koskoca markayı türkiye de satan sadece vatan bilgisayar var yani yeni seri 2011 olanını , onuda sagolsunlar giriş seviyesi gurubundaki tl serisi ile bence yinede 2000 tl seviyesine satmaları hiç yoktan iyidir.
vatanda ki tl 838 in birde hd uydu alıcılı , 868 modeli var. linkini verdiginiz ürünler sürekli bi stokta bir degil birileri alıyor ama alanlardan forumda hiç yok sanki.
burdan can hocaya sormak lazım nerde kaldı bu yl serileri hiç olmassa, bu distribütör napıyor , uyuyormu bilmiyorum.yl serisini tahmin ediyorum 3000 tl den aşagı satmaz kimse 46 inch için konuşuyorum.bence bu seri geldigi gibi tükenir iyi bir rakamdan düşerse.
ben aldım az önce sür gitsin :)
Kısaca TL Serisi giriş seviye orta karar bir panel diyebilirim,fiyatı fena sayılmaz v.s
Ancak bu panelin en büyük artısı;piyasadaki en iyi Active 3D işleyen panel olmasıdır! Yabancı kaynaklardan araştırma yaparken gözüme ilişmişti hatta AVF de en iyi 3D SG demişler
Birde sorunu var,normalde en hızlı paneller tartışmasız Tosh lardır senelercede aynen böyledir! Gamer ları neredeyse hiç üzmeyen tek paneldir Tosh lar ama TL de bir Hız sorunu var,bunu kullandıkça kendiniz anlarsınız!
Eksileri içinde;panelde banding var,hatta izlediğim bazlıarında oldukça kötü banding var!
Genelde vasat bir panel ama pratikte kullananı üzmeyecekse ve ucuz ise alınabilir!
+++ TNB işleri belli olmaz ve bazı Seriler 2 sene gelit TR ye;bakınız bizim SV ler Avrupa 2009 Modeldir ama hala satılıyor,nedense bir türlü bitmiyor ama aynı zamanda satılıyor,kulvarında en iyisi olarak WL/YL 2011 Modeldir aslında ama 2012 diye satılacak/satılıyor WL 2010 Modellerde satılıyor
valla anlayan beri gelsin diyeceğim,hepsi birbirine karışmış vaziyette!
Süper Serisi ZL1 dir ama buda 2011 Model(hatta 2010 sayılır çıkış olarak) Sony HX9x ile aynı kulvarda ama buda yok meydanda!
++
quote:
Orijinalden alıntı: albani
Kısaca TL Serisi giriş seviye orta karar bir panel diyebilirim,fiyatı fena sayılmaz v.s
Ancak bu panelin en büyük artısı;piyasadaki en iyi Active 3D işleyen panel olmasıdır! Yabancı kaynaklardan araştırma yaparken gözüme ilişmişti hatta AVF de en iyi 3D SG demişler
Birde sorunu var,normalde en hızlı paneller tartışmasız Tosh lardır senelercede aynen böyledir! Gamer ları neredeyse hiç üzmeyen tek paneldir Tosh lar ama TL de bir Hız sorunu var,bunu kullandıkça kendiniz anlarsınız!
Eksileri içinde;panelde banding var,hatta izlediğim bazlıarında oldukça kötü banding var!
Genelde vasat bir panel ama pratikte kullananı üzmeyecekse ve ucuz ise alınabilir!
+++ TNB işleri belli olmaz ve bazı Seriler 2 sene gelit TR ye;bakınız bizim SV ler Avrupa 2009 Modeldir ama hala satılıyor,nedense bir türlü bitmiyor ama aynı zamanda satılıyor,kulvarında en iyisi olarak WL/YL 2011 Modeldir aslında ama 2012 diye satılacak/satılıyor WL 2010 Modellerde satılıyor
valla anlayan beri gelsin diyeceğim,hepsi birbirine karışmış vaziyette!
Süper Serisi ZL1 dir ama buda 2011 Model(hatta 2010 sayılır çıkış olarak) Sony HX9x ile aynı kulvarda ama buda yok meydanda!
++
2100 liraya aldık albani hocam hayırlısı artık bu tvye uyumlu gözlük modelleri nedir bilginiz varmı?
Gözlük hk.bilgim yok+
Hayırlı olsun bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: albani
Gözlük hk.bilgim yok+
Hayırlı olsun bu arada
teşekkürler hocam tavsiyenle sl733 almıştım memnunum. arkadaşada teşhir 46sv685 aldık aralık ayında oda memnun. toshibadan memnunum sonuçta :)