Şimdi Ara

47 48 49' TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda milyonlarca tavsiye olmasıan ragmen istedigim tv tavsiyesini bulamadım
    kimisi sony w805c kimisi grundig 48VLX8586 kimisi lg 49uh60v kimisi uh 7787 diyor her kafadan birses cıkıyor bu boyutlarda 2500 Tl civarinde Sd,Hd kanallar,PS4 ve Hdd den film izlemek için hangi modeli Tercih etmem gerekiyor bu konu hakkında yardımcı olabilicek varmı?Simdiden Teşekkure ediyorum.İyi forumlar..

• Bu üyeliğede mesaj atabilirsiniz.Telefonda bu acik olduğu için daha seri dönüş yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • +++++++++++

• Güncel

• 50w807c yi 2 3 gün kullandım wifi den cep ile kontrol yapmak mümkün .bazı oyunlarda joystick istiyor. 2 3 defa Asphalt kilitlendi ama 2. Ye basınca açıldı . Yt de bazen video izlerken ekranın altında görüntü de yatay şerit çıktı oyunlarda fps kırılması gibi adı nedir tam bilemedim şimdi. Önce ve şık bir tv . Kapat tuşuna basınca tv beklemede kalıyor basınca sn de açılıyor aynı yerden devam. Tv kanal değişimi de 3 4 sn gibiydi . Aynı ürünü ben de almayi düşündüm fakat 49pus5501 modelo daha iyi gibi duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    22'' 24'' led tv tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.