Şimdi Ara

467 yamaha ns777 i surebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ns 777 kolonlar yamaha 467 ye fazla mı gelir ?

• Yamaha hertürlü sürer.467 ns555 in hakkını verir.777 dede sıkıntı yaratmaz.
  • 467 + 555 nasıl bir ikili olusturur ?
  • Bunu bende merak ediyorum kendi 555 lerimi pio ile suruyorum ama gönlüm 467 yi denemek istiyor
  • Bence bütçe dahilinde kurulmuş olan hırçın bir sinema çocuğu olur

Alternatifleriniz arasına wharfedale düşünmezmisiniz?Müzik konusunda bana yamaha-wharfedale daha oturaklı gelir.9.6 lar büyük gelebilir 467 e ama 9.2 ler hoşuma gidiyor.
  • 777 ler ile ilgili yabancı forumlarda guzel yorumlar okudum oradana aklıma takıldı. Daha evdeki denonun kolonları dısında baska bir sey ile dinlemedim 467 yi.
    wf neden olmasın ...yoksa wf a karsı değilim . onunla ile de guzel yorumlar var hem burada hem baska forumlarda . işin zor tarafı sanki karar vermek :))
  • bilen birileri tarafından biraz yonlendirilmeye ihtiyacım var çok bilgili değilim işin aslı bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk zamanlarda 9.6 lara alternatif olarak 777 leri listeme almıştım.Bütçe olarak birbirine yakın rakamlarda heyula tipli hop.ler.Dinlemelere başladığımda hemen hemen hepsi benim hoşuma gidiyorduSOnra kıyaslama fırsatı bulduğumda 9.6 ların bana daha çok hitap ettiğini ve o anda 777 nin ise alternatifi olamayacağı kararına vardım.Şu anda 9.6 lar ve plazmam değimeycek yegane sistem parçalarımdır.
    Aslında ne istediğimizi bildiğimizde karar vermek kolay olur.Ne istediğimizide bu konuda dinleyerek belirleyebiliyor yada farkına varabiliyoruz.Yorumlar ile bir yere kadar gerek psikolojik gerekse fikir anlamında doyuma ulaşabiliyoruz.Ama asıl doygunluk tecrübe ettiğimizde başlıyor.
    Tıpkı,bir yastık kılıfı içine gelisi güzel yün koyduğumuzda (yastık kılıfı bizler :) yünler ise yorumlar oluyor:)) boşluklar deforme bir görüntü olur.Tecrübe ettiğimizde ise sanki daha fazla yünü kılıfın içerisine doldurarak bastırıp daha sıkı bi yastık elde ederiz.Daha sonrada herkes bu yastığın rahatlıgı ile ilgili bir sürü oynama yapar durur

Bu saatde nasıl bir örneklemeyse bu

• guzel ornekleme :))) insanın bir atımlık barutu olunca istiyor ki attımı vursun. Yoksa tecrube vs soyledikleriniz dogru. Bende buradan yasanmıs tecrubelere ulasmaya calışıp baskalarının yaptıkları yanlıslıgı yapmamaya calısıyorum . hani derler akıllı insanlar baskalarının yasadıklarından , aptal insanlar ise kendi yasadıklarından ders cıkarır diye.. yorumlar için tesekkurler
  • Rica ederim.Umarım azda olsa size yardımcı olur

Birde bu konuda aptal olanların tarafında olmak çok daha kazançlı çıkaracaktır siziNihayetinde tamamen şahsın kendisine hitap eden bir konu olduğundan başkasının yaşadıkları sizi yanıltabilir
  • ok
  • Alın bir Polakaudio Tsi500 yada 400 keyfinize bakın.....
  • arkadaşlar eski bir denon 3300 var. şimdi yamaha ns-777 ya da 555 alıcam en kısa sürede. iki sorum olucak birincisi anfide sorun yaşarmıyım 777 için? ikinciside uygun fiyata 777 nerde bulabilirm doğubankı mm falan alt üst ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.