Şimdi Ara

47 Ronin (2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen daha dramatik bir yol izlenebilirdi diye düşünüyorum, sonuçta dramatik bir hikaye; fakat çok fazla fantastik hava katmışlar, bu da filmi epey baltalamış. Bir de filmde bütünlük yoktu, mekan ve sahne çekimleri hızlı hızlı çekelim de bitsin gibiydi. Oraya gidiyorlar 3,5 dk, diğer tarafa gidiyorlar 3,5dk sanki parça parça kısa film izler gibi hissettim. Tabii her şey bir yana, dibine kadar Japon kültürünün içinde geçen bir filmde tüm Japon'ların İngilizce konuşması, açıkçası efsane dahi olsa filmi gözümde beş para etmez bir hale çevirdi.
  • Gercek bir hikayeyi bu kadar fantastk bir sekilde anlatmalari acikcasi pek olmamis.Ne sıktı nede heyecanla izledim arada kalmis bir film.Keanu reisin kilic kullandigi sahnelerde ister istemez last samurai ile karsilastirdim filmi ama onun kadar akilda kalici bir film kesinlikle degildi.Finaldeki buyucunun sekli filmi bitiren noktadir bence.Ben aslinda dinozorlarla yurumek 3d animasyonunu izlemek icin cikmistim evden lakin bulundugum yerde girmemis vizyona.Nasip bunaymis.Bence blurayini bekleyip evde izlemek daha mantkli, secim sizin. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • He sunuda soyliyim 13 tl bilet + gozluk kiralama parasi 2 tl verdigim filmde cikarken gozlugu koltukta biraktim diyerek cep yaptigim an gunun en guzel yaniydi.

33centlik gozlugu 2tlye kiralamalari tam bir soygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filme gitmeye hevesliydim bu yorumlardan sonra artık düşünce izleriz.

Aynı şekilde düşünüyorum
  • 3d ile bir filmin ancak bu kadar içine edilebilirdi.

3d'lik bir sahne olmadığı gibi birde 3d ile dahada karanlık olmuş göz yormaktan başka bir şey değil.

Filme gelirsek sırf keanu reeves için bile seyrederim ama film ortada kalmış yani bana pek olmamış gibi geldi daha iyi yapılabilirdi daha yoğun duygu patlamaları yaşanabilirdi.

Ayrıca ;

47 Ronin  (2013)
    bu arkadaş bu kadar kolay yok olmamalıydı yani keanu ile ayrı bir şekilde ilk raundun rövanşında kapışmalıydılar.

• 4.79 liraya izlemek varken 18 lira verip izlemenin acısıyla yorum dahi yapamıyorum
    Şurdaki yorumları okuduktan sonra zaten insanda beklenti felan kalmıyor, düşük beklentiyle gittim ve gayet beğendim.Kararsız kalmıştım başta bu yorumlara bakıp hiç gitmiycektim ama iyiki de gitmişim diyorum.Kararsızsanız gidin izleyin çok şey kaybetmezsiniz

edit.yahu şu söz nasıldı tam olarak.Seni tüm dünyalarda bütün hayatlarda bulana dek arayacağım şeklindeydi de tam olarak nasıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 20 Ocak 2014; 17:40:40 >
  • ben ankara optimum da izledim 2d idi. film de eh idare eder. filmdeki her şeyi fragmanda göstermişlerdi zaten.
  • her yerdemi 3d olur ya 3dden nefret ediyorum nerden çıktı bu anlamadım gerçekçi görüntü diye dahada batık bir görüntü veriyo resmen ya çocuk kandırır gibi neyse 2d izleyecek yer bulamadım bunu
  • Bluray bekliyorum..
  • Beyler düşmedi mi hala?Bulamadım ben bir türlü.
  • Divx olarak malum siteLerde.. bluray beklemedeyiz.
  • Daha düşmedi bluray yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Daha düşmedi bluray yaa

naber memo
  • Bu film de gecikti mi ne?...
  • bu mükemmel film niye ilgi çekmedi anlamadım braveheart filminden sonraki izlediğim en iyi tarihi film.
  • Bluray'in geleceği yok gibi. Ben en iyisi bir normal izleyeyim de sonra arşiv için bluray'e bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 15 Mart 2014; 18:19:49 >
  • 47 Ronin 2013 WEBRip x264 AC3-FooKaS

diye bir şey gelmiş, ama daha iyi bir rip bekliyoruz...
  • 47 Ronin 1080P Web-DL geldi.

Altyazı bekiyorum,akşama kadar gelirse ziyafet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

47 Ronin 1080P Web-DL geldi.

Altyazı bekiyorum,akşama kadar gelirse ziyafet var

İndiriyorum, umarım altyazı gelir akşama.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.