Şimdi Ara

478 pinmi lga775mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım asus p4p800-x p4 3.0 işlemcim var.
    takas etmeyi düşündüğüm bilgisayar; asus p5gv-mx intel celeron 2.66mhz işemcieye sahip.
    takas etmeyi düşündüğüm bilgisayara baktım benim pc den daha iyi calısıyor.
    Şimdi sormak istediğim takas yapmam mantıklı olurmu sizce, kendi düşüncem artık 478 pinli işlemciler demode oldu ve anakartları da tabiki. anakartta sadece agp var diğerinde pci exp. sizce mantıklı olanımı yapıyorum ? biri p43.0 HT diğeri 2.66 celeron işte burda kafam cok karısıyor. yorumlarınızı bekliyorum

• zor bi seçim.
    yalnız başımdan bi geçen olayı seninle paylaşmak isterim
    bende P4 3.0 GHZ HT 1MB Prescott işlemcim ile P4p800-X anakartım vardı.Kartım 15mayıs tarihinde yıldırımda hasar aldı.ve çalışmadı.
    Bunu ÇİZGİ elektroniğe yolladığımda kartımın onarılamadığı ve benden upgrade etmem istendi.
    Yanii o kartla ve işlemci ile gidersen.en ufak bi arızada sorunlar yaşarsın.Tabii bide bana verilen boardda LGA775 pindi.
    Neyse senin sorun ise zor
    çünkü p4 3.0ghz ile celeron 2.66 mukayese bile edilemez.Ama upgrade için takas edeceğin sistem senin işini görür gibi.
    Ayrıca Pc de ne gibi programlar kullanıyorsun.bize bilgi verirsen.celeronu al ya da alma diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Eylül 2006; 17:50:18 >
  • direkt işlemcilere bakarsak asla değiştirme derim
    diğer pc'nin seninkinden neden daha iyi çalıştığını anlamamız için
    her iki pc'nin de bileşenlerini de buraya yazman lazım
  • kesinlikle değiştirme zaten teknoloji değişiyor şimdi geçsen ne olur geçmesen ne olur ilerde conroe alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

zor bi seçim.
    yalnız başımdan bi geçen olayı seninle paylaşmak isterim
    bende P4 3.0 GHZ HT 1MB Prescott işlemcim ile P4p800-X anakartım vardı.Kartım 15mayıs tarihinde yıldırımda hasar aldı.ve çalışmadı.
    Bunu ÇİZGİ elektroniğe yolladığımda kartımın onarılamadığı ve benden upgrade etmem istendi.
    Yanii o kartla ve işlemci ile gidersen.en ufak bi arızada sorunlar yaşarsın.Tabii bide bana verilen boardda LGA775 pindi.
    Neyse senin sorun ise zor
    çünkü p4 3.0ghz ile celeron 2.66 mukayese bile edemez.Ama upgrade için takas edeceğin sistem senin işini görür gibi.
    Ayrıca Pc de ne gibi programlar kullanıyorsun.bize bilgi verirsen.celeronu al ya da alma diyebiliriz.

benzer bi durumla karsılasmısız :) 2-3 ay öncede benim 478 pin asus board iptal olmustu, işlemci için yine 478 pin olan p4p800-x i aldım. neyse.. konuya dönmek gerekirse sanıırım kullandığım programlardan dolayı bilgisayarm diğerine göre daha yavas calısıyor. fazla incelemeden değiştirmeme kararı aldım gittiği yere kadar yol var artık ne diiim. Bu arada tüm üstatların yorumları için tskler

• evet bencede sistemde bi temizlik operasyonu yap.sistemin rahat çalışır o zaman
  • Bı format at olmadı bırde ram ekle 1gb yap ram ını mıs gıbı kullan o ıslemcıyı senı goturur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Bı format at olmadı bırde ram ekle 1gb yap ram ını mıs gıbı kullan o ıslemcıyı senı goturur

• elindeki işlemciden celerona geçmek hiiiç mantıklı değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

elindeki işlemciden celerona geçmek hiiiç mantıklı değil

aynen katılıyorum.
  • kesinlikle değişme, celeronla p4 çok fark ediyo
  • Bende p4 presscott kullanıyorum anakartım p4p800 deluxe..Aynı şartlarda bana teklif edilse değiştirmem makinamı..Ama Gpu 9600 benim.Diğer bileşenlerede bağlı aslında,hani iyi bir Gpu olur Hdd çok daha yukarı birşeydir..O zaman düşünürüm tabiiki..Ölücü modundayım yani bu aralar
  • lga 775 s478 den yeni ama takası dusundugun celeron senin sistemden iyi değildir. Kötü bir takas olur.
  • bu kadar tavsiyeden sonra değiştirdim deme sakın
  • arkadaşım celeron gibi makina var elinde ama şuda var 775 pin her zaman iyi
    şöle anlatıyım kısa ve bilmeyen arkdaşlar iinde bir baraj var ve bu barajşehri 775 pin ile suluyor aynı büyüklükteki bir şehri ise 445 kanal ile suluyor sence hangisi daha iyi artı olarak celeron 775 pin ile p4 arasındaki farkı bu artıkapatır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.