Şimdi Ara

46 görevinde bana bug oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende anlamadım.3lü okla desert lere dalıyodum.adamlara damage vurmaya başladı!!

46 görevinde bana bug oldu

https://store.donanimhaber.com/12/7d/98/127d982e1c181280f3c4489ee03bf961.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.t.o.m -- 18 Aralık 2006; 15:38:30 >

• Oyunun adı Bugko :D
  • bana hep damge vuruyolar vurunca üstünde olan paranın yarısı gidiyor bazende başkası birini öldürünce galiba bütün partiye geliyo bir keresinde 100k ile girdim 1m ile çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 18 Aralık 2006; 15:40:13 >
  • bana 45k 90k geliodu.ara sıra kendimi öldürmüşüm :D
  • ben bi kere adama vurmaya başladım amaadam ölmedi(öldüde canavar öldürdü)
  • sen adamları kesiyosun orda
  • oo sadece okçulardaa olan bi bug clvr görevinee giderken pardide okçuu warsaa paranısıı mutlakaa bankayaa koyun benim 5m gitti
  • valla benim giden para zaten önceden onlardan gelen para hiç üzülmüyom :::::::::::::::::::))))
  • Bana Bi Kerede 8,5m Geldi
  • ben okçuyum ve bazen kesiyorum. bi kere cleaver ile girdim yine kestim. sadece okçularda olan bir bug değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

oo sadece okçulardaa olan bi bug clvr görevinee giderken pardide okçuu warsaa paranısıı mutlakaa bankayaa koyun benim 5m gitti
  • artık kimse cleaver görevine kasasını boşaltmadan girmiyo
  • ben bi kez görevde 20m kastım bug yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

oo sadece okçulardaa olan bi bug clvr görevinee giderken pardide okçuu warsaa paranısıı mutlakaa bankayaa koyun benim 5m gitti

bizim toplamda 20 m gitmiştir ya

kuzenin charıyla ( olympia )

adı dRaCkfReaK ( orc )
  • Çok bela birşey bu,sanki cz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.