Bildirim
46PFL4908K/12 1799 tl teknosa da Alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: supron
Evet arkadaşlar bir kaç gündür gözüme takıldı Özelliklerini araştırdım 200 hz 3d led ekran dahili wifı ve smart özelliklerine sahip ve teknosa da 1799 TL ye satışta...
Kullananlar varsa ya da bilgi sahibi olan varsa tavsiyelerini almak isterim...şimdiden teşekkürler
Üründen çok memnunum istersen karşılaştır.
Pasif 3D ' de LG 1 numara. + Panel üretimini sadece LG , Samsung , Sharp yapıyor bunun dışında kalan markaların hepsi bundan satın alıyor bu yüzden philips' te alacağın tv diğerinden 100 200 tl pahalı olacak.
★LG 42LA691S DEV KULLANICI İNCELEMESİ + REHBER [ bjk__murat ]
http://forum.donanimhaber.com/m_92800617/f_//tm.htm
-
arkadaşlar 46pfl4908k/12 alalı 2 gün oldu. görüntü kaitesi gerçekten iyi, yanyana lg 640s ile kıyasladım. ancak smart var diye almayın çünkü çok yavaş ve kullanışsız. lg sanırım bu konuda daha iyi. 3d si de kötü değil başarılı sayılır. hd uydu alıcısı anlattıkları kadar yavaş değil, diğerleriyle çok bir farkı yok gibi. tr altyazı desteğine henüz bakmadım. smart çok kullanmayacağım için genel olarak memnun kalmıştım ancak :( bugün 3d film izlerken 3 kez donma yaptı, tvyi kapatıp açmak zorunda kaldım buna üzüldüm açıkçası. inşallah bida olmaz diyorum ama sanırım o konuda sıkıntısı var, bence almayın ben aldım pişmanım. ben de teknosadan almıştım -
teşekkürler bilgilendirmeniz için ......... -
philden uzak dur. Ben aldım ama sattım kurtuldum. Bütçeni biraz arttır. Samsung 48 h 6470 yada bu ayarda bir tv bak kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alın tabi samsung alın lg alın evinizdeki plastik kokusuna dayanamayın..samsung u eğer çizgi film izleyeceksen al lg den zaten bahsetmiyorum bile..neymiş efendim paneller lg ve samsung üretiyomuş..doğrudur üretiyodur ama bunun işlemcisi görüntü motoru vs bi sürü işi var..kardeşim adam akıllı verin3 bin tl ve üzeri alın sağlam bir tv..gidin mesela philisin 46 pdl 7908 modeli var yanında 22 inç monitör ve skype kamersıda var.3500 tl ye satıldı teknosada geçen gün..görüntü o televizyondadır veya gidin sony 905w serisi alın..ama ne olur paranızı samsung a ve lg yatırmayın yazık olur..tabiki 4 senedir söylerim göreceli bi iştir bu tv alımı.ama dediklerimin arkasındayımdır hep -
quote:
Orijinalden alıntı: supron
Evet arkadaşlar bir kaç gündür gözüme takıldı Özelliklerini araştırdım 200 hz 3d led ekran dahili wifı ve smart özelliklerine sahip ve teknosa da 1799 TL ye satışta...
Kullananlar varsa ya da bilgi sahibi olan varsa tavsiyelerini almak isterim...şimdiden teşekkürler
Philips hem sevdiğim hemde evimde kullanığım markadır ancak size Philips ile ilgili ufak bir ipucu vereyim.
46 inç 4000 Serisi yerine 40 inç veya 42 inç 6000 Serisi ve üstü alın mutlaka.
Benden söylemesi gerisi size kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 10 Haziran 2014; 3:34:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X