Şimdi Ara

46D 8000 46D7000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
16.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee napsak acep samsung mu vt20 mi off ulan offf sanırım en iyisi yazın her iki tv yi kıyaslayabilecegim bir magazaya gitmek
  • Merhaba,

46d7000 aldım, sorularınız varsa akşam bakıp yarın cevaplarım.

Clouding yanlış anlamadıysam ekranın tam siyah olmaması değil mi? böyle bir sorun olmadığını söyleyebilirim.

iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu
    D7000 yada d8000 serisinde internette gezmek için usb klavye bağlayarak klavye kullanımı mümkün mü? (Kumanda ile site adresi yazmak uğraştıracaktır)

119 tl verip dongle alirsak kablosuz ozelligine eriyormusuz

Klavye, mouse, internet... Kablosuz olarak kullaniyoruz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nozdoner75
    cuma günü elektroworld dan tr samsung garantili samsung 46D7000 aldım
    televizyon gerçekten çok hoş ve bi o kadar da özellikli
    önce uydu alıcımı bağladım
    sonra televizyonda bulunan dahili uydu alıcısına direk anteni taktım
    uydu alıcısı hd özellikli ve hd kanalları gösteriyor
    yanlız uyduyu bulurken biraz uyraştım
    ama buna değdi çünkü görüntü kalitesinde bir artış hissettim

3D filmlerde ve HD filmlerde görüntü gerçekten müthiş
    hard diskten oynatmada da hiç problem yaşamadım
    daha detaylı bir inceleme yapıp resimleriyle koymaya çalışacağım
    ilk izlenimlerin gerçekten hem özellik olarak hem kalite olarak iyi bir seçim gibi

Entegre uydu alicisi da varmi gercekten ?

• birkac resim ve yorum atarsın artık
  • Arkadaşlar d8000 serisi için Fransa'nın en önemli test sitelerinden biri belirgin oranda clouding den bahsediyor.D7000 dede var mıdır acep böyle bir sorun.

http://www.lesnumeriques.com/samsung-ue55d8000-p303_10770_36.html

Clouding ile ilgili yazılanlar aynen şöyle:

Mükemmel olan resim kalitesi ne yazıkki çok belirgin olan clouding ile bozuluyor.Özellikle filmlerdeki karanlık sahnelerde bu can sıkıcı bir hal alıyor.Test esnasında bizde bu can sıkıcı yeşil ve mavimsi tonları gördük.Ne yazıkki bu televizyon samsungun amiral gemisi olmayı başaramıyor.

Diğer yönden 112 kw lik enerji tüketimi ki 55 ekrandan (139 cm)bahsediyor,2d-3d performansı ,mükemmel kontrast oranı ,800 hz yenileme hızı ,aydınlatmalı kumandası da artı yönleri d8000 serisinin.

Bu yüzden karasız kaldım,6500 yada 7000 serisi düşünüyorum,kullananlar memnun mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.LE SAGE

Arkadaşlar d8000 serisi için Fransa'nın en önemli test sitelerinden biri belirgin oranda clouding den bahsediyor.D7000 dede var mıdır acep böyle bir sorun.

http://www.lesnumeriques.com/samsung-ue55d8000-p303_10770_36.html

Clouding ile ilgili yazılanlar aynen şöyle:

Mükemmel olan resim kalitesi ne yazıkki çok belirgin olan clouding ile bozuluyor.Özellikle filmlerdeki karanlık sahnelerde bu can sıkıcı bir hal alıyor.Test esnasında bizde bu can sıkıcı yeşil ve mavimsi tonları gördük.Ne yazıkki bu televizyon samsungun amiral gemisi olmayı başaramıyor.

Diğer yönden 112 kw lik enerji tüketimi ki 55 ekrandan (139 cm)bahsediyor,2d-3d performansı ,mükemmel kontrast oranı ,800 hz yenileme hızı ,aydınlatmalı kumandası da artı yönleri d8000 serisinin.

Bu yüzden karasız kaldım,6500 yada 7000 serisi düşünüyorum,kullananlar memnun mu arkadaşlar?

Forumda 3 arkadaş aldı. Hiçbirinde clouding çıkmadı

• arkadaşlar iki model için bir fikri olan varmı Samsung UE46D7000--Sony Bravia KDL-46HX800

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=10&ma1=36&mo1=1124&p1=10671&ma2=16&mo2=897&p2=8764&ph=16
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£B£LLİ

arkadaşlar iki model için bir fikri olan varmı Samsung UE46D7000--Sony Bravia KDL-46HX800

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=10&ma1=36&mo1=1124&p1=10671&ma2=16&mo2=897&p2=8764&ph=16

Ben ikisinide izledim kesinlikle D7000 çok daha iyi.

fakat hx820 nasıl olur bilemeyiz

• quote:

hocam KDL-46HX920 dahamı iyi olur acaba
    http://www.sony.com.tr/product/t46-hx-series/kdl-46hx920#pageType=ProductBenefits
  • quote:

quote:

hocam KDL-46HX920 dahamı iyi olur acaba
    http://www.sony.com.tr/product/t46-hx-series/kdl-46hx920#pageType=ProductBenefits

hx920 kesinlikle daha iyi olur
  • yani 46 D 8000 veya 46d7000 ile KDL-46HX920 kıyaslarsak
    quote:

???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£B£LLİ -- 7 Mayıs 2011; 22:49:44 >
  • quote:

yani 46 D 8000 veya 46d7000 ile KDL-46HX920 kıyaslarsak
    quote:

???

HX900 bildiğim kadarıyla full led. Onun için D8000 ve D7000 den klasman olarak üstte

46hx920 fiyat olarak 6-7 milyardan aşağı alabileceğini sanmıyorum. Mayıs ortasında hx820 ler bayiilere dağıtılacaktı. 920 ler gelirmi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

ben genelde mac dizi felan izliyorum geceleride bi yarım saat felan izlerim o kadar ama asıl amacım pc den tv ye goruntu aktarıp islem yapmak tv nin şıklıgına onem veririm vt20 serisi cok iyi tamam buna kabulum ama kime plazma alacam desem ledler cıktı neden eski modele devam edeceksinki diyorlar belli bir omru varmıs sanırım bide şu iz miz felan dediniz icim karardı :) 3 d konusuna gelince bence hangi marka olursa olsun 15-20 dk dan sonra bas agrısı yapıyor kendim denedim basım dondu
    samsung şık ve ozellikleri daha genis yani daha guncel ama vt20 seriside samsungdan daha randumanlı bi goruntu veiryor gelde cık isin icinden :) hani tecrubeli biri cıksa kardesim ben ikisinide kıyasladım şunu kesinlikle al dese alacamda ::
    )yani şu vt20 plazma degilde led olsa ustune atlıycamda simdi plazma alıp eve taksam eve gelen misafir goruntuye dgeil tv nin kasasına bakacak ben birazda kasasına bakarım diyenlerdenim sanırım yardımcı olun arkadaslar ya :
    ( ha bu arada d7000 ile d8000 arasında pek bi fark yok gibi ozellik olarak hangisini tavsiye ederdiniz eger samsungta karar kılarsam

arkadaşım zaten kendi cevabını kendin vermişsin. asıl amacının pc monitörü olarak kullanmak diyorsun(yanlış anlamadıysam) e o zaman plazmaya niye bakıyorsun. senin lcd veya led alman gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

ben genelde mac dizi felan izliyorum geceleride bi yarım saat felan izlerim o kadar ama asıl amacım pc den tv ye goruntu aktarıp islem yapmak tv nin şıklıgına onem veririm vt20 serisi cok iyi tamam buna kabulum ama kime plazma alacam desem ledler cıktı neden eski modele devam edeceksinki diyorlar belli bir omru varmıs sanırım bide şu iz miz felan dediniz icim karardı :) 3 d konusuna gelince bence hangi marka olursa olsun 15-20 dk dan sonra bas agrısı yapıyor kendim denedim basım dondu
    samsung şık ve ozellikleri daha genis yani daha guncel ama vt20 seriside samsungdan daha randumanlı bi goruntu veiryor gelde cık isin icinden :) hani tecrubeli biri cıksa kardesim ben ikisinide kıyasladım şunu kesinlikle al dese alacamda ::
    )yani şu vt20 plazma degilde led olsa ustune atlıycamda simdi plazma alıp eve taksam eve gelen misafir goruntuye dgeil tv nin kasasına bakacak ben birazda kasasına bakarım diyenlerdenim sanırım yardımcı olun arkadaslar ya :
    ( ha bu arada d7000 ile d8000 arasında pek bi fark yok gibi ozellik olarak hangisini tavsiye ederdiniz eger samsungta karar kılarsam

arkadaşım zaten kendi cevabını kendin vermişsin. asıl amacının pc monitörü olarak kullanmak diyorsun(yanlış anlamadıysam) e o zaman plazmaya niye bakıyorsun. senin lcd veya led alman gerekir.

pc monitörü olarak veya sabah akşam ps3 te takılı açık şekilde kullanacaklar plazma almamalı. Hem elektrik hemde iz kalma yönünden büyük sorunlar olur. Zaten her türlü plazma iş değil bu devirde. Ancak sinema odasına film izlemek için alınabilir. Ama 1. tv olarak kullanılacak alet değiller

• Geçen hafta 55-60'' 3d tv almak için bir kaç hiperstore gezdim test ettim, 3d görüntüler oldukça kalitesiz, görüntüler içeri doğru hafifçe derinleşiyor, hızlı sahnelerde senkronizasyon tam oturmuyor, zaman zaman blur laşma olabiliyor, kesinlikle sinema havasını yakalayamadım , bende mi hata var ????? yoksa 3d lerin tamamı böylemi..? sinema da olduğu gibi görüntüler zaman zaman önümüzde gibi olmuyormu?

Samsung, panasonic ve sony de izledim (demo klipleri).
    Şahsi görüşüm (sadece 3d görüntü gerçekliği ve doğallık ,netlik için )
    1-Panasonic (plasma)
    2-Sony
    3-Samsung.
  • arkadaşlar ben samsung d7000-d8000 arasındaki en önemli farkı söyleyeyim 7000 serisinde 16gb, 8000 serisinde 32 gb dahili hafıza var. ayrıca yetkilinin söylediğine göre bu hafızalr sadece samsung apss'tan yükleyebileceğiniz oyun ve uygulamalariçin açık,her hangi bir film,müzik v.s. yüklenmiyormuş.

bir farkta herkesin bildiği gibi çerçeve kalınlığında 8000 serisinde ekran panelinin aydınlık olan son noktasından sonra 1 cm'lik nikalaj çerçeve var 7000'de ise paneldeki son aydınlık noktadan sonra yarın cm kadar siyah bölüm sonrasında 1 cm cam var. başka da fark yok.

bende bir konuda size danışmak istiyorum bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim bu iki tv'de full led özelliği var mı? yoksa bunlar edge led'mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atestenbuz
    arkadaşlar ben samsung d7000-d8000 arasındaki en önemli farkı söyleyeyim 7000 serisinde 16gb, 8000 serisinde 32 gb dahili hafıza var. ayrıca yetkilinin söylediğine göre bu hafızalr sadece samsung apss'tan yükleyebileceğiniz oyun ve uygulamalariçin açık,her hangi bir film,müzik v.s. yüklenmiyormuş.

bir farkta herkesin bildiği gibi çerçeve kalınlığında 8000 serisinde ekran panelinin aydınlık olan son noktasından sonra 1 cm'lik nikalaj çerçeve var 7000'de ise paneldeki son aydınlık noktadan sonra yarın cm kadar siyah bölüm sonrasında 1 cm cam var. başka da fark yok.

bende bir konuda size danışmak istiyorum bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim bu iki tv'de full led özelliği var mı? yoksa bunlar edge led'mi.

Edge led var fakat micro dimming gorevini guxel yapiyor cok kaliteli siyahlar elde ediliyor. Clouding ve isik sizmasi sorunu yok su ana kadar alanlarda

• Arkadaşlar bende bu tvyi almayı düşünüyorum yani 46D7000 ancak bu clouding olayı tereddüte düşürüyor. Alan arkadaşlar memnunlar mı resim paylaşabilirler mi karanlık sahnelerde?
  • Arkadaşlar ben 24 temmuz 2011 de 46D7000 aldım fakat bin pişman oldum,12. günde evime gelen bir misafirim ekranda çok kötü bir şey farketti ben bunun ne olduğunu bilmiyordum ama ekranda müthiş alttan 5-6 parça el feneri tutulmuş gibi işıklanmalar oluştu. ve kurulumu yapan Samsung Bakırköy servisini aradım ertesi gün geldiler, ve yok onda bir şey dediler Samsung merkeze olayı tarif ettim montaj esnasında fazla sıkılmışssa ekrandaki ledler zarar görmüş olabilir çok hassas bir televizyon dediler tekrar servisi aradım ertesi gün yine geldiler biz buna rapor yazarsak samsung faturayı bize ödetir dediler tartıştık gittiler. Samsung Avcılar servisini çağırdım Kurulum hatası olarak değerlendiriler kurulumu biz yapmadığımız için buna biz rapor yazamayız dediler.(Bu arada bana bütün markalarda led tvlerde vardır bu dediler hemen hemen bütün markaları gezdim hiç birinde dde yok böyle bir şey hattaa samsung satan ana bayi ye gidip inceledim bütün led tvleri mağza sorumluları bile yok böle bir şey bizim tvler de diyor adamlar. 09.09.2011 de tekrar bakırköy servisi aradım buna kesinlikle rapor yazmayacağız diyorlar D7000-8000 kulanan arkadaşlar böle bir sorunla karşılaşan varmı yazarsanız sevinirim. ve şu anda tv yi böyle kullanmak zorunda yım tabiki kanuni haklarımı kullanmayı düşünüyorum tüketici haklarına gideceğim. Başka ne yapabilirim yardımcı olan olursa sevinirim. Kısacası ben sizelere D7000 ve D8000 dede olabilir Kesinlikle bu seriler i almamanızı tavsiye ediyorum. Birde bakırköy servis bana senin deiğin hatadan elimiz de 10 larca var dedi siz bundan ne anlarsınız ? Çok güzel dizayn insanı cezbediyor ama sorunlu cihaz arkadaşlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.