Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

4770k ve mıs mpower max anlık donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslıkta belırttıgım sıstemı yenı topladım arkadaslar fazla bısey yuklu degıl ama ınternette yenı sekme acarken yada bıseye gırerken anlık donmalar yasıyorum ornegın face ımlecının bı sanıyelık donması gıbı kı dedıgım sıstemı yenı toparladım hersey sıfır acaba donanımsal sorun varmıdır cevaplarınıza sımdıden tesekkurler.

• güncel driverler yüklümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan07

baslıkta belırttıgım sıstemı yenı topladım arkadaslar fazla bısey yuklu degıl ama ınternette yenı sekme acarken yada bıseye gırerken anlık donmalar yasıyorum ornegın face ımlecının bı sanıyelık donması gıbı kı dedıgım sıstemı yenı toparladım hersey sıfır acaba donanımsal sorun varmıdır cevaplarınıza sımdıden tesekkurler.

Selam
    Öncelikle şunu belirteyim anakart ismi mis değil, MSI'dir. Başlığı düzeltirseniz daha iyi olur..

Gelelim sorununuza;
    Yine öncelikle belirteyim ki, mevcut kullandığınız ekran kartı PCI Express 2.0 olduğundan performans derecesi düşük olacaktır. Hem yeni sistem topluyorsunuz, hemde anakartınızın desteklediği PCI Express 3.0 ekran kartı almıyorsunuz. Bu PC toplayanları bir türlü anlayamıyorum.

Aşağıdaki vereceğim linke girin ve sisteminize uygun olan sürücüleri indirip kurun. Sürücüleri yükledikten sonra @BIOS güncellemek durumundasınız. Muhtemelen @BIOS fabrika çıkışlı 1.3 veya 1.4 sürümüdür ama şu an sitesinde 1.6 sürümü mevcut. Şayet @BIOS'u Türkçe kullanmak isterseniz, sağ üst köşedeki Language yazan yerden Türkçe'yi seçerek menüleri Türkçe olarak izleyebilirsiniz. Böylelikle daha anlaşılır bir menüye kavuşursunuz..

Anakartınızın linki:http://tr.msi.com/product/mb/Z87-MPOWER-MAX.html#download

Yukarıdaki yazdıklarımı göz önünde bulundurarak eksiksiz uygularsanız, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
    Bilginize ve kolay gelsin..

• baslıgı yanlıs yazmısım ks bakma güncel driverleri kurdum bios 1.2 ydi geldiginde 1.6 surumune yukseltmıstım zaten ekran kartı konusunda haklısın ama ogrencı olmanın verdıgı maddıyatla ekran kartı alamadım o yuzden elımdekı ekran karıyla devam edıyorumkı bu benım ısımı goruyo ama baska bı aarkadas hdd nın ıops yetersızlıgınden bahsetmıs ama eskı sıstemım dual core ve yıne WD hdd oldugu halde boyle bısey olmuyodu acaba dıyorum ıslemcının takoz cıkma olasılıgı varmıdır yada dedıgım gıbı donanımsalıdır bu sorun?
  • takoz oldugunu sanmıyorum stock fanla bıle ısı degerlerı gayet ıyı overclock denemedım yapmamda zaten ama arkadaslarımızın dedıgı gıbı drıver yada sıstemedn kaynaklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.