Şimdi Ara

46 inç led TAVSİYE bütçem 3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 46 inç led arıyorum ama kafam karışıyor ue 46 d6200 alayım diyorum bu ayrda philips olabilir mi
    buluyorum onu yok buluyorum bunu yok bilmem anlatabildimmi kafam karıştı gözlük hediyeli olsun diyorum var ama bişeyi eksik ne kadar karışık bişey bu iş
    LÜTFEN YARDIM

• bekliyorum arkadaşlar.
  • Ne amaçla kullanacaksınız TV'yi? SD kanallar, HD yayınlar, oyun, film vs? Ona göre tavsiye verilmesi daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashjedi

lg47lw4500 tavsiye ederim..

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/3d-tv/LG-47LW4500.jsp

peki siz kullnıyoomusunuz bu ürünü
    sizce 47 lx9500 mi yoksa 47 ıw4500 mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Ne amaçla kullanacaksınız TV'yi? SD kanallar, HD yayınlar, oyun, film vs? Ona göre tavsiye verilmesi daha kolay olur.

yeri gelecek oyum yeri gelecek film yeri gelecek hd maçlar yani almışken iyi ama uygun olmalı normal yayını 3,d ye çevirmeli
  • Kesinlikle 47 LW4500 sakin bosu bosuna sadece internet icin 5500 almayın. Onun yerine sonradan Lg nin media playerini alırsınız. Bluray disc player + wifi + smart internet var yeni modelinde
    Benim tavsiyem böyle
  • erdinc_seray'a katılıyorum. Ben 42LW4500 kullanıyorum PS3 ve PC ile birlikte, sadece internet özelliği yok bu TV'nin. Tamamen full HD Led TV ama smart TV değil. Kaldı ki olmasın da zaten PC ve/veya PS3 olduktan sonra. Ben de size 47LW4500 tavsiye ederim, aradaki fiyat farkıyla media player almak çok mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.