Şimdi Ara

46PFL7007K mı?- 46es7000 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6877 hem daha ucuz hem pasif gözlük kullanıyor ama ısınma problemi varmış sanırım.O da dahili tuner'i kullananlarda

Ben Digitürk ile kullanacağım

Sizce hangisi
  • evet arkadaşlar phil 6877, 7007 samsung es 7000 philie amblighttan dolayı bayılıyorum ama samsungunda smartı çok güzel ayrıca sürekli yenileyebiliyormuşsuun ve her sene tıpkı o sene modeli gibi oluyormuş şimdi ne almalın fazla para baymadan 47pfl 6877 mi almalı yoksa phil 7007 ile samies7000 arasında tercihmi yapmalı tercih ne olurdu philin 7007nin sames7000 gibi aktif olduğunu unutmamak lazım yorumları bekliyorum
  • Hangi cihaz hakkında daha çok şikayet duyarsınız tabiki en çok satan cihaz hakkında samsung es7000 satışları ile philpsh satışlarına bir bakınız arada uçurum var samsung 100 satarsa diğeri 10 satar gidin tüm teknoloji marketlerine sorunuz bayilere sorunuz.
    Samsung arızalarından bahsediliyor ama lg deki arıza samsungun 2 katı neredeyse ürün değişimleri 2 katı fakat samsungun pazar liderliğini gözardı ediyorsunuz adamlar türkiye pazarının nekadarına sahip bakınız dünya pazarında en yakın lg ye %100 e yakın fark atmış pozisyonda tabiki arıza veya şikayetde ona göre +olacaktır birde şikayetci olan müşterilerin çoğu birşey bilmeden buradaki yorumlara göre kafasında bazı şeyler canlandırıyor bilmişlik taslıyor sonrasında o şikayetci olanlar susuyor hatta eşine dostunada o karaladığı markayı aldırıyor araştıın göreceksiniz bu yüzden evet es7000 vede es8000 şuanda piyasada açık ara öndedir kendi sekmentinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedus -- 26 Aralık 2012; 10:14:29 >

• Görüntü kalitesi olarak 46 PFL 7007, SAMSUNG ES 7000 i ezer geçer, smart denilen şey saçmalık bence. Ne zaman PES 2013 ü ps3 e gerek dumadan TV den oynarsak o zaman smart olayı oturmuştur derim ben!
    Hasans arkadaştaki bulutlanma kafamı kurcalıyor aslında, es 7000 alalım o zaman diyoruz ama yabancı forumlardaki es 7000 deki bulutlanmaları görünce insan dehşete düşüyor resmen.

PFL 8007 nin 46 veya 42 si olsa 1 dk düşünmeyecem aslında :(
  • bulutlanma ve ısık sızması her markada az cok olabiliyor ama bence daha onemli olan DSE dedigimiz dirty screen effect. Malesef Philipslerde bu cok goruluyor. Ayrıca, Samsung SD yayın kalitesi bence uzak ara önde gider diğer tüm markalara göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bimekste 46PFL 7007nin wep fiyatı 2711 TL 12 taksik alınırmı sizce?
  • bence biraz daha bekle
  • bende led tv hic bir seyi bilmezken kendim ogrenerek arastirdim.

Bende 2 tvi arasinda kaldım

1. Samsung 46ES7000
    2. ise Philips 46PFL7007

Neden 2 tv arasinda kaldım?
    cunku 2 side aktif gozluk kullanıyor (ilk once pasif gozlugu herkes ovdugu icin pasif karar kılmıştım ama arkadaslarım ewine gidip test edince PASİF HİKAYE)
    test ettigim tv lern Samsung, Lg nin de modelini vereyim hemen. 40es7000 ve 47LM671

Hemen bas agrisi goz yorulmasına gelmek istiyorum. 2 ilede film seyrettik. eğer 2d den 3d ye cevirdiginizde 2 sinde rahatsız edici oluyor pasif aktif fark etmiyor.
    eğer film kalitesi duzgun ise 1080 ise gercekten no problem. ne bas agrisi nede yorgunluk.. AMA AKTİF DAHA KALİTELİ

Arkadaslımda samsung smart tv hemen anlatmak istiyorum şekil ve artislik bakımdan samsung..
    geldik Hi TV diyor aciliyor 2 tane kumantası war. birinde mic de war oraya konusuyonuz. (ses kontrol ve kanal değiştirme mevcut)

tv nin karsına gecince iste basliyor artislik hareketler : elinizi kaldirip salliyonuz hemen mouse cıkıyor. hemen bir uygulamaya gitmek icin mouse ustune getirip yumruk yapiyosunuz uygulama basliyor (ÇOK ŞEKİL)

FAKAT efendim ben web browserdan bi yere girecem dediniz mi ipler kopmaya başliyor. actik web browser i . google yazana kadar elim koptum. ordan face yazdık (elim havada yoruluyorum) kullanıcı ve paralo (elim hala havada ve bitmiş durumdayım) bazen tam olarak elin harekitini algılamaması cabası....
    bunların hic birini kullanmak istemiyorsanız kumandaya konusabilirsiniz veya kumandadaki mouse pede elinizi dokunarak yapabilirsiniz ama bazen oda zort oluyor. internette dolaşmak eziyet halini aliyor.... bu yuzden arkadas wirelss klavye almıs 100TL logitech olması şartmiş.. Ve itiraf geldi arkadasımdan. ( mal gibi hic gerek yok klawyesiz olmuyor bu iş )

LG ye gelelim oturduğumuz yerden akıllı kumanda ile mouse gorevi yapiyor. samsunga gore daha kolay fakat klawye kadar pratik değil. Lg nin tarzı biraz daha kolay kullanımı en azından 1 tane kumanda war lan diğeri nerde demiyorsunuz.

simdi samsung ve philips gelelim

samsungda 2 tane gozluk cıkıyor ama philips de 1 tane (philips gozlugu 1 adeti 100 TL ek masraf ) Philips gozlukleri sarj olabiliyor (bu cok onemli) ama samsung da sarj olmuyor takıp cıkarması zor.
    samsungda kamera var skype kullanıcam diyorsanız olmazsa olmazlarından. philips de yok (yurt dısında bile 100 dolar kamera ek masraf)

Samsungda 2 tane kumanda var Philipsde 1 tane ve can alıcı ozelligi Kumandanın arkası KLAVYE. (ek masraf yok) kullanım pratik

Philips arkasındaki ledler ( kim ne derse desin BENCE mükemmel) sirf bu yuzden philips alacam.

bu bulutlanma olayına gelince her tv de var arkadaslar o yuzden takmıyorum fazla..

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyx

bende led tv hic bir seyi bilmezken kendim ogrenerek arastirdim.

1. Samsung 46ES7000
    2. ise Philips 46PFL7007

cunku 2 side aktif gozluk kullanıyor (ilk once pasif gozlugu herkes ovdugu icin pasif karar kılmıştım ama arkadaslarım ewine gidip test edince PASİF HİKAYE)
    test ettigim tv lern Samsung, Lg nin de modelini vereyim hemen. 40es7000 ve 47LM671

Hemen bas agrisi goz yorulmasına gelmek istiyorum. 2 ilede film seyrettik. eğer 2d den 3d ye cevirdiginizde 2 sinde rahatsız edici oluyor pasif aktif fark etmiyor.
    eğer film kalitesi duzgun ise 1080 ise gercekten no problem. ne bas agrisi nede yorgunluk.. AMA AKTİF DAHA KALİTELİ

Arkadaslımda samsung smart tv hemen anlatmak istiyorum şekil ve artislik bakımdan samsung..
    geldik Hi TV diyor aciliyor 2 tane kumantası war. birinde mic de war oraya konusuyonuz. (ses kontrol ve kanal değiştirme mevcut)

tv nin karsına gecince iste basliyor artislik hareketler : elinizi kaldirip salliyonuz hemen mouse cıkıyor. hemen bir uygulamaya gitmek icin mouse ustune getirip yumruk yapiyosunuz uygulama basliyor (ÇOK ŞEKİL)

FAKAT efendim ben web browserdan bi yere girecem dediniz mi ipler kopmaya başliyor. actik web browser i . google yazana kadar elim koptum. ordan face yazdık (elim havada yoruluyorum) kullanıcı ve paralo (elim hala havada ve bitmiş durumdayım) bazen tam olarak elin harekitini algılamaması cabası....
    bunların hic birini kullanmak istemiyorsanız kumandaya konusabilirsiniz veya kumandadaki mouse pede elinizi dokunarak yapabilirsiniz ama bazen oda zort oluyor. internette dolaşmak eziyet halini aliyor.... bu yuzden arkadas wirelss klavye almıs 100TL logitech olması şartmiş.. Ve itiraf geldi arkadasımdan. ( mal gibi hic gerek yok klawyesiz olmuyor bu iş )

LG ye gelelim oturduğumuz yerden akıllı kumanda ile mouse gorevi yapiyor. samsunga gore daha kolay fakat klawye kadar pratik değil. Lg nin tarzı biraz daha kolay kullanımı en azından 1 tane kumanda war lan diğeri nerde demiyorsunuz.

samsungda 2 tane gozluk cıkıyor ama philips de 1 tane (philips gozlugu 1 adeti 100 TL ek masraf ) Philips gozlukleri sarj olabiliyor (bu cok onemli) ama samsung da sarj olmuyor takıp cıkarması zor.
    samsungda kamera var skype kullanıcam diyorsanız olmazsa olmazlarından. philips de yok (yurt dısında bile 100 dolar kamera ek masraf)

Samsungda 2 tane kumanda var Philipsde 1 tane ve can alıcı ozelligi Kumandanın arkası KLAVYE. (ek masraf yok) kullanım pratik

Philips arkasındaki ledler ( kim ne derse desin BENCE mükemmel) sirf bu yuzden philips alacam.

bu bulutlanma olayına gelince her tv de var arkadaslar o yuzden takmıyorum fazla..
    aktif ve pasif denemelerimde

pasifte 1 dk bakamadım bile o kadar parlak göz yoruyor ki
    aktif de başlarda hiç sorun yok uzun süre kullanamadım daha ...

tv de internet gereksiz başarısız bir icat

evet PASİF HİKAYE dir lg nin satış stratejisi en iyisi pasiftir :

• Slm,

31 Aralık 2012 de bimeksten 2700 TL ye x 12 taksit 46 PFL 7007 aldım. Servis kurulum için geldi,

ölü pixel yok, ışık sızması yok ve bulutlanma yok.

Gelelim incelemeye,

Siyah performansı mükemmel,

800 Hz PMR den olsa gerek SD kanallarda çok başarılı HD yi söylemiyorum bile :)

1.5 TB seagete HDD yi takıtım tanıdı, Avatarı izledim 1080p mkv gözlerime inanamadım mütiş...

DTS desteği yok ama bendeki bütün filmler DUAL : orj DTS - Türkçe AC3 bundan dolayı herhangi bir sorun yaşamadan türkçe izledim.
    Ayrıca filmler direkt Türkçe çalışıyor, servis ayar yaptı galiba.

Alt yazıları .str tanıyor. Türkçe dil desteği yok ama, bunu forumda arkadaşlar çözmüş yani türkçe alt yazı sorunuda ortadan kalktı.

Amblight mütiş, şöyle diyorum TV izlemek başka birşey, Amblight TV izlemek başka birşey.

Ayağı askı aparatı oluyor, oradan duvara astı servis.

hoparlörleri ayağında ve gerçekten çok net 3D bir sese sahip zaten 40W RMS.

Birde çerçevesi mütiş, hem ince (hatta yok gibi) hemde çok estetik.

Bu Tv hem ES 7000 den Hem ES 8000 den daha iyi. Hatta Kaba dış görünüşlü HX 850 den de yayın görüntü kalitesi açısından altta kalır bir yanı yok.

Tam bir F/P ürünü diyecem ama bence bu ürün F/FP ürünü yani iyi Fiyat / Full Performans :)

Birde ben bu ürünü televizyon olarak ve sinema izlemek için kullanıcam youtube, facebook gibi özelliklerinide karıştırdım biraz ama, zaten cep telefonunda bunlar sürekli açık, yani televizyonda kullanmayacağım özellikler. Belki youtube yi kullanırım o da sorunsuz çalışıyor.

3D örnekler izledim gayet iyidi ama pek inceleyemedim bu özelliğini çok birşey diyemeyecem.

Sonuç olarak TV bu gün itibari ile 3.100 Tl Teknosa, Darty, Bimeks ve Vatan da. Eğer 2.800-2700 gibi bir fiyatı yakalarsanız sakın kaçırmayın derim ben.

• quote:

bende led tv hic bir seyi bilmezken kendim ogrenerek arastirdim.

1. Samsung 46ES7000
    2. ise Philips 46PFL7007

Zor bir karar cidden hocam ama görüntü kalitesi olarak 7007 daha önde açık ara Samsung'a göre ve bir televizyonda en önemli faktör görüntü kalitesidir, diğerleri çözülebilen faso fiso faktörlerdir bana göre. Görüntü kalitesinin yanında klavyeli kumanda hayranlık uyandırıcı ve işleri çok kolaylaştırıyor, o da bir çekici faktör olabilir senin için.

• ewet dogru diyosun bide fiyat farkı var

yıl basında philips 2700 iken bimeks te 2999 samsung du.

daha düşer diyealmadım çok pişmanım.

philips olcak galiba fakat tek gozluk cıkması cok sınır bozucu

ekrana gelince philips ekranları samsung dan alıyor.
  • 55pfl7007 3799 kliksa da fiyatlar ucuzlar artık ayın sonun da subatta da alınır artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

46pfl7007 kliksada 2899 liraya düşmüş

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900340447

hafta sonunda dahada duser
  • philips almadan mutlaka ama mutlaka kanal geçiş hızını test edin. ama bunu mümkünse showroom'da değil de uydu yayınının bağlı olduğu bir yerde yapın. bir başka deyişle dahili alıcısının kullanımda olduğu bir deneme olsun. bunu söylememin sebebi yakın zamanda philips almam ve makinanın utanç verici bir şekilde yavaş çalışması. kanal geçişleri arasında 3sn oluyor. bütün zapping sevkini kırıyor insanın. aklınızda olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

46pfl7007 kliksada 2899 liraya düşmüş

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900340447

hafta sonunda dahada duser

Bir önceki world kampanyasında 2799'du.Bonus kampanyasında 2849'du

• quote:

Orijinalden alıntı: t.seleoz

philips almadan mutlaka ama mutlaka kanal geçiş hızını test edin. ama bunu mümkünse showroom'da değil de uydu yayınının bağlı olduğu bir yerde yapın. bir başka deyişle dahili alıcısının kullanımda olduğu bir deneme olsun. bunu söylememin sebebi yakın zamanda philips almam ve makinanın utanç verici bir şekilde yavaş çalışması. kanal geçişleri arasında 3sn oluyor. bütün zapping sevkini kırıyor insanın. aklınızda olsun.

3sn normalmiş bizde digitürk var rezil 4-5 sn ... eski next uydular 1-2 sn idi..
  • way beee
  • Uydu kanal geçiş hızı, desteklediği formatlar, sesle kumanda vs vs.... bunlar ekstra özellikler.

Önemli olan görüntünün netliği!

bir adet harici hd uydu alıcı ile olayı bitirirsin (ki bence buna da hiç gerek yok).

Ama bir film yada tv programı izlerken mükemmel net görüntüyü ve Amblightnin verdiği ambiyansı düşünün.

Ben yılbaşında bimeksten 2.700 / 12 aldım. 15 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. SD yayınlar bile çok iyi..

Herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.