Şimdi Ara

46f6470 Samsung (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
17
Favori
47.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: sennol

Hızlıal dan 2.150 Tl ye bende sipariş geçtim. 100 TL WP +200 TL hediye kartıyla 1850 ye gelmiş oldu. Hediye kartı kampanyası bu pazar bitiyormuş. Ona göre çabuk karar vermek gerekiyordu.

Samsung Tr garantisi mi acaba

Kargo elemanları kötü taşıyor ya :(

evet samsung turkiye garantili. Ama kargoya verilişi süresini 5 gün yapmışlar. bende iptal edip kliksa dan sipariş verdim.
  • quote:

quote:

quote:

Hızlıal dan 2.150 Tl ye bende sipariş geçtim. 100 TL WP +200 TL hediye kartıyla 1850 ye gelmiş oldu. Hediye kartı kampanyası bu pazar bitiyormuş. Ona göre çabuk karar vermek gerekiyordu.

evet samsung turkiye garantili. Ama kargoya verilişi süresini 5 gün yapmışlar. bende iptal edip kliksa dan sipariş verdim.

İptal edince hemen geri yatıyormu para

Kliksada kampanya var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4 aydır suren tv bakmalarımı nihayet bugun bitirdim. Sabah 46lm640s almak üzere teknosaya dogru yola cıktım, cıkmışken media markta uğradım ve 46f6470 i 1990tl artı 200 tl ininal kartı ile aldım. Hediye kartı pazar, tvdeki bu fiyatta cumartesi bitiyormuş. Alacak arkadaşlara duyurulur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İptal edince hemen geri yatıyormu para

Kliksada kampanya var mı

kliksa da 200 TL hediye kartı ve 100 TL card finans puan veriyor. Iptal edince 2-3 günde geri yatıyor kredi kartına

• internetten alınan tvlerde hediye kartını kim veriyor bana kart falan gelmedi.. nerden alıcam
  • DHeMLy-CHaY kullanıcısına yanıt
    Migrostan gidip alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

internetten alınan tvlerde hediye kartını kim veriyor bana kart falan gelmedi.. nerden alıcam

Samsungun sitesinden kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Ya da samsung yetkili servisine gidip bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

internetten alınan tvlerde hediye kartını kim veriyor bana kart falan gelmedi.. nerden alıcam

Samsungun sitesinden kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Ya da samsung yetkili servisine gidip bilgi alabilirsiniz.

tesekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

Tv kumandasından açma kapama yapamıyoruz. (bazen çalışıyor bazen çalışmıyor) Neden olabilir?

Kardeş aynısının tıpkısı bende de oldu abim kumandayı tamirciye götürdü adam bozuk dedi. Ben dedim bozuk değildir hiç düşürmedik gittim pil aldım yeni 2 tane taktım 2 gündür sorun yok şimdi. Ama ondan önce samsung servisi aradım uğrayacaklar dediler gerekirse gelir kumandayı değiştiririz. Ama şu an bi sorun yok pil değişince oldu.

ayni sorunla karsilastim pili degistirince duzeldi ama 1 ay sonra yine ayni,sanirim bu kumandalar pilleri cabuk bitiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: babaseyfi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

Tv kumandasından açma kapama yapamıyoruz. (bazen çalışıyor bazen çalışmıyor) Neden olabilir?

Kardeş aynısının tıpkısı bende de oldu abim kumandayı tamirciye götürdü adam bozuk dedi. Ben dedim bozuk değildir hiç düşürmedik gittim pil aldım yeni 2 tane taktım 2 gündür sorun yok şimdi. Ama ondan önce samsung servisi aradım uğrayacaklar dediler gerekirse gelir kumandayı değiştiririz. Ama şu an bi sorun yok pil değişince oldu.

ayni sorunla karsilastim pili degistirince duzeldi ama 1 ay sonra yine ayni,sanirim bu kumandalar pilleri cabuk bitiriyor.

Sanırım çok çabuk pil bitiyor doğru söylüyorsunuz. Ben smart hub çok kullandım hemen bitiyor.

• Akıllı telefonunuz var ise uygulamasını indirip çok daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulama ile aynı zamanda klavye şeklinde kullanabiliyorsunuz telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooper52

Akıllı telefonunuz var ise uygulamasını indirip çok daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulama ile aynı zamanda klavye şeklinde kullanabiliyorsunuz telefonu.

android 4.0.4 için uygun değil gaiba bildiğiniz başka programlar var ise yazarmısın arkadaşım.
  • Bu ininal kart formunu doldurduktan sonra seri numaranız kontrol edildikten sonra size bilgi verilecektir gibi bişey yazmıştı. Fakat herhangi bir mesaj veya mail gelmedi. Size geldi mi acaba?

• Bana da gelmedi. Samsung şifre gönderip sonra 200 tl yatıracakmış. 1 gün oldu bekliyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercub

3-4 aydır suren tv bakmalarımı nihayet bugun bitirdim. Sabah 46lm640s almak üzere teknosaya dogru yola cıktım, cıkmışken media markta uğradım ve 46f6470 i 1990tl artı 200 tl ininal kartı ile aldım. Hediye kartı pazar, tvdeki bu fiyatta cumartesi bitiyormuş. Alacak arkadaşlara duyurulur..

Bende almayı düşünüyorum bulunduğum yerde mediamarkt yok ancak internet sitesinde de aynı fiyat var... 25 ağustos son diyor....Fiyat uygun mu sizce? ayrıca trtokul.anadolu.edu.tr adresindeki videoları oynatabiliyor mu acaba? NTVSPOR maçlarda seyredilebiliyor mu uydu alıcısıyla? yani şifre çözebiliyor mu?...
  • Bende aranıza katıldım arkadaşlar MEDİA MARKTA TV kampanyada 1994 TL 12 taksit düşünen arkadaşlara duyurulur.

SAMSUNG 46F6470 46" 200 HZ 3D FULL LED TV 1994 TL 12 TAKSİT 2 ADET 3D AKTİF GÖZLÜK + 200 TL H.ÇEKİ

http://forum.donanimhaber.com/m_80130434/tm.htm
  • Fiyat oldukça uygun. Ben digiturk kullandıgım için ntvspor hakkında birşey diymem. Daha dün kuruldu televizyonum , smart menusu oldukça iyi. Video konusunda sıkıntı yasatacagını sanmıyorum. En kotu ihtimalle smart telefonunuz varsa onda oynatıp tvye goruntusunu aktarabiliyorsunuz.

• Televizyonumu dün kurdurdum arkadaşlar. Ama açıkçası beklediğim canlılık ve parlaklığı bulamadım. İlk başta hdmi kablomun olmamasından dolayı digiturkplus'tan scart ile bağlantı kuruldu ama özellikle ligtvde görüntü çok kötüydü. Ekranda beyaz namına ne varsa titreyip duruyor, altyazılar karman çormoan sanki kiril alfabesi gibi çıkıyordu. Hdmi alıp bağlantıyı yenilediğimde görüntü scarta göre çok daha iyi oldu ama 10 senelik, tüplü KV36FS70 Sony televizyonuma göre aman aman fark göstermedi. Ekran ayarlarımın (orjinal fabrika ayarı aslında) resmini eklemeye çalışıcam. Sizin memnun olduğunuz bir ayar varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim..
     46f6470 Samsung

• ercub kullanıcısına yanıt
    arka ışık 20 biraz fazla olmamış mı? ben 10 da kullanıyorum
  • fabrika ayari 20. ben su an 16da kullaniyorum. eko sensorude 8 yaptim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.