Şimdi Ara

46es6140 mı 46D6500 mi? Acil lütfen.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
39.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

Bende 46 olanı almıştım.. Önceleri görüntü kalitesinden şikayet ettim ve soğudum cihazdan.. Sonra iade için servis geldi HDMI kablosunu bir değiştirdi TV evrim geçirdi sanki Önceki kullandığım Digiturk HDMI kablosuydu yani HD kutu ile gelen kablo.. Sonra gittim 50 TL'ye kaliteli bir kablo aldım 1 metre görüntü harika.

200 Hz oldukça yeterli.. (Unutmadan 55" bir TV'yi 2-3 metrre mesafeden izlerseniz görüntü kalitesi tatmin etmez)

dostum sizinki biraz psikolojik olmuş bence, hiçbir hdmi kablo (iki hdmi kablo arasındaki farktan bahsediyorum-hdmı ve scart değil) tv ye emin ol evrim felan geçirtmez, 15tl lık hdmi kablo da aynı işlevi görür 50tl lık olan da, yanlış anlama yalan söylüyorsun demiyorum sana evrim geçirmiş gibi gelmişse o zaman geçirmiştir senin gözünde, senin mesajını okuyup da 50-60tl lık hdmi kabloya arkadaşlar para baymasın diye yazdım

Hocam sizde haklı olabilirsiniz ancak eklediğim resimlerde farkı görebilirsiniz.. İlk kabloda beyaz noktalar uçuşurken diğer kabloda müthişti.. Belki değiniz gibi psikolojikde olabilir ama ben yaşadığımı anlattım.

• Bu arada eklediğim resimler bu başlıkta değilmiş aşağıdaki başlıkta görebilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_62554614/mpage_1/key_/tm.htm
  • Aga ilaç gibi geldi bu forum bana. Bir de uygulamaya koyabilsem.

Bir kaç başlık altında yazdım fakat cevap alamadığım için her başlıkta kovalıyorum artık. Hatta bugün Teknosa' ya gidip deneme fırsatım oldu. Kapının girişine koymuşlar 55es6140' ı, birde 55es8000' i, azıcık fark vardı diyebilirim. Yan yanaydılar, harbiden bir şey fark edemedim, hatta kardeşime sordum, bir fark görüyor musun diye? Yok dedi. Sadece +webcam ve ses, hareket algılama özelliği var. Hz olayı da vardır muhakkak fakat ben algılayamadım.

Benim derdim de aşağıdadır. + buna ek olarak 500 TL' ye sinema sistemi almayı düşünüyorum. 800' e 3D ses sistemi var ama gereksiz sanıyorum?

"Herkese merhaba. Uzun yıllardır takip eden biri olarak kayıt olalım dedik DH' ye. :)

Bende 3, 4 gündür sıkı araştırıyorum. 3500 TL' lik bütçem var.

Önceliğim 55ES6140(200hz). Fakat bu Hz olayını kafama takmış durumdayım. Bundan bir adım diye düşündüğüm 55ES6570(400hz)' i buldum. Bunun hz dışında lokal karartma özelliği mevcut. Bunun da fiyatı 3900 TL civarı.

Hz olayı bu kadar farkeder mi ve lokal karartma denilen mevzu aradaki 400 TL' ye değer mi? Yarın teknosa' ya gidip alışveriş yapmayı düşünüyorum?

İlginiz için şimdiden teşekkürler..."

• Arkadaşlar cihazı 46ES6140 olarak Teknosa'dan iki gözlüğüyle beraber 2.599 liraya dün aldım. Cihaz bugün geldi. Aldığım için pişman olmuş değilim. PIP ve USB kayıt özelliği beklemediğim fark etmediğim özellikleri olarak ortaya çıktı. Önceden bilseydim daha tereddütsüz alırdım. Beni hayal kırıklığına uğratan film izleme aplikasyonu Your Video ile film satın alıp izleme şansının olmaması oldu. Bir diğer konu da iMac'a bağladığımda Phillips Led TVmden de kötü görüntü hiç çıkmadı. Bu konuda umarım internette bir yanıt bulabilirim. Smart TV bölümüne girdiğinizde Samsung hesabı açmanız isteniyor ama bunu TV üzerinden denerseniz başaramıyorsunuz. Bilgisayarından internete girip hesap yaratıp cihazı kayıt ettirdikten sonra TVnin aplikasyon uygulamaları çalışmaya başlıyor.
    Bunların dışında bu paraya alınabilecek en iyi televizyon olduğunu düşünüyorum. Memnun kalmadığım bir yanı yok. Fakat bilenlere sorayım Teknosa da izle öde izle seçeneklerini Türkçe veren bir sayfa/uygulama vardı onu bulamadım. Bilen varsa cevap olarak bunu yazarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: okeania

Arkadaşlar cihazı 46ES6140 olarak Teknosa'dan iki gözlüğüyle beraber 2.599 liraya dün aldım. Cihaz bugün geldi. Aldığım için pişman olmuş değilim. PIP ve USB kayıt özelliği beklemediğim fark etmediğim özellikleri olarak ortaya çıktı. Önceden bilseydim daha tereddütsüz alırdım. Beni hayal kırıklığına uğratan film izleme aplikasyonu Your Video ile film satın alıp izleme şansının olmaması oldu. Bir diğer konu da iMac'a bağladığımda Phillips Led TVmden de kötü görüntü hiç çıkmadı. Bu konuda umarım internette bir yanıt bulabilirim. Smart TV bölümüne girdiğinizde Samsung hesabı açmanız isteniyor ama bunu TV üzerinden denerseniz başaramıyorsunuz. Bilgisayarından internete girip hesap yaratıp cihazı kayıt ettirdikten sonra TVnin aplikasyon uygulamaları çalışmaya başlıyor.
    Bunların dışında bu paraya alınabilecek en iyi televizyon olduğunu düşünüyorum. Memnun kalmadığım bir yanı yok. Fakat bilenlere sorayım Teknosa da izle öde izle seçeneklerini Türkçe veren bir sayfa/uygulama vardı onu bulamadım. Bilen varsa cevap olarak bunu yazarsa sevinirim.

Hayırlı olsun birader. Nasıl gidiyor peki keyif? Var mı sıkıntı? Aldım, alacağım artık ama "ama"sı var işte. Yazacağınız her cümle harbiden çok önemli...

• Esasen kurulum sırasında bahsettigim Samsung hesabını TVden açmamak sinir etti. Hesabı internetten acmak gerekliymis. Ayrıca your video kısmındaki videoları satın alamamak da hoş değil Apple TV gibi boş boş filmlere bakıyorsun. İMac phillipsden sonra bağlantıda Samsungda da görüntü aktarmadı, sinir oldum ama bu özel bir durum. USB'den mkv ve altyapı koyup izledim sorunsuz gösterdi. Zaten en önemli konu da buydu. 3D TV Digiturk ile fena değil buradaki arkadaslar Digiturk 399. Kanaldaki 3D kanalından bahsetmemişler bence gayet guzel izleniyor. Kesinlikle gereksiz fonksiyonlu üst modeller 7000-8000'e tercih edilecek bir TV.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeCyBjK

Aga ilaç gibi geldi bu forum bana. Bir de uygulamaya koyabilsem.

Bir kaç başlık altında yazdım fakat cevap alamadığım için her başlıkta kovalıyorum artık. Hatta bugün Teknosa' ya gidip deneme fırsatım oldu. Kapının girişine koymuşlar 55es6140' ı, birde 55es8000' i, azıcık fark vardı diyebilirim. Yan yanaydılar, harbiden bir şey fark edemedim, hatta kardeşime sordum, bir fark görüyor musun diye? Yok dedi. Sadece +webcam ve ses, hareket algılama özelliği var. Hz olayı da vardır muhakkak fakat ben algılayamadım.

Benim derdim de aşağıdadır. + buna ek olarak 500 TL' ye sinema sistemi almayı düşünüyorum. 800' e 3D ses sistemi var ama gereksiz sanıyorum?

"Herkese merhaba. Uzun yıllardır takip eden biri olarak kayıt olalım dedik DH' ye. :)

Bende 3, 4 gündür sıkı araştırıyorum. 3500 TL' lik bütçem var.

Önceliğim 55ES6140(200hz). Fakat bu Hz olayını kafama takmış durumdayım. Bundan bir adım diye düşündüğüm 55ES6570(400hz)' i buldum. Bunun hz dışında lokal karartma özelliği mevcut. Bunun da fiyatı 3900 TL civarı.

Hz olayı bu kadar farkeder mi ve lokal karartma denilen mevzu aradaki 400 TL' ye değer mi? Yarın teknosa' ya gidip alışveriş yapmayı düşünüyorum?

İlginiz için şimdiden teşekkürler..."

bizde babayla teknosaydaydık karşımızda hem 46es6140 hem 46es7000 vardı trt hd açıktı babam da ben de kesinlikle es7000 dedik, es6140un görüntüsü cansızdı bunun da nedeni tabiki kullandıgı panellerin farklı olması. Siz o an ne izlediniz bilmiyorum, demo bir video izlediyseniz fark etmemişsinizdir. Neyse 46es7000 3200 tlye 2 gözlükle beraber aldık samsung tr garantili (teknosa fiyatı değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Es6140 var bizde de. Klavye ve fare baglamak istiyorum cunku insani hasta ediyor. Uyumlu ve uygun modeller nelerdir?

logitech k400 mousepad üstünde ben aldım harika. 80 tl

Arkadaşlar bende dün itibari ile Teknosa'dan 46ES6140 aldım. Henüz teslim ve kurulum yapılmadı fakat bu klavye ve mouse olayı kafamı karıştırdı. Teknosa mağazası kablosuz klavye ve mouse ların hiç biri olmuyor denedik dedi. Onun yerine samsung'un kendi kumanda ve klavye gibi bir aleti var onu gösterdi fiyatı 200 küsürdü.

Logitech k400 46ES6140 modeli için uyumlu mu diyorsunuz?

aynı şekilde teknosa'dan aldım bende dediğin gibi mouse olmadan delirtecek adamı.

a4tech n-500f kablolu mouse vardı bilgisayarımda kullandığım onu denedim gayet düzgün çalışıyor. bunun kablosuz modeli de vardı. onu araştırıp almak lasım

oğlan youtube den çizgi filmlerini seyrederken bilgisayar bana kalacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfeNoS -- 12 Ağustos 2012; 21:32:56 >

• Logitech K400 aldım kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim
  • merhaba arkadaşlar ben de 40es6140 teknosa dan aldım 1999tl (100 tl taksit indirimi ile 1899tl)
    kablolu modem ile internet bağlantısı yapmak istiyorum

-fakat modemin üzerinde sadece power ile ethernet ışığı yanıyor
    -adsl ve internet ışığı yanmıyor
    -tv modeme bağlanıyor internete bağlanmıyor

kablolar sağlam şu anda pc ile bağlanıyorum ama tvye bağlanmıyor
    yardım ederseniz sevinirim
  • muhahaha:) samsungun yeni tv diye kakaladıklarına bakmayın bende d6500 var bu model samsungun kalitesiz ozensiz ucuz panel board içeren ekonomik modeli komşum aldı bana çıkar arasıra ya sendeki görüntü niye bukadar ii der ikiside samsung der eh işte bilgi fazla olmuyınca kakalama olayı oluyo 6140 ın resim kalitesi resmen soluk cansız ve tv ağır işliyo nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Eylül 2012; 15:50:13 >
  • Arkadaşlar bende bu televizyonu 46 inc modelini bu gun aldım bu saate kadarda aralıksız kurcaladım... televızyon ve ıcınden cıkan gozluklerle beraber full hd 3 d videolarda ınanılmaz bununla ilgili youtubeden kılış sallayan bir çocugun videosu var onu kesın ızleyın derım.. televızyonun web browserı cok hızlı daha dogrusu benım pcden bıle hızlı :) hıc takılma yok kutur kutur.. sonrası galaxy s2 telefonum var telefondakı ne varsa muzık vıde o resım ıkı dokunma ıle televızyonda ızleye bılıyorum vede takılmadan ( full dh vıdeolar harıç.. ) pc yede samsungun allshare programını kurdum aynı sekılde pc dende mudahale edıyorum yaw arkadaşlar daha ne olsun :)

televızyonu 2399 a aldım aslında 2499 dıye gıtmıstım ama bugun ındırıme gırmış haberınız olsun :)

televızyonda benım aradıgımdan fazlası var ..

unutmadan bende 6500 mü acaba demiştim. 6500 macro markette ızledım walla bana cazıp yada ooo super hıc dedırtmedi.. alana hayırlı olsun dıyorum teknosa dan sehpa televızyon ve 2 adet aktif gozlukle beraber 2399 a aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercaliskan -- 14 Eylül 2012; 5:28:13 >

• Birkaç ay önce Vatandan 46 D 6500 aldım. Tabi almadan bi hayli okuyup araştırmıştım. Kararımı en son D 6140 ile D 6500'ü yan yana seyrederek vermiştim. D6500 parlak panele sahip olduğundan renkler daha canlı ve siyahlar daha iyi. Tabi artık D6500 kapalı kutu bulmak zor çünkü geçen senenin modeli. Okuyup araştırmak tabiki önemli ama bence almayı düşündüğünüz tv'leri yan yana seyretmeden karar vermemek gerekiyor.
    Fakat 2 sene önce aldığım C650'nin görüntü kalitesi hiçbirinde yok. Keşke o zaman onun 46" olanını alsaymışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercaliskan

Arkadaşlar bende bu televizyonu 46 inc modelini bu gun aldım bu saate kadarda aralıksız kurcaladım... televızyon ve ıcınden cıkan gozluklerle beraber full hd 3 d videolarda ınanılmaz bununla ilgili youtubeden kılış sallayan bir çocugun videosu var onu kesın ızleyın derım.. televızyonun web browserı cok hızlı daha dogrusu benım pcden bıle hızlı :) hıc takılma yok kutur kutur.. sonrası galaxy s2 telefonum var telefondakı ne varsa muzık vıde o resım ıkı dokunma ıle televızyonda ızleye bılıyorum vede takılmadan ( full dh vıdeolar harıç.. ) pc yede samsungun allshare programını kurdum aynı sekılde pc dende mudahale edıyorum yaw arkadaşlar daha ne olsun :)

televızyonu 2399 a aldım aslında 2499 dıye gıtmıstım ama bugun ındırıme gırmış haberınız olsun :)

televızyonda benım aradıgımdan fazlası var ..

unutmadan bende 6500 mü acaba demiştim. 6500 macro markette ızledım walla bana cazıp yada ooo super hıc dedırtmedi.. alana hayırlı olsun dıyorum teknosa dan sehpa televızyon ve 2 adet aktif gozlukle beraber 2399 a aldım :)

mağzadan izlenen görüntüyle tv alınmaz görüntü uzatma aparatından oynatıcısından oynayan filmin codeğine ve ripine kadar herşey etki eder ve aldatıcı olur..hepsi için geçerli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Eylül 2012; 17:23:41 >

• 2499 a 46es6140 almıştım haziranda, kliksadan %10 worldpuan hediyeli 40es6140 da aldım 1799 a aldım.
  • Arladaşlar tv ps3 performansı konusunda edindiğim izlenimleri paylaşmak istiyorum final fantasy 13 ve mortal kombat oyunlarını denedim.. hareketli sahnelerde ekranda en ufak bir fululaşma oluyor fınal fantasy nin grafik göruntuleri tv de mukemmel gorunuyor..

ps3 perfomansı ve 2d den 3d ye cevirme konusundada cok iyi kıllzone 3 3d yıne test ettıgımde paylaşırım sonuclar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

muhahaha:) samsungun yeni tv diye kakaladıklarına bakmayın bende d6500 var bu model samsungun kalitesiz ozensiz ucuz panel board içeren ekonomik modeli komşum aldı bana çıkar arasıra ya sendeki görüntü niye bukadar ii der ikiside samsung der eh işte bilgi fazla olmuyınca kakalama olayı oluyo 6140 ın resim kalitesi resmen soluk cansız ve tv ağır işliyo nedense...

Sanırım ya komşunun tvsi sorunlu ya bizim tvler nasılsa çok iyi ya da *cool story bro*
  • merhaba arkadaşlar bende bu tvyi bugün aldım teknosadan 2349 tlye uzun süredir fiyatının düşmesini bekledim ve artık bu fiyata aldım tvyi peşembe günü aldım cuma günü akşam kurmaya geldiler duvara astırdım fakat duvara asıldığı için çıkışlara örneğin usb takçam elim sığmıyor neyse bi şekilde hallettim sehpa almak gerekli yada duvara 2 tahta çakıp tahtanın üzerine askı aparatını bağlarım neyse tvyi aldım kullanımı hiç zor değil test ettiğim hd kanalları oldukça beğendim başarlı fakat gel gelelim elimde P-660N-T1A modem var vifi özellikli fakat bunu tvye gösteremedim tvden zyxel görünüyor adımı ve şifremi yazıyorum sonraki sonraki ve ağ bağlantısı başarısız diyor uzun bir süre uğraştım bu sorunu çözemedim bana vifi ayarlarını nasıl yaparım konusunda bilgi verirseniz teşekkür ederim minnet duyarım
  • Xbox 360'da Fifa oynamak için almayı düşünüyorum bu tv'yi, mat panel c650'den sonra çok göze batar mı ?

Bu fiyata bu büyüklükte parlak panel varmı ?
  • Iphone IOS veya android sistem kullanan arkadaşlar Samsung remote app programını indirip klavye özelliğini de kullanabilirler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.