Şimdi Ara

47 Ronin (2013) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadakat , Onurlu yaşam temalı filmleri sevenler için güzel bir film. Son samuray ezgileri içerisinde genel itibari ile barındırıyor , tabi yakınından dahi geçemez o filmin ayrı konu.

İzlemeniz zamanınızı boşa harcatmaz öyle diyeyim. 3D gerekli değil şahsen.
  • Eğer 3D diye ısrar etmeseler eminim olduğundan biraz daha fazla etkilerdi her filmde nedir bu 3D ısrarı anlamadım.

Filme gelirsek eğer filmde geçen kültüre biraz merakınız varsa hafif fantastik öğeleri de seviyorsanız Keanu reyizide özlediyseniz gidin vaktinizi ayrıdığınıza değecektir.Çok derin bir konu yok biraz oldu bittiye gelen sahnelerde var ama genel olarak özellikle atmosferi için izlenmesi gerekli diye düşünüyorum.
  • bugun istinye parkta izledim. ne yazikki 3D. ne yazikki diyorum cunki 3D adina bir iki efekt disinda bisi gormedim yersiz olmus.
    filmin basi ve ortalari superdi. sonunu cok begenmedim spoilerde vermiyeyim.

lakin bisi anlatıcam.
    istinyede 11 seansinda salon yedide olan genc asiklar. allah size akıl fikir versin. 50tl verip filmin basindan sonuna opusulurmu ergenler?
    abartmıyorum sapur supur sesleri yuzundne filmi duyamadım yasları maximum 14-16. gidin eve ne haltınız varsa yiyin :))
  • Ilk yari bitti fena gitmiyor

Edit: film bitti öyle ahim şahım değildi ama izlerken sıkılmadim herkes filmin sonunu eleştirmis fakat ben beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 4 Ocak 2014; 21:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once ciktim filmden.Filmin iyi olan tek seyi yapilan reklamlari.
    Sanirim ekonomik nedenler ile filme balta vurulmus ya da pazarlamaya fazla para ayrilmis aksiyonlar ucuzdan ote seyirciye bekledigini sunmayan şaka gibi bir film reevesinde oynadigi en kotu film olarak yerini almis bence.
    Ayrica tum oyunculara zorlama ingilizce konusturcaklarina reveese japonca ogretselermis iyimis trt1 deki uzakdogu dizileriyle yarisir.Hos onlarda gayet kaliteliydi.
    Bu arada harbiden yukarda arkadas paylasmis bir dovmeli amcami inanmamistim gercekten filmde 45 saniye gozuktu buyuk ihtimal senaryo degismis ya da pazarlama departmani fazla uçmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film atmosferi iyi lakin hikaye yavan oyunculuklar basit.3d kesinlikle izlemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

47 Ronin  (2013)

Gördüğünüz üzere film için sinema kapattırdım.

Filme gelirsek.

Ben büyük bir beklentiye girmemiştim. Sanırım bu yüzden beğendim. Keanu Reeves biraz arka planda kalmış. Ama böyle olmadı daha güzel olmuş. Biraz daha ön plana çıksa film Japon efsanesini anlatan bir film değil aşk filmi kıvamına gelecekti.

Filmi izlemeyen arkadaşlara tavsiyem büyük beklentilerle izlemezseniz gayet hoş bir film.

ilçelerde altyazılı filmin kaderi bu tek izlemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

47 Ronin  (2013)

Gördüğünüz üzere film için sinema kapattırdım.

Filme gelirsek.

Ben büyük bir beklentiye girmemiştim. Sanırım bu yüzden beğendim. Keanu Reeves biraz arka planda kalmış. Ama böyle olmadı daha güzel olmuş. Biraz daha ön plana çıksa film Japon efsanesini anlatan bir film değil aşk filmi kıvamına gelecekti.

Filmi izlemeyen arkadaşlara tavsiyem büyük beklentilerle izlemezseniz gayet hoş bir film.

ilçelerde altyazılı filmin kaderi bu tek izlemek

Benim başıma ilk kez geldi bu olay. Gayet keyif aldım tek izlemekten. Tabi bir ara donuyorum sandım. Havalandırma açıktı. Bir tek ben olunca da havalandırma resmen klima görevi gördü. Neyseki kapattılar ikinci yarı.

Karanlıktan korkan varsa tavsiye etmem tabi.

• Filme gitmeye hevesliydim bu yorumlardan sonra artık düşünce izleriz.
  • az önce izledim filmi benim hoşuma gitti..tabi beklentileri alt seviyelerde tuttum hayal kırıklığı olmasın diye 10 / 7.5 notum ..
  • Bende bugün gittim bence gayet güzeldi.Tek eksi yanı güzelim japonca dururken bütün konuşmaların ingilizce olması idi.Hadi anlarım bizim keanu sahnelerinde ingilizce olsun ama onsuz yerlerde bile gene ingilizce idi.Adamların tüm havası sönmüştü.Samurayız diyor paso ingilizce konuşuyor
  • 7/10 fena değildi ama daha iyisini beklerdim.
  • Dün seyrettim, güzel desem güzel değil, kötü desem kötü değil, arada derde bir film olmuş. İnsan ister istemez Last Samurai ile karşılaştırıyor. Onun yanında çok sönük kalmış. Sinemada değil ama evde boş vakitte izlenecek bir film bence.
  • holywood ve uzak dogu'nun mistik tarihi bir arada olmuyor, i-ih...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Filme daha bugün gittim, genel olarak çerezlik izlenilebilir bi filmde.Japon kültürünü çok seven biri olsamda film o kadar sarmadı ama sıkmadı da.

Sondaki Boss dövüşleri daha güzel yapılabilirdi, çok yavan kalmışlar, ayrıca daha vurucu bi son olmalıydı bence, seppuku yapmak yerine orda savaşarak ölmeleri gibi, gerçi gerçek bi hikaye uyarlaması olduğu için orasının değiştirmeleri saçma olabilirdi ama PJ'nin Hobbit'te neler yaptıklarıda ortada.Sonda bırakılan Oishi nin oğlu Chikara olayı da saçmaydı, kurallara o kadar bağlı kalınan bi durumda suçlu birinin cezalandırılmaması saçma oldu bence.

Ayrıca kapakta gösterilen dövmeli adam filmde bi sahnede gözüktü, onu çözemedim.

Chikara için değilde 47 Ronin hikayesinde sanırım küçük yaşta olan birinin bağışlandığı söyleniyordu. Onu da böyle uyarlamışlar

• izleyen var mı? nasıl sizce?
  • Samuray filmine ilgisi olan herkes sıkılmadan izler
    Bu samuraylarda kurallara acayip bagli keanu abimizi aralarina zor aldilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japonları ne diye ingilizce konuşmaya çalıştırırsın ki Japonca konussalar daha akıcı olurdu film
  • 10 Tl onların olsun bana giden 2 saatimi geri versinler
  • Film gişede battı gibi bir şey.
    Yorumlar da aşırı kötü genelde, yazık oldu ümitliydim bu filme aslında.
    3d ısrarı olmasaydı sinema'da izleyecektim ama bluray bekleyeceğiz artık.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.