arkadaşlar ikisinden birini alacağım.önerinizi bekliyorum
46c650 2100tl ye alacağım 46c6000 2850tl ye alacağım
c650 nin ödüllü bir televizyon olduğunu biliyorum.full hd görüntüsü çok iyi
c6000 led tv ve görüntüsü çok iyi.birde led olmasının avantajları var.
siz olsanız ne yaparsınız.aradaki farkı verip led almaya gerek varmı?
teşekkürler.
aradaki farka bence değmez zira c650 de çok iyi bir tv. aradaki farkla bir sinema seti alabilirsin,çokta şık olur...
quote:
Orijinalden alıntı: tamerege
aradaki farka bence değmez zira c650 de çok iyi bir tv. aradaki farkla bir sinema seti alabilirsin,çokta şık olur...
Z5500 üm hazırda duruyor zaten
c650 i alırken panel farkı flan diyorlar.kutusunda herhangi bir yazısına flan dikkat edeceğim birşey var mı?
birde alacağım yere sordum aktuel bılısım ıthalatıdır dedi.bir sıkıntı varmı.???onun için fiyatı düşük normal samsung türkiye garantililere göre.
lütfen bilgilerinizi paylaşın.
dostum c650 6000 modelinden üstün bir lcd. led tv diye sattıkları tv full led değil. bugün doğubank tarafındaydım. full led lg çıkarmış ama spot fiyatları 3000 tl civarı birde 3 d lisi vardı 3500 tl dedi eleman. yaptığım araştırlama da ledlerin çerçeve çevresinde olduğunu diğer alanın lcd mantığı gibi florasan sistemi ile aydınlatıldığını öğrendim. eğer led alacaksan dün forum istanbulda baktığım philipsin amblight özelliği olan 42 inc lik ledi var. fiyat olarak teknosa exxtraya özel peşin 2400 demişti sanırsam. bu amblight özelliği de gerçekten çok güzel aslında. şimdi teknosa ürün katoloğundan baktım %80 philips 40PFL7605 modeli idi. mkv açıyor demişti satış görevlisi ancak alt yazı hakkında bi şey diyemem dedi. her neyse ben bu led tv ile samsung 40c750 arasında kalmıştım. Ama benim isteklerime göre 40c750 daha ağır bastı. 3 boyut özelliğini kullanmak istiyorum. Ama sen 3 boyut olmasın led olsun desen sana bahsettiğim philipsin led tv sini öneririm. satış elemanının söylediğine göre kendisinde de bundan varmış ışıkları kapatım maç izlerken inan kendimi statyumda sanıyorum demişti. aslında şu an bile kafam karışıyor, bu philipsin amblight özelliği çok güzel ... neden bu tüm özellikleri bi tv de toplamazlar anlamam.
quote:
Orijinalden alıntı: ilengiz
arkadaşlar ikisinden birini alacağım.önerinizi bekliyorum
46c650 2100tl ye alacağım 46c6000 2850tl ye alacağım
c650 nin ödüllü bir televizyon olduğunu biliyorum.full hd görüntüsü çok iyi
c6000 led tv ve görüntüsü çok iyi.birde led olmasının avantajları var.
siz olsanız ne yaparsınız.aradaki farkı verip led almaya gerek varmı?
teşekkürler.
kardesım sana tavsıyem usb ye mkv 720 p ve 1080 formatlı bır fılm at bunları karar vermıs oldugun lcd lere usb sıne tak kendı gozunle gor hangısını begenırsen onu al benden sana tavsıye ben lg 5500 le samsungun c6000 led tv sınde usb den 720 p denedım 46 c6000 akıllarazarar bırsekılde mkv oynatıyor soylemesı goruntu superdı ?
biraz önce istanbul bilişimle görüştüm stok durumlarıu hakkında ikisininde stokları yok
telefondaki bayan 46C750 söyledi.fiyatıda 2850tl.güzel tv aslında.
kafam iyice karıştı.olmazsa bunu alacağım.
Bende yaklaşık 1 ay kadar araştırdım çok sıkıntı çektim, hatta evlendik 2 hafta tv yoktu evde araştırmaktan :) Sonunda 46 C 6000 aldım. herkes mutlaka birşey diyecek LED di LCD diydi diye.. bende 3000 e aldım , Dreambox 800 HD ile HD yayınları cam gibi izliyorum. Bunun dışın Allah var destelemediği format yok gibi, altyazı desteğiyle..
Şimdi babama alacağız 46C 650 alayım diyorum ama internetle ve multimedia özellikleriyle hiç mi hiç işi olmayacağı için biraz fazla görüyorum kendisine.
Ben 46 C 6000 den son derece memnunum.
(hazır konu varken babama ne alayım arkadaşlar? 40" - 50" aralığında)
46C650 ürünü 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok güzel.Almadan önce 6000 led serisinede baktım ancak o kadar fiyat farkına değecek bir şey göremedim ve türkiyede led diye satılan tv ler gerçek led deildir bilginize...
quote:
Orijinalden alıntı: NoiseBlocker 46C650 ürünü 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok güzel.Almadan önce 6000 led serisinede baktım ancak o kadar fiyat farkına değecek bir şey göremedim ve türkiyede led diye satılan tv ler gerçek led deildir bilginize...
Sadece ülkemizde değil dünya üzerinde gerçek led diye bir tv çeşidi yoktur. 1920x1080 tane minik ledden yapılmış tv yoktur, sadece televizyonun panelini (ekranını) led aydınlatır , aslında lcd tvdir.
46c6000 sahibiyim, pişman olmazsın alırsan bu TV'yi. Onlarca TV arasından en iyi görüntüyü bu veriyordu. Resmen fark yaratıyor bu TV.
Ben de 46c650 alayım diyorum ama stoklarda yok. İstanbul bilişimde yok. Nereden alsam? Paralel distributor diye pişman olan var mı? Öneriniz nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: zerg
Ben de 46c650 alayım diyorum ama stoklarda yok. İstanbul bilişimde yok. Nereden alsam? Paralel distributor diye pişman olan var mı? Öneriniz nedir?
Bu aralar istanbul bilişime biraz daha temkinli yaklaşmanızı tavsiye ederim kişisel olarak.
en azından bu olayın sonuçlanmasını beklemek akıllıca olur. çünkü garantiyi veren de teknostok firması, firma kapanır giderse elinizde garantisiz ürünle kalırsınız.
tabii diğer paralel ithalatçılara da ne kadar güvenebilirsiniz o da tartışmalı. yarın bir gün bir diğer firmanın bu durumda olmayacağını veya farklı bir sebeple kapanmayacağının garantisini kim verebilir.
Yav memlekette dürüst adam kalmadı...
belirttiğiniz aydınlatma şekli edge led anlamına gelmektedir. Kenar aydınlatma şeklinde tanımlanır ve led tvlerin hiç birinde florosan kullanılmaz arkadaşı uyarmak istedim.her zaman lcd ye göre ortalama yüzde 40 enerji tasarrufu ve yüksek kontrast oranı sağlar. Full led diyorsanız tabiki en iyisi full leddir daha fazla elektrik harcar edge led e göre fakat daha yüksek kontrast oranı sağlar beyaz daha beyaz siyah cok daha siyah olacaktır.
bence aralarındaki fiyat farkını karşılamıyor c6000. Ben 40c650 kullanıyorum çok memnunum. Birde 2100 tl fazla değil mi. Piyasada 2000 lira civarında satılıyor
46C650 - 46C6000
ben de bu iki model arasında çok kararsızım. TV den multimedya,3D ya da internet anlamında hiç bir beklentimiz yok. Görsel olarak kalın olmuş ince olmuş önemli değil.
Tek kullanım amacı digitürk uydu alıcısı ile tv izlemek(düz model hd değil). Çoğunlukta SD yayın izlenecek.
Hangisini tercih etmeliyim ?
Ben 1 haftadır kafayı yiyorum. 2000-2200 TL arasında bir TV arıyorum. Genelde SD yayın izleyeceğim, Divx(Film,dizi vs.) izleyip PS3 bağlayacağım. Benimde aklım 46c650'den yana ama bir sürüde model var iyice aklım karıştı bir türlü karar veremiyorum