Arkadaşlar Panasonic 46G20E alalı 1 hafta dolmadı yalnız sebebini anlamadığım bir sorunla karşı karşıyayım, problem şu;
tv izlerken zzzt diye bir ses çıkıyor panelin sağ yan tarafını avcumun içiyle tutup biraz sıktığımda ses kayboluyor, tvyi aldıktan 1 gün sonra bu sorun çıktı ve bu sorun canımı sıkıyor, sice ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: poseidongs
Arkadaşlar Panasonic 46G20E alalı 1 hafta dolmadı yalnız sebebini anlamadığım bir sorunla karşı karşıyayım, problem şu;
tv izlerken zzzt diye bir ses çıkıyor panelin sağ yan tarafını avcumun içiyle tutup biraz sıktığımda ses kayboluyor, tvyi aldıktan 1 gün sonra bu sorun çıktı ve bu sorun canımı sıkıyor, sice ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum ?
Servisi arayın,sorunu çözerler kasa yada panel sorunuysa başka ürünle değiştirirler.
Sanırım bu sorun buzzing oluyormuş. Servisi aradım evimede çok yakınmış bugün gelecekler umarım memnun kalacağım bir sonuç alırım.
Servis sürecini sizlerle paylaşırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme