendin bile kurabilirsin. Müstakil evde iseniz daha da rahat kurarsın. Yapacağın şey Türksat çanağının ucundaki lnb'yin bir tane daha aparat ile lnb monte etmek. Çanağın arkasından baktığımızda sağda çanağın önünden baktığında solda duracak Azersat lnb'si. Kolay gelsin. Saygılar!

Öncelikle sağolun hocam. binada oturuyoruz fakat antenimiz bizim katta camın yanında bir tane çanak var. bu malzemeleri nereden temin edebilirim ? ve uydu alıcısı almadan idman tvyi izleyemez miyim?
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim. Cephe acik tamamiyle engel yok.
    Ne kadarlik bir canak anten lazim simdi bana.. portatif olmali ve sinyal sorunu yasatmamasi lazim..

Ben 83'lük antende multifeed aparatla bağlı şekilde izliyorum. İdman tv, Az Tv ve Cbc sport hd adlı kanallar yüksek sinyalle çekiyor. 70'lik anten bile çeker diye düşünüyorum. Uyducu servise sorduğunuz zaman yardımcı olurlar.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle sağolun hocam. binada oturuyoruz fakat antenimiz bizim katta camın yanında bir tane çanak var. bu malzemeleri nereden temin edebilirim ? ve uydu alıcısı almadan idman tvyi izleyemez miyim?

Lg lcd tv'de biss çözme özelliği olmadığı için lg'de izlemek isteseniz bile maç sırasında şifre girdiğinden izleyemezsiniz. 40 tl veya 50 tl'lik biss çözme özellikli hd uydu alıcısı almanız lazım. CBC sport hd ise şifre koymuyor genelde. Alınması gereken malzemeler bir tane lnb, 3'lü multifeed lnb aparatı, lnb kablosu. Elde yoksa disecq de gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 18 Ağustos 2016; 17:36:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.