Bildirim
46' Tv tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sony daha ağır basıyor. hiç değilse japon malı. lg sakın alayım deme. uzak dur. -
Arkadaşlar bir haftadır forumu okuyorum ve faydalı olduğu kadar kafa karıştırıcı bilgiler var. Ben Philips de karar kıldım ancak modeline bir türlü karar veremedim,
bu üç model arasında kıyaslama yaparsak hangisini tercih etmeliyim. Aralarında fiyat farkı da var , bu fiyat farkını vermeye değermi bir türlü karar veremedim.
Philips 47PFL6097K --- 2999 TL Teknosada - gözlük yok
Philips 47PFL6877K ----3199 TL Teknosada + 2 ad. gözlük
PHILIPS47PFL7696K---2199 TL Teknosada + 4 Ad. gözlük
Yardımlarınızı bekliyorum...
Birde Philips 47PFL6007K---2799TL Bimex +4ad. gözlük
modeli var hangisi alınır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R e d L o c k -- 18 Eylül 2012; 15:29:50 > -
Yokmu yardım edebilecek kimse? -
Merhaba hocam, mesajını yeni gördüm. Gösterdiğin ürünler arasından 6097 en iyidir, tatmin edicidir, alırsın kafan rahat olur. Görüntü kalitesinin tadını çıkartırsın. Bana güvenebilirsin, hayırlı olsun -
Cevap için teşekkürederim, aslında ben 6877 olarak kararımı verdim ve kliksa stoklarına girmesini bekliyorum, sizce 6097 ondan daha mı iyidir.
ambiliht 3 var 6877 de karar vermem için etlili oldu.
Sizin söylediğini model de teknosada turuncu indirime girmiş ve 2800 tl ye düşmüş , bu indirimden sonra düşünmüyor değilim 6097 yi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X