Bildirim
4770 overclock yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
psu yetersiz sanırm bende dün 4770 sipariş ettim yanında bide 450 woltluk psu aldım en az 400 wolt al ki bi sorun cıkarmasın bence ! -
Normalde sorun yok Oyunda psu ya baktım ısınma yok. Tabi psu çok yeterli değil ama benim PC makul bi makine
E5200 2.5 oc yok
4770 malum :=)
Samsung 250 GB HDD
LG dwd-rw -
Sendomi nickli arkadaş bu hd4770 overclock konusunu sever :)
Bu konuya bakarsa yardımcı olacaktır.
PSU kalitesiz ise overclock tan vazgeçin -
quote:
Orijinalden alıntı: BaHtsz
psu yetersiz sanırm bende dün 4770 sipariş ettim yanında bide 450 woltluk psu aldım en az 400 wolt al ki bi sorun cıkarmasın bence !
amacım bilmişlik taslamak değil ama Volt değil Watt olcak. Watt powerin gücünü gösterir.
Volt, elektrikte kullanılan potansiyel farkın (gerilim) birimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 12 Aralık 2009; 11:41:40 > -
Az önce afterburner ile GPU gerilimi 1 den 1.1 e çıkardım . Sonuç 875 mhz stabil
Aslında oc a çok çok ihtiyacım yoktu ancak kafaya takmıştım benim GPU neden ilerlemiyor diye :=)
PSU da oyun içinde ısınma yok üflediği hava saerin sayılır elimi dokundurdugumda kasa içinden soguk gözüküyor -
öncelikle psu'nun markası ne ve 300 watt peak demek 250 watt sürekli verdiği demektir ki sistemin diğer bileşenleri ne oda önemli power başına dert olabilir belki gpu'nun 810'dan yukarı gitmemesi normal olabilir her gpu aynı şekilde overclock olacak diye bir kaide yok ama sen rivatuner'mi yoksa cataliyst üzerindenmi overclock yaptın oda var mesela benim önceki 4770'im 900mhz gpu ulaşırken voltajsız,şu andaki 855 mhz'de kaldı birde ekran kartının markası ne afterburner'ı nasıl kullanabildin -
Everest marka psu var sistemde pek güç çekecek malzeme olmadğından taşır diye düşündüm.
Afterburnerin en son sürümünü indirdim. Direkt tanıdı zaten. Marka Sapphire 4770. 1.1 voltaj ile 900 e 4100 stabil. Üzerini hiç denemedim.
Bir de düşündüğüm acaba benim kartın bios ta kayıtlı voltajı diğer kartlara göre düşükmüydü diye?
Mesela SENDOMİ senin kartların default voltajı kaç? -
HD4770 kullanalar bu konuda toplanıyor. Overclock bios flashlama voltaj verme hepsi var.
http://forum.donanimhaber.com/m_34675519/mpage_1/key_/tm.htm -
Ben yazdım o sayfaya şimdi yeni overclock değerlerini koyacam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X