Şimdi Ara

46f6470 Samsung (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
17
Favori
47.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rec25

quote:

Orijinalden alıntı: trabzon60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

200 hz en yüksek modeller --- para yetmez oraya

Samsung yazayım

200 hz f8500--f8000--f7000
    100 hz f6800--f6650--f6600--ff6500
    50 hz f6400--f6300--f6200--f5 ve f4 lerde ..

kardeş ben de 6470 ile 5570 arasında kaldım ve fiyat farkından 5570 aldım
    42 "
    smart
    wifi dahili alıcı vs.

ne diyosun cihaz hk?

teknosa'dan 1279'a aldım

5570 görüntü pek iyi değil

neye göre iyi değil?
    genel olarak mı yoksa msela 6470e göre mi?

ben alalı 10 gün oldu memnunum ama daha iyisini kötüsünü bilmediğimden kıyas edemiyorum.

şimdi 55la660s kurulacak onunla karşılaştırsam kesin iade ederim ben bunu ama 3d olmayan en uygun cihaz sizce nedir ki samsung'da

max 1350 liralık

Samsung 42f5570 1399 tl (smart tv dvb s 100 hz vs vs) ama bunu alacagina bence f/p açısından 40f6170 (3d smart yok dvb s 200 hz vs vs) alabilirsin 1499 tl. bunlar mediamarkt fiyati ben 6470den sonra 40f6170 aldım saticiya bastirdim hediye samsung klavyede verdi saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 3 Eylül 2013; 22:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ama smart tv olsa fena olmaz diye düşündüm ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.robin

3D yi nasıl aktif edecez? 3d özelliğini Akıllı kumandada ne yaptımsa göremedim?

Kumandanın alt kısmındaki renkli tuşlardan en sağdaki (sanırım mavi olan) basılı tutarsanız 3D menüsü direk olarak çıkıyor.
  • quote:

ama smart tv olsa fena olmaz diye düşündüm ben..

Soyle dusun smart tv icin android box alabilirsin ama 3d ozelligini 3. Parti uygulama ya da aparatla halledemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crop_factor

quote:

Orijinalden alıntı: m.robin

3D yi nasıl aktif edecez? 3d özelliğini Akıllı kumandada ne yaptımsa göremedim?

Kumandanın alt kısmındaki renkli tuşlardan en sağdaki (sanırım mavi olan) basılı tutarsanız 3D menüsü direk olarak çıkıyor.

Arkdaşların dediğinde buldum.Birazdan denerim Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

quote:

ama smart tv olsa fena olmaz diye düşündüm ben..

Soyle dusun smart tv icin android box alabilirsin ama 3d ozelligini 3. Parti uygulama ya da aparatla halledemezsin

3d ihtiyacım bu makinada yok ki .
    bende büük 55la660s var, 3dyi oradan halledicez;)
  • Kartına 200 TL yatan oldumu arkadaşlar?
  • Hala yatırmadılar 3 hafta oldu bekliyorum. Samsung yatıracak işte.
  • Arkadaşlar bana kart ile ilgili mail geldi. Bilgileriniz eşleşmedi diye bu nasıl iştir aynısını yazdım bilgilerin olmadı. Mail attım bakalıom ne diyecekler.
  • Arkadaşlar siz seri no'sunu televizyon arkasından mı aldınız bana faturaya bi adam yazdı. Sonunda bir "L" harfi koy dedi ama tv arkasında L harfi yok.
  • Erdinç Çelik kullanıcısına yanıt
    Bu mail banada geldi şimdi bakalım neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooper52

Ben adamlara geri mal attım tekrar bilgileri güncelleyip yolladım önümüzdeki hafta aktivasyon işlemleri başlayacakmış.
  • Erdinç Çelik kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende mail attım az önce, ancak çok saçma bir durum seri numarası hatalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

quote:

Ben adamlara geri mal attım tekrar bilgileri güncelleyip yolladım önümüzdeki hafta aktivasyon işlemleri başlayacakmış.

hocam bize de aynı mail geldi tv nin arkasındaki numarayı yazmıştık. gelen maildeki noyu kontrol ettim tv nin arkasındaki ile aynı. siz nereden yazıp güncellediniz?
  • aynı mail bana da geldi arkadaşlar, "Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurusunu yaptığınız ilk form üzerindeki seri no ile Smart TV'nizin Seri No 'su eşleşmediği için bilgilerinizi yeniden güncellemeniz gerekmektedir. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurduğunuzda; kartınıza yapılacak olan bakiye yükleme ve aktivasyon işlemleri en kısa sürede gerçekleştirilecektir. " şeklinde. ne iştir ben de anlamadım????

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

quote:

hocam bize de aynı mail geldi tv nin arkasındaki numarayı yazmıştık. gelen maildeki noyu kontrol ettim tv nin arkasındaki ile aynı. siz nereden yazıp güncellediniz?

aynı yerdenhttp://www.ininal.com/samsungtv2

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerden derken faturadan tv den sri numarasaını nerden yazdınız diye sormuştum. fatura da en sonda L harfi yok tv de var. bu sefer L harfini yazmadan doldurdum. bu sefer olur umarım

• bende de 46f6470 var ben samsung bayisinden almıştım alırken bana 200 tl ile ilgili bir şey söylemediler bu kampanya benim içinde geçerli olur mu? elimde innial kart yok tv alırken mi innial kartı verdiler?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nerden derken faturadan tv den sri numarasaını nerden yazdınız diye sormuştum. fatura da en sonda L harfi yok tv de var. bu sefer L harfini yazmadan doldurdum. bu sefer olur umarım

Valla anlamadım bende 10 kere yolladım en az.. 3 tane mail geldi eşleşmedi diye. Ne diye 10 tane yolluıyorum ki kafa yok bende. Adam faturaya yazarken S hafini 5 gibi yazmış bende L ekleyip çıkardım. Kaç tane yolladım bende bilmiyorum :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: nightrider21

bende de 46f6470 var ben samsung bayisinden almıştım alırken bana 200 tl ile ilgili bir şey söylemediler bu kampanya benim içinde geçerli olur mu? elimde innial kart yok tv alırken mi innial kartı verdiler?

25 Ağustostan sonra aldınız ise kampanyadan faydalanamıyorsunuz. 25 Ağustos'tan önce aldınız ise Samsung bayisine gidip bilgi alınız. İnternetten formu doldurunuz 9 Eylül'e kadar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.