Şimdi Ara

46PFL7007K mı?- 46es7000 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar herkes bişeyler söylüyor ama kullanan lar memnunmu değilmi bişey yok bu iki tv yi kullanan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum görüntü kalitesi,kanal geçişleri nasıl oyunlardaki performansı nasıl smart tv nasıl güncelleme yapılınca kilitlenme falan oluyormu bulutlanma yada ışık sızması varmı altyazı ve dts destek sorunu çözüldümü mkv lerde sorun yasnıyormu mesaj yazacak arkadaslar bilhassa ürünlerinin bu konularına değinirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

arkadaslar herkes bişeyler söylüyor ama kullanan lar memnunmu değilmi bişey yok bu iki tv yi kullanan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum görüntü kalitesi,kanal geçişleri nasıl oyunlardaki performansı nasıl smart tv nasıl güncelleme yapılınca kilitlenme falan oluyormu bulutlanma yada ışık sızması varmı altyazı ve dts destek sorunu çözüldümü mkv lerde sorun yasnıyormu mesaj yazacak arkadaslar bilhassa ürünlerinin bu konularına değinirse sevinirim

bence bu kararı sen vermelisin çünkü herkes kendi cevresindeki yorum yapan kişiyi dikkate alıyor önemli olan senin görüşün
    pihilips in görüntüsü sana çok iyi gelir kanal geçişi vs seyler o an için unutmanı sağlar
    ama çevrendeki insanlar samsung al keyfina bak samsungdan baskasına bakma der gdier philipse bakarsın bi açığını görürsün aa bu tv zaten böyleymiş deyip samsung alırsın
    iyi araştırmak lazım kendi bildiğini almak lazım...!

• 46es7000 smartı ve gelecekte yenileyebilme özelliği müthiş 46pfl7007 nin amblight keşke ikisi bir arada olsa yokmu yazacak fiyat farkıda 300vtl civarı ne yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: inclc

Uydu kanal geçiş hızı, desteklediği formatlar, sesle kumanda vs vs.... bunlar ekstra özellikler.

Önemli olan görüntünün netliği!

bir adet harici hd uydu alıcı ile olayı bitirirsin (ki bence buna da hiç gerek yok).

Ama bir film yada tv programı izlerken mükemmel net görüntüyü ve Amblightnin verdiği ambiyansı düşünün.

Ben yılbaşında bimeksten 2.700 / 12 aldım. 15 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. SD yayınlar bile çok iyi..

Herkese tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, 7000 serisi ve üstlerinde aranılan şey tabii ki görüntü kalitesi ve netliği. Bunda da SD yayınlarda bile çok iyi görüntü kalitesiyle fark yaratan 7007 oluyor doğal olarak. Zaten mağazaya gidip ikisini yanyana koyarsanız, siz de dediğimiz anlayacaksınız. Yalnız dikkat edin Samsung'da animasyon açık olmasın, Samsungların contrast oranı çok yüksektir, çizgi filmi güzel gösterir ama bu oran normal görüntüyü ve doğallığı oldukça bozar.Forumda samsung televizyonlara disco topu diyenler vardı hatta :) Onlar biraz abartı ama yine de yayınlanan içeriğin aynı olduğuna ve çizgi film olmadığına dikkat edin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.