Şimdi Ara

46PFL7007K mı?- 46es7000 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nusabem

Philips sd yayınlarda çok iyi benim tercihim 7007 modelidir.

Benim anlamadığım, bu philips için samsung panel diyorlar ama nedense sd yayınlarda samsung un kendisinden daha iyi, anlamış değilim, yanlış mı düşünüyorum doğru soru sordum mu acaba? Phil bu paneli alıp ne yapıyorda böle sonuç çıkıyor yaw.

Saygılar...
  • Bir hafta öncesine kadar 42 ekran panasonic plazma kullanıyordum geçen hafta Sony 46HX850 aldım ve memnunum... Değiştirme nedenim elektrik faturası (400W-75W farkı) ve daha büyük ekran idi... Ben de sony philips arasında kalmıştım... Kesinlikle Sony daha iyi, şükür ışık sızması vs sorun da çıkmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Bir hafta öncesine kadar 42 ekran panasonic plazma kullanıyordum geçen hafta Sony 46HX850 aldım ve memnunum... Değiştirme nedenim elektrik faturası (400W-75W farkı) ve daha büyük ekran idi... Ben de sony philips arasında kalmıştım... Kesinlikle Sony daha iyi, şükür ışık sızması vs sorun da çıkmadı...

yok artık 400w nedir. sanayi mi işletiyorsun evde.
    Plasma çok yük altında bile harcadığı elektrik 230w'yı geçmez. ortalamada da 150-180w arası bişey çeker.
  • Her ikiside Alınmaz bence ,mutlaka ışık sızması ,bulutlanma olacaktır .mutlaka Panasonıc Plazmalara bak derim ---VT -GT-ST İlla led panel dersende ET50-DT50
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Bir hafta öncesine kadar 42 ekran panasonic plazma kullanıyordum geçen hafta Sony 46HX850 aldım ve memnunum... Değiştirme nedenim elektrik faturası (400W-75W farkı) ve daha büyük ekran idi... Ben de sony philips arasında kalmıştım... Kesinlikle Sony daha iyi, şükür ışık sızması vs sorun da çıkmadı...

Plasma çok yük altında bile harcadığı elektrik 230w'yı geçmez. ortalamada da 150-180w arası bişey çeker.

Siz hiç Panasonic plazmaların arkasında yazan tüketilen elektrik miktarı değerlerine bakmadınız herhalde... 42" olanlar 350w 50-55" olanlar ise 400-430w civarı değerler yazar... Ben enerji ölçüm cihazıyla yaptığım ölçümlerde de 180-310 w civarı harcadığını gördüm... Bizim izlememize göre günlük 3.7 kwah enerji harcıyor alet...

• quote:

quote:

quote:

Siz hiç Panasonic plazmaların arkasında yazan tüketilen elektrik miktarı değerlerine bakmadınız herhalde... 42" olanlar 350w 50-55" olanlar ise 400-430w civarı değerler yazar... Ben enerji ölçüm cihazıyla yaptığım ölçümlerde de 180-310 w civarı harcadığını gördüm... Bizim izlememize göre günlük 3.7 kwah enerji harcıyor alet...

65"vt30 kullanıyorum. arkada yazan değerler değişebilen değerler. Nominal güç tüketimi ile karıştırmamak lazım. buyrun burda arkadaş test etmiş;

http://forum.donanimhaber.com/m_37475227/tm.htm

• Ben yapılan yorumlarda şunu anladım ki, bu iki tv yi değil git iyi bir plazma al.Konu baya plazma ya döndü.

Saygılar...
  • quote:

bu 3ünün arasında kalınmaz. bildiğim kadarıyla hx850 o listenin ağ babası. aynı klasman değiller yani.

Sebepde söylersen eğer .
  • en az sorun onda var.
  • quote:

en az sorun onda var.

az satılıyor ondandır :)
  • hay ben böyle işin. eskiden 200-300 liraya bi crt tv alırdık. hiç böyle sorunlarımız olmazdı. sobanın yanına kurulur izlerdik. ne ışık süzmesi ne buzzing derdimiz olurdu. ulan 3000 lirayı gözden çıkardım şu düştüğüm duruma bak. kafam bir milyon oldu yeminlen. tv yi alana kadar beyin bızzıklamasından ölecem heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

hay ben böyle işin. eskiden 200-300 liraya bi crt tv alırdık. hiç böyle sorunlarımız olmazdı. sobanın yanına kurulur izlerdik. ne ışık süzmesi ne buzzing derdimiz olurdu. ulan 3000 lirayı gözden çıkardım şu düştüğüm duruma bak. kafam bir milyon oldu yeminlen. tv yi alana kadar beyin bızzıklamasından ölecem heralde.

• Sana katılıyorum dostum bende bu foruma gireli ne alacağımı şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46pfl7007k aldım şuan serviste ışık sızması bulutlanma ne arasan var ve normal deniyor ?
  • sorunsuz led bu var.

• Hasan sana diğer yerde yazmıştım,sen biraz macera aradın,o panelde sorun yoktu!
    Zaten heriflerde bir var bir yok deyip ne yapacaklarını şaşırmışlar

O panelin geri gelirse aynen devam et! ondan sorun filan yok;bilen değilde bilmeyenler ahkam kesince
    belki haklı olarak kafan karışmaktadır!

ülen bir panelde bu bahsettiğiniz sorunları çıplak gözle şak diye anlayacak adam yokmu Serviste ve Merkezde v.s
    anlamadım ne iştir,heriflere şu paneli sök dağıt desem veye sökülmüşü topla desem hadi bunlar çok zor işler
    ve gerçi bunu da çoğu yapamıyor ama bleed/mura sorununu çok basit olarak anlamak varken neyi "istişare"
    ediyorlar anlamadım gitti

Edge-LED tüm panellerde bunlar olur/olacaktır(aslında olmaması da mümkün ama bu biraz maliyet ve diğer bazı şeyleri
    gerektiriyor!)

Full-LED+Local-dimming li panellerde yaklaşık aynen bu şekildedir! aslında bu paneller de hiç olmaması gerekiyor ama
    var;sadece örneğin halen benim kullandığım ve bu konuda dünyanın en iyi paneli olan SV685 de bu sorunlar "sıfırdır"
    Ne HW nede SW sorunu yine sıfırdır!

++

• quote:

sorunsuz led bu var.

ya bunda herşey var ama hdmı ve usb bağlantı yok galiba ,yazmamışlar...3D mi ki?

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hasan sana diğer yerde yazmıştım,sen biraz macera aradın,o panelde sorun yoktu!
    Zaten heriflerde bir var bir yok deyip ne yapacaklarını şaşırmışlar

O panelin geri gelirse aynen devam et! ondan sorun filan yok;bilen değilde bilmeyenler ahkam kesince
    belki haklı olarak kafan karışmaktadır!

ülen bir panelde bu bahsettiğiniz sorunları çıplak gözle şak diye anlayacak adam yokmu Serviste ve Merkezde v.s
    anlamadım ne iştir,heriflere şu paneli sök dağıt desem veye sökülmüşü topla desem hadi bunlar çok zor işler
    ve gerçi bunu da çoğu yapamıyor ama bleed/mura sorununu çok basit olarak anlamak varken neyi "istişare"
    ediyorlar anlamadım gitti

Edge-LED tüm panellerde bunlar olur/olacaktır(aslında olmaması da mümkün ama bu biraz maliyet ve diğer bazı şeyleri
    gerektiriyor!)

Full-LED+Local-dimming li panellerde yaklaşık aynen bu şekildedir! aslında bu paneller de hiç olmaması gerekiyor ama
    var;sadece örneğin halen benim kullandığım ve bu konuda dünyanın en iyi paneli olan SV685 de bu sorunlar "sıfırdır"
    Ne HW nede SW sorunu yine sıfırdır!

++

Sürekli görmeye başladım her kanal geçişinde , izlediğim karanlık bölümlerdeki yayınlarda ekranın sağ tarafındaki yonca şeklini görmekten bıktım.Sonuçta göz bir kez takıldı mı bir daha zor oluyor görmemek.Sonuçta servisi bildirdim servis elemanı geldi baktı ki gerçekten çok fazla servise götürüp inceleyelim dediler.Servise götürdüler oradakiler göremediklerini söyledi hemen gittim servise gittiğimde zaten net bir şekilde görünüyordu. sonradan gördük falan dediler. sonra değişim yapın dedim.Genel merkez karar veriyor denildi.

Genel Merkeze sorulmuş TV yi incelemek için merkez servise gitmesi gerekiyormuş. sonuçta yolculuk başladı.İstanbul Genel servise gitti(Ankara başkent ama nedense karar verecek servis burada yok.).Oradakilerde yine göremedik dediler dedim isterseniz oraya da geleyim.Arkadaş davet ediyor gelin ! Ankara dan Tv deki sorunu göstermek için İstanbul a gitmem gerekecek ! Sonuçta şu ayar bu şekilde derken iyi götü göstermeyi başardık arkadaş bundan mı bahsediyor sununuz bu çok normal bir şey her ledtv de olan bir şey dedi.Bende tabi ki koptum ... Sonuç olarak müfettişler bakacakmış karar verilecekmiş. Bekliyorum bugün cevap vereceklerini söylediler.ama hala haber yok.

Olumsuz bir karar verilirse öncelikle tüketici hakem heyetine başvururacağım. Gerekirse üretim yerine, Philips genel müdürlüğüne kadar tüm yerlere şikayetimi bildireceğim.Sonuna kadar gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: monodes

quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Philips sd yayınlarda çok iyi benim tercihim 7007 modelidir.

Benim anlamadığım, bu philips için samsung panel diyorlar ama nedense sd yayınlarda samsung un kendisinden daha iyi, anlamış değilim, yanlış mı düşünüyorum doğru soru sordum mu acaba? Phil bu paneli alıp ne yapıyorda böle sonuç çıkıyor yaw.

Saygılar...

Hocam panel dediğin için sıvı dolu bir şey. Önemli olan bunun üzerine işleyeceğin görüntü teknolojsi, devreler, işlemci teknolojisi vs. İşte farkı ortaya koyan özellikler bunlar. Bugün Apple da bugüne kadar ekranını Samsung'dan alıyordu ama Samsung retina ekran kalitesinin yanına bile yaklaşamadı tabletlerinde. Niye? Çünkü Apple'ın görüntü işleme teknolojisi, kullandığı devreler,işlemciler, yazılımlar daha farklı, kendilerine has ve orjinal. 2012 modellerde Philips'in LG panel kullandığı söylenir ama herkes de LG'den daha iyi görüntü kalitesine sahip olduğunu bilir. Bu niye? Yine aynı sebepler yüzünden. İnsanlar panele çok fazla takılıyorlar halbuki panelin kendisinden daha önemli olan üzerine işlenen teknoloji.

• philips 7007 aldım... smart özellikleri o kadar mühim değildi sonuçta belli bir süre sonra hepsinden sıkılacağımı biliyordum ama tv olarak 7007 gayet başarılı özellikle sd yayınlarda arkadaşlarin dediği gibi çok başarılı bir cihaz... seyir zevki bakımından sorunsuz olduğunu düşünüyorum... vede çerçevesi gümüş olmasıda benim için artı bir özelliktir. Sonuçta sürekli göz önünde olan bir cihaz, tasarım ve görünüm açısından mükemmele yakın diyebiliriz. yardımcı olan herkese teşekkürler... iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.