Şimdi Ara

46D 8000 46D7000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
16.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 46 D 7000 alım arkadaşım ekranda bulutlanma ve ışık hüzmeleri var çok kötü görüntü oluşuyor ekranda hiç memnun eğilim tavsiye etmem. Ve servis bu sorunları normal olarak nitelendiriyor ve ürünün arkasına durmuyorlar.%100 tavsiye etmiiiyooooruuuumm.
  • eleman kendi mesajina cevap vermis direk samsungu kotulemek icin olusturulmus bi account oldugunu dusunuyorum.
  • hakkaten yeni farkettim eleman (acemi) samsungu kotulemek icin kendi mesajına cvp yazmıs yahu git baska konuda tekrar yaz 2 tane alt altta yazılırmı varya bi an karamsarlıga kapıldım noluyo dedim sil bastan yine tv tercihimi yapayım zar zor kara kılmısken :D bi git eleman asprin misin enfeksiyonmusun nesin Allahın acemi uyesi
  • kesin LG çalışanıdır, ben de bugün panorada gittim biraz inceleme yaptım hepsi birbirini kötülüyor.
  • Sayın Shafter ben bir ilaç sektörü çalışanıyım ilk forum yazışmam olduğu için birinin sorusuna cevap olarak yazdım. Ama yanlış yere yazmışım. Amaç Samsungu kötülemek değil. Hakkım olan arızalı veya ayıplı cihazımın değiştirilmesini sağlamaktır.
  • Arkadaşlar Shafter, Teacher47, XmystickX Ne bir LG çalışanıyım Nede samsung u kötülemek amacım. Sadece bir ilaç sektörü çalışanıyım, ve birbuçuk aylık Samsung D7000 kullanıcısıyım. Aldığım cihazda anormal bir sorun var ve samsung bakırköy servisi bunu kabullenmiyor. Çünkü montaj hatası olma ihtimali de varmış. Eğer öle bir şey varsa onlara fatura eilebilme durumuda varmış. Ben bunları öğrendiğimde Forum sitelerine üye olup bu durumu açıklamak istedim. ve evet acemi üyeyim yanlış yere yazmışım. Ama her ne hikmetse hemen beni alaşağı etmeye çalışmışssınız. Acabaa sizlerde 1 er samsung çalışanı olabilirmisiniz acabaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspırınplus

Arkadaşlar Shafter, Teacher47, XmystickX Ne bir LG çalışanıyım Nede samsung u kötülemek amacım. Sadece bir ilaç sektörü çalışanıyım, ve birbuçuk aylık Samsung D7000 kullanıcısıyım. Aldığım cihazda anormal bir sorun var ve samsung bakırköy servisi bunu kabullenmiyor. Çünkü montaj hatası olma ihtimali de varmış. Eğer öle bir şey varsa onlara fatura eilebilme durumuda varmış. Ben bunları öğrendiğimde Forum sitelerine üye olup bu durumu açıklamak istedim. ve evet acemi üyeyim yanlış yere yazmışım. Ama her ne hikmetse hemen beni alaşağı etmeye çalışmışssınız. Acabaa sizlerde 1 er samsung çalışanı olabilirmisiniz acabaa

bir samsung calısanı olarak baslarda panasonici sonra LG yi son 2-3 haftadır da samsungu ovmek ne kadar mantıklı? sadece son zamanlarda fikrim samsunga kaymıs durumda ve ben ne snein gibi yeni uyeyim nede sadece buraya yazıyorum toplasan 100 lerce konu bi o kadarda farklı mesajım var aynı yere ki tane msaj yazdın ama ikitane farklı ama aynı amaca hizmet eden mesaj yazdın ve nedense herkesi huylandırabilecek derecede turden

• Merhabalar, geçen hafta ve ondan önceki haftalarda detaylı araştırma ve gözlemlerimi paylaşmak istiyorum. İlk olarak gönlümde panasonic tx-p50v20e taht kurmuştu (şunu belirtmek istiyorum benim için 3D hiç önemli değil, şahsi olarak henüz 3D nin evrimini tamamlamadığı düşüncesindeyim). Olmazsa olmazlarım mutlaka dahili uydu alıcısı olmalı, full hd olmalı. Neden plazma derseniz normal bir tv kanalını sd formatta izlerken veya trt hd gibi kanalları izlerken panasonic daha doğal geldi bilhassa uzun izleme sürelerinde. LED ise mağazada çok canlı pastel renk veriyor oradaki hd yayınlar cezbediyor ama bunun birde eve gidince hali var:) neyse, v20e artık üretimden kalktığı için 30 seriileri var artık tek artısı mkv oynatabiliyor. P50GT30 ve P50V30 inceliyordum ki D7000 ve D8000 gözüme takıldı fiyat teknosada 3900 ve 4200 lira idi güzel fiyat bence. Derken inceleme listeme sonyKDL52LX900 (4500 lira) VE SHARP 46LE814 ile 46LE925 (3500 ve 5000 lira) de dahil oldu. Sonuç olarak görüntü kalitesi olarak hepside çok etkileyici hepside edge led panel kullanıyordu sadece sony de dahili uydu alıcı yoktu, ama sony de dış yansımasız cam ekran çok yakışıklı duruyordu ve temizlenmesi çok kolay olacaktı. 46LE814 bu televizyonların biraz dışında kalabilir ama fiyat cazipliği ile ön plana çıkıyordu. Sharp ın servis, onarım konusunda bi kaygım yok çünki elektronik biraz şans işi diye düşünüyorum olursa tabi iyi olur (ne garantili farklı elektronik cihazlar gördüm)ama neyse... samsungdaki fiyat avantajı cezbedince detaylarına girdim 7000 ile 8000 arasındaki fark dahili 16 ya 32 gb bellek, görüntü işlemcisi bir üst seviye ( panasonic de v-real pro4 ve v-real pro5 gibi yada sonyda bravia engine 2-3 gibi), dış çerçeve farkı. Kullanılan panel birebir aynı (yalnız 6 serisi 6000 ile dağlar kadar fark var 6510 da dahil alınmaz 7000 den şaşmayın), 7000 ile 8000 incelerken çok az (full hd 1080p de) 8000 üstünlüğünü fark ediyorsunuz ama dediğim gibi o kadar az ki fark, 7000 gönül rahatlığı ile alınabilir. Ben 4200 liralı avantajlı fiyatı bulursam taksitli 8000 almayı düşünüyorum dahili uydu önemli değil diyorsanızda boşverin 8000i sony lx900 gözünüz kapalı alın derim. Eşim kablo karmaşası daha az olsun diye ve tabiki dış ince alüminyum çerçevesinden dolayı 8000i tercih etme durumunda kalıyorum ama gönlüm lx900 den yana. samsungların uzaktan kumandasını hiç yakıştıramadım o kadar güzel ince cihaza kütük gibi kumanda şimdilik bunları yazıyorum ama yukarıda bahsi geçen tüm cihazlarla ilgili öğrenmek istedikleriniz var ise cevaplayabilirim. Saygılarımla.

• Paylaşım için teşekkürler. Kablo karmaşaşsı yaşamamak adına seçtiğiniz model nedir acaba? Ve bu model nasıl kablo karmaşası yaşatmıyor?
  • aspırınplus direkt genel müdürlük ile temas kur ve tüketici mahkemesine git fakat servis fişi elde etmeyi unutma sorunlarını içeren 2 adet aynı sorunu açıkça gsteren servis fişini o bakırköy servisten talep et servis çağırmlarında eve aldığında servis fişi vermeleri gerekir pek yanaşmazlar fakat sen ısrarcı ol ve eğer servis fişi vermezlerse eve alma bile

hiç sıkma canını firmalar bu şekidle mağdur etmeye servisler laf ebesi sen yılma sinirini bomza tüketici mahkemesine ver rahat et .

bu arada bazı üyeler sorunları yazanlaa sataşmada bulunuyorlar. teknoloji market ve bu markaların çalışanları tabiki burada bu mesajları yazıyor sorunlar açıkça ortaya çıkmasın diye.

TV alacaklar dolaşın çoğu yerde samsungun 1 eylül itibariyle indirimleri yok mesela saturn asla uğramayın buraya almanyada dahi kazıktır burası.

teknosa da hediyeleri broşürlere basmalarına rağmen bazen sizi salağa yatırp hediyeelri yok gösterebiliyorlar.

d serisi samsungun 7000 ve 8000 iyi fakat 6500 de iyi bence fakat beni cezbeden lg lw serisi pasif gözlük kullandırması ve 3d performansı müthiş. samsung çerceve vs daha hoş fakat 3d aktif gözlük olması kötü birde panelelrde ölü piksel gölgelenme sikayetleri ile yorum yapanarıda görünce korkuyor insan.

gerçek paylaşımlar yapalım lütfen. saygılar.

• 46D8000 için 4200 liralık fiyat o gün için geçerli idi peşin fiyatına taksit teknosada bonus ve axess'e yapılıyor bende ise o gün maximum ve world olduğu için alamadım. Bügün ise fiyatı yine yükseldi yani beklemedeyim fiyatı düşsün diye, ama bu arada yukarıda daha önce bahsettiğim modelleri yabancı sitelerde araştırmaya ve okumaya devam ediyorum. Kablo karmaşası için eğer sony alırsam duvara asamayıp sehpalı almam gerekecek o sehpaya uydu alıcısını koymak gerekecek onun elektrik kablosu ve görüntü aktarma kablosu (scart veya hdmi kablo) 3'lü yada 4'lü elektrik uzatma fazladan ortalıkta görünecek. Diğer türlü olursa duvardaki elektrik ve hemen yanındaki anten prizini duvardan kanal açtırıp 1 metre yukarı aldırmayı düşünüyorum ve ortalıkta sıfır kablo görüntüsü elde etmeyi planlıyorum.
  • Paylaşımın ve uayrı, yardımın için tşkler neos11
  • Sn. techer ben burada madurum ve amacıma ulaşmak istiyorum. Siz bir tv alın ve 12. günün de bir arkadaşın desin ki bu tv de bir anormallik var . Ertesi gün araştırma yapmazmısın. tüm avm leri tüm samsung ana satış noktalarını gezdim, Hiç bir Samsung Modelinde bende ki hatayı görmedim,bariz bir hata var.Samsung Bakırköy servisi de gelip buna yok onda bir şey abi normal bütün led lerde var bu dediler. Tüm markaları gezdim yok böle bir şey. Mekezi arayıp durdum 4-5 tekrar aynı şey yok onda bir sorundiyorlar. ama samsung satıcıları dahil o tv de bir dorun var diyorlar. Merkez samsung avcılar samsung servisini yolladı bana. onlarda evet bir sorun var ama kurulumu biz yapmadığımız için rapor yazamayız. Kurulumu yapan servis rapor yazmalı dediler. Ben bunu Bakırköy servis e sölediğimde Sorun var diyorsa avcılar servisi rapor yazssın o zaman diyorlar. Merkeze sordum merkez bile sadece Kurulumu yapan servis yazabilir diyorlar. Peki bakırköy servi e ben teşekkür mü yazmalıyım. Sen olsan nabardın. Yani benim (Bu sinir ve üzüntü ile) Sana göre ne yapmam lazım,Sen benim durumumda olsan nabardın.(Vereceğin cevabı merakla bekliyorum.) Şimden tşkler.

• Rica ederim.

Forumda tv teknolojisi konusunda albani nickli üyenin bilgisi ve paylaşımları tartışmasız . Kendisine sordum fakat yanıt vermedi fakat ben araştırmaya ve testlere giriştim.

Kararsız kalmış arkadaşlara fikir vermek üzere artık samsung vs düşünmüyorum . Aktif gözlük olayı tamamen demode durum karanlık oluşu kare kare atlayışlar sahneler arasındaki beklemeler var. FPR pasif gözlük olayı 3d tv olayında su anki son noktadır.

Alınması düşünülebilecekler.

lg nin lw serileri , philipsin 6 serileri son rakamları altı ile biten yeni versiyonları .
  • LG ve PHİLİPS iyi mi normal sd yayınlarzdada?
  • bence iyi samsungun 6000-6500-7000-8000 deki sd ile pek fark yok sonuçta sd ile 55 inç olunca muhakkakki parazit durumu oluyor arad fark yok .

lg için fiyat düşmesi bekleyeceğim ben, samsung alacak arkadaşlar için fiyatlar düşmüş durumda bundan sonra 100-150 daha belki fakat bence bir ay sonra ancak düşer fakat galeyana gelip hemen almayın saturn -media markt samsung fiyatları yüksek , samsung shop -teknosa-vatan buralardan araştırın

lg lw vatan-bimeks -media markt aynı fix fiyat bir haftaya bd 6060 player kampanyası sonrasında düşme bekliyorum bakalım.
  • neos11
    eğer sen samsung 6000 6500 7000 8000 için sd yayında aynı diyorsan (ki ben bunların 46" olanlarını yanyana mukayese ettim) görüntü için 6000 ile 6500 e aynı diyebilirsin ama bunlardan 7000 ve 8000 bariz farklı hala aynı diye ısrar ediyorsan bence sen detay göremiyorsun o zaman 5000 de senin için yeterli olur niye fazla para vresin ki.
  • samsung'la ilgili çok şikayet olması normal. adam pazarın % 60'ına sahip. haliyle alan çok, yakınan da çok. satmayan tv den kim niye şikayet edecek
  • sabitkale detay görme konusunda iyiyimdir sadece iyi stand olursa bazen mağaza standları kötü oluyor hatta tepeden spotlar dahi senin o anki incelemeni etkiliyor.

Samsung ile lg nin sd görüntü kalitesi ile ilgili olarak 7000-8000 tabiki özellikle 8000 iyi hz(işlemci) bir kere daha yüksek daha parlak olması sanki bize bazı açılardan daha iyi hissi veriyor.

Senin yorumuna saygı duyuyorum fakat lg nin 8000 altında kalan tarafı pek yok gibi geldi . Birde aktf pasif 3d olayı olunca inan samsungtan soğudum fiyatıda yüksek ve şu an fiyatları alta çekmeye başladılar lg nşin 6500 ler vs gelince türkiyeye lx9 pasif serisi piyasa fena olur.

Şikayetler konusunda lg dede ışık sızması vs var kullanıcı şikayetleinde gördüm. sonuç olarak şu en iyisi diye bir şey diyemeyiz artılar eksiler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 15 Eylül 2011; 21:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

sabitkale detay görme konusunda iyiyimdir sadece iyi stand olursa bazen mağaza standları kötü oluyor hatta tepeden spotlar dahi senin o anki incelemeni etkiliyor.

Samsung ile lg nin sd görüntü kalitesi ile ilgili olarak 7000-8000 tabiki özellikle 8000 iyi hz(işlemci) bir kere daha yüksek daha parlak olması sanki bize bazı açılardan daha iyi hissi veriyor.

Senin yorumuna saygı duyuyorum fakat lg nin 8000 altında kalan tarafı pek yok gibi geldi . Birde aktf pasif 3d olayı olunca inan samsungtan soğudum fiyatıda yüksek ve şu an fiyatları alta çekmeye başladılar lg nşin 6500 ler vs gelince türkiyeye lx9 pasif serisi piyasa fena olur.

Şikayetler konusunda lg dede ışık sızması vs var kullanıcı şikayetleinde gördüm. sonuç olarak şu en iyisi diye bir şey diyemeyiz artılar eksiler .

Aynen katiliyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.