Şimdi Ara

46es6140 mı 46D6500 mi? Acil lütfen.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
39.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cografik

Bu urunu teknosadan 12 taksitle 2500 tl ye aldim.. İnsallah pisman olmam philips almayi dusunuyordum kismet bunaymis bakalim insallah pisman olmayiz..

Güle güle kullanalım hep beraber.. Şimdilik pişmanlık yok bende. Ekran ilk geldiğinde pek net gelmemişti bana ama ayarları yapınca keyif almaya başladım tv'den.
  • Arkadaslar herkese selamlar,
    3 gün yurtiçi ve yurtdısı sitelerde bu 2 tv yi arastırdım. Sonuc olarak: D serisi eski fakat ekran kalitesi daha iyi. ES serisinin ekranı ise mat fakat D serisine göre birkac yeni smart özellik ve design yeniligi söz konusu birde tabi sadece kenarlardan aydınlatma degil ortadanda aydınlatma söz konusu. Bunun dısında yeni ES serilerinde D serisindeki ultra clear paneli ancak ES7000 ve üzeri ürünlerde bulabilsiniz ES6... serilerinin hicbirinde yok bunların fiyatıda ekran büyüklügüne göre 1000-1500 tl fark yaratıyor tabi.
    Dolayısıyla bütceniz varsa en az ES7000 almalısınız yada design önemli degil diyorsanız ES6140 yerine o paraya anca D6500 alınabilir.
    Bende ES6140 alanlardanım ama kutusunda bulabilseydim kesinlikle 46D6510 olmak istiyodum fakat güvenilir hicbir satıcıda yok neyazikki.
    Sizlerden ricam ES6140 için dogru TV AYARLARINI paylasırmısınız ben ekranı pek iyi ayarlayamadım sanırım. Tesekkürler
    Renk ?
    Parlaklık?
    Netlik?
    Kontrast?
    Arka Isık?
    Ten Rengi?
    VS...

• quote:

Orijinalden alıntı: saygilizafer

Arkadaslar herkese selamlar,
    3 gün yurtiçi ve yurtdısı sitelerde bu 2 tv yi arastırdım. Sonuc olarak: D serisi eski fakat ekran kalitesi daha iyi. ES serisinin ekranı ise mat fakat D serisine göre birkac yeni smart özellik ve design yeniligi söz konusu birde tabi sadece kenarlardan aydınlatma degil ortadanda aydınlatma söz konusu. Bunun dısında yeni ES serilerinde D serisindeki ultra clear paneli ancak ES7000 ve üzeri ürünlerde bulabilsiniz ES6... serilerinin hicbirinde yok bunların fiyatıda ekran büyüklügüne göre 1000-1500 tl fark yaratıyor tabi.
    Dolayısıyla bütceniz varsa en az ES7000 almalısınız yada design önemli degil diyorsanız ES6140 yerine o paraya anca D6500 alınabilir.
    Bende ES6140 alanlardanım ama kutusunda bulabilseydim kesinlikle 46D6510 olmak istiyodum fakat güvenilir hicbir satıcıda yok neyazikki.
    Sizlerden ricam ES6140 için dogru TV AYARLARINI paylasırmısınız ben ekranı pek iyi ayarlayamadım sanırım. Tesekkürler
    Renk ?
    Parlaklık?
    Netlik?
    Kontrast?
    Arka Isık?
    Ten Rengi?
    VS...

Hocam öncelikle tv niz hayırlı olsun.
    Benim kendi kullandığım ayarlar aşağıda. Umarım işinizi görür.
    Saygılarımla.

Resim Modu: Standart
    Arka Işık : 9
    Kontrast:90
    Parlaklık:50
    Netlik:25
    Renk:36

Dinamik Kontrast: Kapalı
    Siyah Tonu:Kapalı
    Renk alanı: Doğal
    Gamma: 0
    H. Aydınlatma: Kapalı

Renk Tonu: Standart
    Dijital Parazit Filtre:Kapalı
    MPEG Parazit Filtre: Kapalı
    Film Modu: Kapalı
    Motion Plus: Kişisel (Bulanıklık azaltma : 10 - Titreme azaltma: 10)
    Led Motion Plus : Kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: theroyal

quote:

Orijinalden alıntı: cografik

Bu urunu teknosadan 12 taksitle 2500 tl ye aldim.. İnsallah pisman olmam philips almayi dusunuyordum kismet bunaymis bakalim insallah pisman olmayiz..

Güle güle kullanalım hep beraber.. Şimdilik pişmanlık yok bende. Ekran ilk geldiğinde pek net gelmemişti bana ama ayarları yapınca keyif almaya başladım tv'den.

Dediginiz gibi basta renkler ve canlilik pek iyi gelmemisti fakat scart yerine hdmi kablo baglayinca ayarlardan da goruntu ozelliklerini duzenleyince tatminkar bir tv oldu kendi gorusume gore.. İnsallah uzun yillar memnuniyet azalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bende dün akşam Teknosadan 2499 tl ye aldım bu cihazı.Şuanda bu fiyata alınabilecek enşyş cşhaz bence.Haftasonu kurulumu gerçekleşecek.Şimdi şöle bi sıkıntım var.Şuanda evde internetim yok ama alacağım.Tv kurulumuna yetişmez sanırım.Forumda baktığım kadarıyla kurulunca güncelleyin gibi bişey gördüm.Hemen güncelleme yapmasak sorun olurmu.Yada bu güncelleme paketini internetten indirip ofline yapabilirmiyi fw gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsin

Merhaba,

Bende dün akşam Teknosadan 2499 tl ye aldım bu cihazı.Şuanda bu fiyata alınabilecek enşyş cşhaz bence.Haftasonu kurulumu gerçekleşecek.Şimdi şöle bi sıkıntım var.Şuanda evde internetim yok ama alacağım.Tv kurulumuna yetişmez sanırım.Forumda baktığım kadarıyla kurulunca güncelleyin gibi bişey gördüm.Hemen güncelleme yapmasak sorun olurmu.Yada bu güncelleme paketini internetten indirip ofline yapabilirmiyi fw gibi..

hemen güncellemen gereken bir şey değil açıkçası, netin bağlanmasını bekle bence, offline olarak da netten güncelleme yapabilirsin.
  • Arkadaşlar 1 sorum olacak:

3d Mkv formatında bir filmi izlemek istedim, harici diski takıp filmi açtım, televizyonun kumandasından 3d tuşuna bastım fakat "uygun değil" diye bir ifade çıktı..

Mkv mi okumuyor yoksa benim film dosyasında mı bir sorun var anlamış değilim?
  • Arkadaş bu tv de hiç logitech yada başka marka kablosuz klavye takan var mı?Serviste logitechin bi klavyesini gösterdiler üzerinde touch pad olan bi klavye idi.Bunu destekliyor dediler.Acaba başka marka ve model desteklemiyor mu?
  • bende 46es6140 aldım teknosa'dan geçen hafta. Fakat c650 den sonra açıkçası görüntü kalitesi beni memnun etmedi.
    Ayrıca clouding sorunu var panelde. ne yapılabilir bu şekilde mi izleyeceğiz bilmiyorum. diğer izleyenler pek farkına varmadı ama beni siyah görüntülerde çok rahatsız etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumblebeee -- 8 Haziran 2012; 10:55:36 >
  • quote:

Arkadaş bu tv de hiç logitech yada başka marka kablosuz klavye takan var mı?Serviste logitechin bi klavyesini gösterdiler üzerinde touch pad olan bi klavye idi.Bunu destekliyor dediler.Acaba başka marka ve model desteklemiyor mu?

tüm kablosuz gereçleri destekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumblebeee

bende 46es6140 aldım teknosa'dan geçen hafta. Fakat c650 den sonra açıkçası görüntü kalitesi beni memnun etmedi.
    Ayrıca clouding sorunu var panelde. ne yapılabilir bu şekilde mi izleyeceğiz bilmiyorum. diğer izleyenler pek farkına varmadı ama beni siyah görüntülerde çok rahatsız etti.

bende bir problem yok clouding vs gibi. ayarlarını kontol etmelisin. siyah görüntü içinde ayarından açmalısın görüntüyü
  • Arkadaslar merhaba,
    Bugun ıstınye parktakı samsungtan 40es7000 aldım. 2 gozlukle bırlıkte 11 taksıt 2499 tl. Tv hakkındakı goruslerınızı alabılır mıyım? Shoppıng fest ten dolayı bu modele baya bı ındırım yapmıslar. Gaza geldım satıcıya sar dedım. Abı sarmıyoruz dedı gulerek. Sonra darty ye gıttım baktım aynı tv 2799tl ıdı.

• Hayırlı olsun, ben de ctesi bütün gün incelemelerde bulundum ve 40es7000 i 2800 den aşağı görmedim, eğer pazar günü o fiyata olursa hemen almayı düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaş bu tv de hiç logitech yada başka marka kablosuz klavye takan var mı?Serviste logitechin bi klavyesini gösterdiler üzerinde touch pad olan bi klavye idi.Bunu destekliyor dediler.Acaba başka marka ve model desteklemiyor mu?

Logitech k400 aldım sanki bu tv için icat edilmiş :) harika tak çalıştır, Türkçe harfler de var. İnternetten 79 a aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk22

Hayırlı olsun, ben de ctesi bütün gün incelemelerde bulundum ve 40es7000 i 2800 den aşağı görmedim, eğer pazar günü o fiyata olursa hemen almayı düşünüyorum.

Ben samsungun kendı magazasından aldım. Kına gecesı ıcın hatuna elbıse almaya gıttık ıstınye parka tv aldık cıktık :) shoppıng fest ten dolayı sadece bu urunde ıyı ındırım vardı. Bence shoppıng festı takıp ederek bu fıyata alabılırsın, sıtelerede en ucuz 2400. o da paralel ıthalat. Samsung magazasında tum tv lerı ınceledım. En net goruntu ve renk bu modeldeydı (8000 ıle aynı)

• quote:

Orijinalden alıntı: martuc

Merhaba,

es6800 'ün ekranı hakkında bilgisi olan var mı?

gayet iyi ben memnunum bence fiyat/performans 10 numara bi tv
  • bende 6800 alacaktım. baktım 7000 de kampanya var. 7000 alıverdım. ama dedıgın gıbı 6800 fıyat performans olarak cok ıyı bır tv. sadece sorun paralel ıthalatta var. garantılı olarak gelmedı henuz
  • Arkadaşlar,

Ben 46es6140 aldım hafta sonu HD ve 3D denedim süper.Üzerindeki hoparlorlerde iyi.fakat bende creative ses sistemi var 5+1 ama bu yeni nesil sessitemlerinden değil.şuanda evde bilgisayarıma bağlı.ürün kaliteli ama.btv ye takıp denemek istiyorum.ama tv nin arkasına baktım takabileceğim bi giriş bulamadım.normalde bilgisayarın ses çıkısına takılı ve çklı jakla bir girirşi ikiye çeviriyor ve şuanda da böyle bağlı.acaba diyorumki tv ninde kulaklık çıkışına taksam bu sessistemini olurmu.bilmedende bişey yapmak istemiyorum tv ye zarar vermemek adına.
  • Arkadaşlar merhaba bende 55es6140 modelini aldım bence fiyat performans açısından şu an piyasadaki en iyi 55 inch led tv dir. 3499 tl teknosadaki fiyatıdır. philips 55pfl7506 modelini alacaktım 2999 tl ye ama 500 tl fazladan verip bunu aldım daha hafif daha ince dahili wifi vs gibi artıları var.İlk izlenimlerimi aktarayım.
    Tv geldi kurulum yapıldı.İlk önce nete bağlantı sağladım kablosuz olarak sorunsuz bağlandı ve kendisi güncellemeleri yaptı otomatik olarak ,usb yi takıp deneme yaptım renkler vs herşey standart ayarda gayet iyiydi karanlık sahnelere özellikle dikkat ettm clouding sorunu için ve hayal kırıklığına uğradım gerçektende usb ye taktığım filmde bu sorun vardı kendi browser ından youtube taki videolarda falnda bu sorun var. Ama birde kendi media player ımı deneyim dedim hdmi dan bağladım film izledim clouding vs gibi bir sorun la karşılaşmadım siyah sahneler tam anlamıyla siyah tı. Yani tavsiyem clouding sorunu yaşayan arkadaşlar extra bir media player alıp hdmi dan bağlantı yapıp izlemeleri .3d deneme şansında oldu imax filmlerini denedim gayet iyiydi yanında gelen gözlükler yeni çıkanlardan yani eskisi gibi 70 yada 120 saat lik değil 150 saatlik pil ömrüyle geliyor. buda bir artı. 3d çok sevmiyorum ama sevenler için ideal bir tv.

Birde digitürk test etme şansım oldu hdmi dan bağladım ve hd kanallar süper sd kanallarda gayet iyiydi. birde maç izledim takılma vs ile karşılaşmadım gayet akıcıydı. Futbol izlemek isteyenlere de tavsiye edilir. Sadece ps3 test etmedim oyunlardaki performansını merk ediyorum . onuda test edince paylaşırım isteyen olursa,

Son olarak alacak arkadaşlara tavsiye ederim ,başta edge led olması beni tereddüte düşürdü hatta geri iade edip biraz daha para verip üst modellerden almak istedim ama 1000 tl fazladan veripte full led vs özellik pek mantıklı gelmedi , d7000 ve d8000 ile arasnda full led tasarım gibi çok az özellik farkı var i ikisini izledikten sonrada 1000 tl fazladan vermek anlamsızdı. Son kullanıcı zaten içindeki full led mi edge led mi diye çok detay aramaz ,arayan vardır elbet eme bunun farkına varması çok güç olur.

Son kullanıcının bakacağı şey internete giriyormu giriyor sorunsuz , iphone mla kumanda edebiliyor muyum evet, youtube vs app ler var mı evet, 3d var mı evet (başta lg gibi pasif gözlüklü falan olmasını istemiştim ama alınca aşırı bir fark görmedim pil vs sıkıntı yaratır dedm ama 3d olayı zaten sabahtn akşama izlenecek bi durum değil ) hareketli sahnelerde akıcılık var mı evet , clouding olayı var mı yok (açıkladığım gibi ) tasarımı nasıl d8000 vs kadar çerçevesi ince olmasada gayet iyi tasarımı var .yani son kullanıcının bakacağı şeyler bunlar sorunsuz bi tv izlemek.

4500 tl verip 55es6140 alıp yanınada yeni ipad almak daha mantıklı gelir sanırım.

• Hayırlı olsun, güzel seçim yapmışsın umarım sorunsuz kullanırsınız. iPhone dan nasıl kontrol ediliyor? Ben philips 7676 kullanıyorum ve Philips MyRemote diye bir uygulama var İOS ve Android için o şekilde kullanıyorum. Ben Samsung sadece Samsung telefonlarla kontrol ediliyor diye düşünüyordum.? Bir de bu modelde smart view özelliği var mı? Yani TV'deki görüntüyü iPhone a iPad e aktarabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.