Şimdi Ara

46 PFL 5537 mı? 47 Lm615s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.5 metre mesafeden izlemek için bir Led tv arayışına girdim. TV aldıktan sonra Digiturk HD ye başvuracağım. Çoğunlukla da bluray film ,futbol maçları izlemek ve PS3 oynamak için kullanacağım.

Media Markt 46 PFL5537 satışına başlamış. 5507 ye nazaran daha koyu gri olması hoşuma gitti bir de hoparlör ler 2x14 watt mış, onun dışında herşeyi 5507 ile aynı dedi satıcı arkadaş. Gerçi 46PFL 5507 de var stoklarında. Fiyat 1899TL. 2 adet 3d aktif gözlük hediyesi var.

Öbür tarafta 47 LM615s Vatan Bilgisayar'da 1599TL. Siyah çervesiyle gözüme daha hoş göründü açıkcası. 3d sinin pasif olması da avantaj sanırım. Sonuçta baş ağrısı yapmadığı gibi pasif gözlük fiyatları da çok uygun.

Forumda bulabildiğim ve yabancı sitelerde araştırmalarıma göre PFL5507 ve PFL5537 de ok fazla bulutlanma sorunu oluyormuş. LM615s te ise bu sorun genellikle olmuyormuş.

Philipslerin hemen hemen hepsinde menü çok yavaş ve media player almak farz gibi ,LG burda da biraz üstün gibi, sadece dts ses formatını okuyamıyor ki bunu da bilgisayarda 5 dakika da ac3 e dönüştürebiliyorsunuz.

2side PS3 oynamak için idealmiş. input lag farkedilmeyecek seviyelerdeymiş.
    Philipslerde maç sırasında DSE efekti oluyormuş, akıcı sahnelerde de sıkıntı çıkabiliyormuş. ( bu sorunlar PFL6xx serisi için geçerliydi yanlış hatırlamıyorsam)

Bana LG ağır basıyor hem fiyatı uygun, 3d si daha güzel. sadece aklımı kurcalayan LG de kontrastın düşük olması, renkler biraz saturation işleminden geçmiş gibi. Satıcı arkadaş panelin üzerinde koruma için bir tabaka olduğunu ,rengin bu yüzden biraz değiştiğini göyledi. Philips 5xx7 serisinde ise renkler çok güzel,
    Anlayacağınız işin içinden çıkamadım. Bana bir yardım edin Siz olsanız hangisini alırdınız ya da önerebileceğiniz başka TV varmı? Bütçem max 2100TL

• lg almada ne alırsan al.Önce lg iptv araştırmalarını oku,sonra kararını ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 18 Nisan 2013; 23:16:25 >
  • forumdaki bu LG kötülenmesini cidden anlamıyorum. Biraz teknolojiye uzağım bahsettiğiniz ip tv olayını bilmiyorum. Kullanacağımı da düşünmüyorum. Yalnız bu LM615s serisi arkadaşım da var ve Led tv lerin genelinde bulunan clouding, DSE efekti, panel banding vs. gibi sorunları hiçbiri yok. Onun dışında daha pahalı olan philips 6 serisinde ,çok daha pahalı olan ES8000 serisinde bile bir çok sorun olduğunu okudum.

Açıkcası kararsızım. LG tv nin şimdilik iyi çıkması ilerde sorun olmayacağı anlamına da gelmez ama fiyatına göre çok iyi performansı var gibi geldi. Şunu anladım foruma girince tv alamıyorsunuz, gerçi böylesi daha zevkli sanırım
  • Lg nin en düşük modellerinden biri, aslında bu düşük özellik ve fazla gereksiz ayrıntıya girilmediği için görüntü akıcılığında performans olarak kendini gösteriyor.
  • tabi philipsin paneli uzaydan geliyor.. philipse panel veren lg ..
    aalbani philipsin bu serisini övmüştü karar sizin
  • hocam , cihaz LM serisinin en düşük modeli, daha önce de LG bir ton led tv çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Normal kullanıcı için yani tv den çok fazla bir şey beklemeyen birine uygun olur diye düşünüyorum. ama forumda LG ye karşı bir kötüleme var. Bu aletler çabuk mu bozuluyor? Servisi mi kötü? Neden LG bu kadar kötüleniyor. ? Herkes philips diyor da philips benim bildigim kadarıyla led tv işinden çekildi. İsim hakkını Çinli bir firmaya verdi. Siz ne düşünüyorunuz?
  • tv görüntü kalitesi yada smart için alınıyor ...

sony panasonic philips görüntü kalitesi daha iyi sd hd yayın

lg ve samsung smart olarak daha iyi ...

5xx7 serisi samsung panel kontrast oranı lg panelden daha yüksek olur ... lg mat ekrandır .

dse led tvlerde çıkabiliyor ...
    ışık sızması bulutlanma lg ve samsungda daha çok çıkar diğer markalarda da var yok değil yani ... .

servis hepsi kötü en kötüleri lg ve samsung

lg ve samsung kore malı olduğu için kalite kötü ve her geçen gün kalite düşüyor diğer markalar içinde geçerli :)

Philips led tv işinden çekilmedi ortak geldi TPV

yıllarca bu tarz haberler yapılıyor sony panasonic philips hakkında çamur at izi kalsın gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Nisan 2013; 3:39:00 >
  • bence f/p olarak 615 güzel cihaz ben şahsen çok memnunum diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose_mari1903

hocam , cihaz LM serisinin en düşük modeli, daha önce de LG bir ton led tv çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Normal kullanıcı için yani tv den çok fazla bir şey beklemeyen birine uygun olur diye düşünüyorum. ama forumda LG ye karşı bir kötüleme var. Bu aletler çabuk mu bozuluyor? Servisi mi kötü? Neden LG bu kadar kötüleniyor. ? Herkes philips diyor da philips benim bildigim kadarıyla led tv işinden çekildi. İsim hakkını Çinli bir firmaya verdi. Siz ne düşünüyorunuz?

foruma bir şey beğendirmek mümkün değil philips iyi diyorlar da nesi iyi ben anlamadım bir sürü yazılım hatası var panasonic iyi diyorlardı ışık sızması var diye konu açanlar var kısacası aldığınız panel de şans olarak bir arıza yoksa şu an bu fiyat aralığındaki ledler aşağı yukarı aynı içinize sinen bir tanesini alın geçin ha bana sorarsanız hiç led almayın neoplazma bakın (47lm640 kullanıyorum)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.