Bu iki led arasındaki çok önemli fark yok ise 46es6140'ı almayı düşünüyorum. Bu TV'leri kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
es 6140 2012 model digeri eski
Teşekkür ederim cevaplarınıza. Teknosadan Samsung 46ES6140 modelini 2 adet 3d gözlük hediyeli, 5+3 taksit ile teb bonusa 2499 TL'ye (1 taksit sizden kampanyasından 100 TL indirimle 2399 TL) aldım. Kurulumu dün akşam yaptırdım. SD yayınla fena değil, HD film izledim çok memnun kaldım. 3D'sini smart tv özelliğinden youtube a bağlanıp trailer ile test ettim biraz başımı ağrıttı ama iyiydi. Öğrendiğim özellikleri kadarıyla soru soran olursa yardımcı olabilirim.
hocam foto ceker misin forumda sadece sende var
bir de niye basini agritti son modeller 3d de rahatsiz etmiyor deniyordu
merhaba televizyon elime geçeli yarım saat olmadı gelıp kurulumunu yaptılar kullanımını falan gosterdıler ınternete baglanmak ıstıyorum nasıl ayapıcam adam bıseyler soyledı guncelleme yapıcak falan dıyede anlamadım guncellemeden sonramı gelıcek youtube twttewr falan
merhaba arkadaşlar bende 46d 6500 var kablosuz mouse bağlamak istiyorum. Bağladığımda nerede kullanabilirim birde bağlamam için indirmem gereken birşey yada televizyondan seçmem gereken biryer varmı yoksa tak çalıştır mouseyi taktığımda çalışır mı ?
mrb 6140 modeli aldım hd kanallarda görüntü süper ancak sd görüntülerde netlik yok nasıl bir çözüm bulabilirim. 1.4 lük hdmi kablo alsam çok farkedermi? ekran ayarlarındamıdır. sd görüntü iyi diyenler ekran değerlerinin yazabilirmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme