almayı dusunen varmı ben 46d7000 i sordum stokta yok 3500 iyi ffiyat ama stok yok
3750 TL çok iyi fiyat yanlız!!!!
para olsa 3750 ye alıcam bunu tek düşüncem ps3 performansı
Valla kontrawst iyi işlemci iyi gerçi PS3'te işlemci ile çalıştırmak iyi değilde. Tepkime süresi çok önemli. Medal of Honor oynuyorum toshiba LCD'de ben nişan alıp ateş ediyorum ama adam beni öldürüyor ama eminim ki adamdan daha önce tetik çekiyorum. Fakat işte tvnin tepkime süresine yeniliyorum :D
ARKADASLAR RICA ETSEM D7000 VE D8000 UZAKTAN KUMANDA KODLARI NEDIR ACABA YARDIMCIL OLUR MUSUNUZ ?
KUMANDALARIN USTUNDE SOL ALT KOSEDE AA59-00 DIYE BASLAYAN KODLAR...
arkadaşlar d8000 de wireless özelliğini kullanarak pc ile bağlantı nasıl kuruluyor... bilgisayarda oluşan ağ görülüyor fakat bağlanmak için şifre istiyor ... bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ...
bir de bu tv 1 tb harici diski görür mü ????
quote:
Orijinalden alıntı: Game_Breed
3750 TL çok iyi fiyat yanlız!!!!
çok iyi fiyat bu paraya kaçırma.Yalnızca Samsung alcak arkadaşlara şiddetle tavsiyem şudur
1- yanınızda mutlaka harici hard disk ile gidip ölü piksel testi yapın
2- karanlık bir ortamda tv yi stand by konumuna alın ve Clouding testi yapın mutlaka ama mutlak yapın
3- tv nin internete bağlanma perf.ölçmek için wi-fi açın ve nette dolaşın
4- normal uydu açtırma imkanınız varsa sd yayın seyredin ( çoklayaıcıdan değil tekli bağlantıdan)
5- mutlaka altyazı geçişlerine bakın.kaygan mı yoksa titriyor mu
6- harici diskte altyazılı bir film mutlaka olsun destekleyip desteklemediğine bakın
8- paneli almaya karar verdiyseniz mutlak markanın kendi resmi sitesine girip panel için çıkmış en son yazılımı yükletip öyle alın
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: tugrul4545
arkadaşlar d8000 de wireless özelliğini kullanarak pc ile bağlantı nasıl kuruluyor... bilgisayarda oluşan ağ görülüyor fakat bağlanmak için şifre istiyor ... bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ...
bir de bu tv 1 tb harici diski görür mü ????
arkadaş yardımcı olacak kimse yok mu ???
Arkadaşlar D7000-D8000 adlı ürünler hakkında çok sorular düşünceler gördüm. Üye olup yardım etmek istedim. Öncelikle bahsettiğim ürünlerin hepsini evimde en iyi ayarlarda ve her türlü performans karşılaştırması yaparak yazdığımı söyleyeyim. 46D8000 D7000den bir çok özelliğe sahip. Fakat D8000deki clouding olayı tüm bu özellikleri yok ediyor. D7000de clouding olayı yok kafanıza takılmasın. Şuan D7000 kullanıyorum diye söylemiyorum yani yanlış anlamayın D7000 in üzerinde TV düşünmüyorum.D7000 D8000 LW5500 LW650S LW570S gibi seçkin ürünleri deneyerek söylüyorum. Panasonic Sony falan önercekseniz hiç yazmayın(tabiş bunlarda kötü dğil ama sınıf olarak aynı değğil..). Eğer 3D LED düşünüyorsanız Tabikide Samsung. Yani D7000-D8000 arasında kalanlara şunu söyleyeyim. 1Sn. bile düşünmeden D7000 alabilirsiniz. D8000den daha memnun bırakacaktır sizi. Evimde 5 tane (D8000-LW5500-LW650S-LW570S vee D7000) 3D LED kullanan biri olarak söylüyorum Samsung D7000..
Üye dereceme bakıp Samsung çalışanı falan diyebilirsiniz ama kesinlikle böyle birşey yok. Ben sadece gerçekten almak isteyip takılanlara yardım cı omak istedim..Ürünllerin hepsini Media Markt tan aldım hepsini 1 Hafta denedim (Çünkü 14 gün içinde geri verip değiştirebiliyosunuz.)
Niyazi5353 şuanda sadece D7000var evde. Ama şunu söyleyebilirim ki LW650S nin paneli 3Dsi farklı olduğundan renkler ve görüntü mat. HD yayınları (farkvarama) neredeyse d7000İN sd yayınıyla aynı. D7000 de çok net renklerin derecesi çok iyi. gerçekci gibi. TRT HD(HD yayını başarılı bir kanal) kanalında geçen gün çıkan adamın sakallarını tek tek sayabilirsin ve lw650s de 3D Full HD değil,,,, 3D izlerken tam karşıdan falan izlemen lazım. d7000 de böyle bir olay yok. ( Ama LW650S de fena değil d7000 kadar olmasada)ve d7000 le lw650s arasındaki fiyat farkına fazlasıyla değer yinede sen bilirsin
46d7000 almak istiyorum. fiyat 3.800tl 2 gözlük ile. uygun mu acaba?
Sanırsam Teknosa da olmalı. Uygun bence bütçe varsa hiç düşünme. (Aynı TVkonusu olduğu için ikisinede yazayım dedim yorumlarımı yanlış anlaşılmasın )
arakadaşlar benim bildiğim 8 serisinde pvr ve skype fone destegi var
46 d 7000 ve 40 d 6500 sahibiyim. dahili hd uydu alıcılarını kullanıyorum. trt hd dışında bütün kanalları alabiliyorum. manuel olarak defalarca denememe rağmen çıkmıyor malesef. birde ntvspor ve trt3 maç yayını yaptığı esnada şifreye giriyor. uydu alıcıda b iss key girilecek bir yer göremedim. tecrübe sahibi arkadaşlar acaba bilgi verebilirler mi? teşekkürler
46d7080 led tv 3450 tl isteyen pm atsın sıfır 2 yıl garantili kutusunda kurulum dahil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme