Bildirim
46PFL8505 PHILIPS LED TV mi LG 47LW650 LED TV mi ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Philips 8505 de Sharp modül var. LG den daha iyi siyah üretir bu panel ve philips 8 serileri bu sene çok daha iyi en azından stabilite sorunu çok fazla yok , yağ gibi akiyor resimler..Philips.... -
Eywallah hocam saol. -
46PFL8505 PHILIPS LED TV arkadaşımda aynısı var çok memnun fiyat da çok iyi 3700 tl almıştık ona -
46pfl8505
Bir Allahın kulu kötü demedi.
Kullanıyorum, memnunum, aklımı seveyim...
200 hz,
3D,
Çok şık tasarım ( benzersiz kumanda)
Ambilight
DLNA
USB
LOUNGE LIGHT
HD NATURAL MOTION (KULLANMIYORUM AMA ÇOK ÇOK HIZLI DURUMLARDA KULLANILABİLİR. Çook hızlı oyunlar, yarışlar vb) -
Ayrıyetten yansıma yapmayan panel ışık yansıma derdin yok.
Farklı cerceve..
Tek derdiniz bulamazsınız bu tvyi..
Çünkü ya çook az yerde var ya da yok işte..
-
Eywallah Prof. buldum ben tvyi sadece ikisinin arasinda kaldim. fiyatlarini da yazmistim yanlarina. baya ucuza gelicek o zaman.. :)
Saolun yardimlariniz icin. -
quote:
Orijinalden alıntı: erolday
Eywallah Prof. buldum ben tvyi sadece ikisinin arasinda kaldim. fiyatlarini da yazmistim yanlarina. baya ucuza gelicek o zaman.. :)
Saolun yardimlariniz icin.
Bu fiyatlara nerden alabiliriz paylaşabilirmisiniz -
İstanbul'da 46PFL8505 alabileceğimiz hesaplı bir yer tavsiye edebilir misiniz? -
Philips 7000 serisinden bir tv var bende çok memnunum tabi gün geçtikçe teknoloji ilerliyor insan daha iyisi olsun diyor ama bu televizyon beni daha uzun uzun idare eder 37PFL7605H/12 verdiğim paraya tamamiyle deydi eminim diğer philipste değicektir o televizyon nerede 1200euro ki 3000TL en ucuz Türkiye'de -
bi ara mediamarkt 3000tlye kampanya yapmıştı.şu an en ucuz 3500 civarı galiba.umarım mm bir kez daha kampanya yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 15 Temmuz 2011; 18:56:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X