Japonya’nın en eski hikayesinden, epik 3 boyutlu fantezi-macera 47 Ronin doğdu. Başroldeki Keanu Reeves, Kai adında, 47 Ronin’in lideri Oishi’ye (Hiroyuki Sanada) katılan bir yabancıyı canlandırıyor. Birlikte, ustalarını öldüren ve türlerini sürgün eden hain derebeyinden intikam almanın peşine düşüyorlar. Savaşçılar, kaybettikleri şerefi yeniden kazanmak için sıradan savaşçıların öldüğü zorlu bir arayışın içine giriyorlar.
47 Ronin’in yönetmenliğini hayalperest yönetmen Carl Erik Rinsch (The Gift) üstlenmiş. Miyazaki ve Hokusai gibi çok çeşitli tarzlardan esinlenen Rinsch, hiç eskimeyen Ronin hikayesinin içindeki çarpıcı mekanlar ve büyük savaşları daha önce hiç görülmemiş bir biçimde gözler önüne seriyor.
İntersinema.com
Forumdaki keanu konusunu görünce gaza geldim de projelerine bir bakayım neler varmış diye. iddialı görünen tek işi de bu gibiydi.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Keanu Reeves'in beklediğim filmi.
makla bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: beyto_01
makla bekliyoruz
Maka selam .
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
quote:
Orijinalden alıntı: beyto_01
makla bekliyoruz
Maka selam .
merakla demek istedim de olmamış
2 ay önce posterler gelmiş de haberimiz yokmuş. Pek beğenmedim posterleri.
Filmin 170 milyon dolar bütçesi varmış. Normal şartlarda zarar eder bu film ama Uzak Doğu'dan gelen gişe rakamları anormal arttı. Ona güveniyor olabilirler.
27 aralık'ta vizyonda. yaz aylarında fragmanı gelir büyük ihtimalle.
Arkadaş şu adama uyuz olmaya başladım. Film yapsana lan film, kaç yıldır doğru düzgün bir filmin yok. 3 yıldır imdb sayfanda bir değişiklik yok. Yaşlandın gittin yahu. 50 yaşına gelmiş adam yuh.