Şimdi Ara

47LA660S (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu televizyonun 42 inçini almayı düşünüyordum ama televizyonu ileride PS4'e bağlamayı düşünüyorum ve karanlık sahnelerde bu kadar fazla ışık sızması olursa hiç hoş olmaz. Bu model dışında 2000tlye başka hangi modeli önerirsiniz?
  • arkadaşlar merhaba,

tv yi yeni aldım. teknik olarak neler yapılabiliyor tv ile kullanan bilen varsa yazabilirmi. ekran bölme vs gibi şeyler.

tşk şimdiden
  • dün kurulum yapıldı hepsiburadadan aldım. 2200 tlye. 100 hb+85 banka puan verdi 2015 tlye geldi. İlk günkü izlenimlerim. 3dsinden çok memnun aldım. Demo 3d görüntüler zaten inanılmaz bir keyif verdi. Normal 3d film izledim ondada gayet iyiydi. smart özelliği de beklediğimden iyi çıktı. 8 mps internetim var. Adil kullanım kotasınıda aştım şimdiden. ona rağmen hızı gayet iyi. modemle tv arası 1,5 metre. İnterneten herhangi bir siteye girdim film izlemek için. 5-10 dk arası film biraz dolsun diye bekledim. 720p olarak filmi izlemeye başladım. 10 dkda bellek dolu hatası verdi. Hemen 4 gb flash belleğimi aldım. içine lgapps adlı bir klasör açtım. onunda içine installed adlı bir klasör açtım.(internette böyle anlatılyor). Tvyi kapatıp açtıktan sonra tekrar denedim bu kez bir sıkıntı olmadan 120 dklık filmi izleyebildim. Birazda gazetelere baktım smart uygulamasından yavaş sayılmayacak bir hızı var. yani netten bir şeylere bakmak istenirse çileye dönüdürmüyor işinizi görür. Benim en çok hoşuma giden ise akıllı kumanda olayı. Gerçekten süper bir şey. Bir çok şeyi kolaylaştırıyor. Smart özelliğinde inanılmaz kullanım rahatlığı sağlıyor. Çok şık ,gösterişli. Uydu alıcısında geçişler yavaş herkesin dediği gibi. 3 snyi buluyor hemen hemen kanal geçişi. Ayaklığı pek hoşuma gitmemişti ilk bakışta fakat şeklinden dolayı ayaklık sabitken sağa ve sola çok rahat çevrilebiliyor. İlk izlenimlerim bu gayet memnunum. Bugünde bulutlanma vs. onları test edeceğim.

• arkadaşlar az önce hepsiburada.com dan 2200 tl ye almış bulunmaktayım. ürünü almak istiyorsanız hızlı karar vermenizi öneririm. Çünkü tüm Teknosa'larda teşhir ürün harici kutu ürün yok. Mediamarkt'a sormadım ama iş yerimde bulunan Mediamarkt'a da kalmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaBeşiktaş53 -- 14 Mayıs 2014; 13:30:33 >
  • Konusu gecti mi bilmiyorum ama ben lm660s kullanirken dts ses aliyordum. Simdi la660s kullaniyorum ama hdmi baglantisiyla ses alamiyorum. Optik baglantida ise dts codec calismiyor. Fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 gün dolmadan teknosayı aradım. Hiç beklemediğim bir şekilde en ufak bir itiraz etmeden gönderin dediler. İnanamadım "açıldı servis kurdu sıkıntı olmaz değil mi?" dedim. Hayır dediler. paketledim gönderdim. Kabul edildi ve paramda banka kartıma geri iptal olarak yüklenmiş. (Vatan bilgisayara 2 sene önce bir bilgisayar iade etmiştim. Üstelik mağazadan almıştım ve 2 gün sonra götürmüştüm. İade kabul etmemişlerdi hediye çeki vemişlerdir 2 sene oldu hala hediye çekini bitiremedim kulakları çınlasın)
    Teknosa benden bir tam not aldı. 100 üzerinden 100.
    Televizyona gelince
    Media markt a gittim. Tam da ben "evdeki tivimde şu digitürkün yayınlarını kaydedip mağazada seyretsem" diye düşünürken istediğim şeye rastladım. Mağzada tv lerde digitürk var. 2 eleman lg yi övüyor. yok efendim görüntü daha doğalmış sinema havası varmış falan filan. eminmisiniz diyorum imalı bir şekilde daha iddia ediyor. açalım bakalım yanyan iki tv dedik biri lg biri samsung
    elemanlardan biri de samsungçu
    bir kadın programı var pazar görüntüsü sam da domates tam kırmızı lg de pembe resmen pembe samsungçu gülmeye başladı havuç sam da bildiğimiz havuç rengi lg de acaip bir renk. başka kanallarada baktık durum aynı (hd kanallar)
    Efendim lg de koruyucu panel varmış ondan sam daki gibi canlı renkler olmazmış. arkadaş görüntü benim için 1. öncelikdir
    durum bu arkadaşlar
    internet hızına gelince.. ben bir film bile syredemedim daha başlangıçta bir veya iki dakika sonra donup kalıyordu
    samsunga bir ölü piksel hatasını yok sayıyoruz dedikleri için çok kızgındım ve o yüzden bir arkadaşın lg alma ısrarına rağmen bu lg yi almıştım ama görüntüde cam gibi bir netlik isitiyorsanız lg den uzak durun derim.

• LG 55LA660 da IPhone / Ipad den içerik izleyebiliniyor mu? Bilgisi olan varsa ve aktarırsa memnun olurum.
  • Selam Arkadaşlar,

LG la47660s tv kullanıyorum herşeyinden çok memnunum Allah nazarlardan korusun. Bir sorum olacak;
    -Youtube'a girişin bir yolu var mı Smart TV üzerinden bunu merak ederyorum.

Saygılar
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    philips pfl 7008 var aynı ışık sızması ve bulutlanma var ancak bu vertical banding lg'lerde ne rezil bir olaydır arkadaş adamı tv'den soğutur
  • Arkadaşlar ben de iki hafta önce Hepsiburada'dan 2199 TL +100 TL World puan hediyeli şekilde tv'leri aldım. Ürünü aldıktan sonra buradaki yorumları görünce açıkçası bayağı bir tırstım ama yeni seri ürünlerden midir bilmiyorum hiçbir sıkıntısı yok gibi gözüküyor. Sadece karanlık görüntülerde burada yazdığını bilmesem fark edemeyeceğim çok hafif beyazlıklar var. Onu da normal karşılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider22

Arkadaşlar merhaba.
    Uzun araştırmalar sonucu ve forumu karıştırmamın ardından 3 gün önce televizyonumu aldım. Konu başlığında da yer aldığı gibi LG 47LA660S modelini mediamarkt'tan 2849 tl'ye aldım. 300 tl daha vererek +3 yıl toplamda 5 yıl garanti yaptırdım. Tv araştıranlara kaynak olması açısından da buraya deneyimlerimi yazmak istedim.
    47" büyük olur diyr düşünmeyin. Bende böyle düşünüyordum ama göz alışıyor. Tvyi 3 metreden izzliyorum.
    Eski LG modellerinden çok farklı. Ekranda titreme yok ve sd yayınlarda bile yayma ve pikselleşme olmuyor. 3D özelliği inanılmaz. Derinlik ayarı ise muazzam. 4 tane 3d, 2 tane de dual play gözlüğü çıkıyor kutudan.
    Tv'nin kumandası çok yaratıı ve işlevsel. Ancak ben hala alışamadım çünkü insanın eli sayı tuşu arıyor :)
    Smart modu çok yönlü. Hemen hemen tüm isteklerinize cevap verir. Web browser komutları hızlı ve duyarlı. Webde gezerken mini tv uygulaması ile aynı anda tv izleyebiliyorsunuz.
    Denediğim tüm formatlı filmleri usb ile çalıştırabildim.
    46ES7000 ile bu tv arasında kalmıştım. Samsungda araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla harika ancak ben buna karar verdim. Pişmanda değilim.
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Umarım faydalı bir kaynak olur.
    Saygılar

http://www.bymmb.com

Merhaba Bende yaklaşık 1 ay önce bu tv yi aldım görüntü ayarını canlı ses düzeyini net ses II yaptım oldukca güzel. Yalnız sihirli kumandadan direk kanal listesini çıkartamıyorum smarttan program listesi açılıyor ama uzun sürüyor. Kumandada 1,2,3 tusu var ama ona pek alısamadım örn: 1. kanaldan 12. kanala gitmek için tek tek gidiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz ?

• memati91 M kullanıcısına yanıt
    Çok kasılmam diyorsan cep telefonuna lg tv remote kurabilirsin, kanal listesi basit ve kolay kullanılıyor
  • La660s guncelleme yaparsam kanallarim silinirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • kanal değiştirme çok yavaş ölüm gibi geliyor çok sinir bozucu birşey.

hele o küçük kumandayla değiştirmek tam bir baş belası.

yok mu bunun bir çözümü?
  • tv trt kanallarında ses yankı sorunu var. başka bir forumda yine lg tv için aynı sorundan bahsedilmiş çözümünü bulamadım maalesef. bunun dışında kanal geçişleri çok kötü, arkadaşın dediği gibi akıllı kumanda ile tam bir işkence. nerdeyse 2500tl verip almıştım tv yi. çok ta memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Babamlar için 1500 civarına smart özelliği olmayan 42inch samsung aldım. inanılmaz derecede memnunum. geriye dönme şansım olsa kendimede o tv yi alırdım. artık komşunun tavuğu muhabbetinden dolayı mı böyle bilmiyorum ama tv ile ilgili düşüncelerim bunlar.
  • Kumanda işinin çözümü 50 tl. Gidersiniz bir servise normal kumanda alırsınız. Tüm özellikleriyle gayette güzel oluyor.
  • Selam arkadaşlar. Yetersiz bellek hatasının çözümünü bulan var mı? Her yolu denetim ama olmuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • POWER GAMER kullanıcısına yanıt
    dostum ürünü bir senedir kullanıyorum, artık browser üzerinden bir şey izlemeyi bıraktım, aldım 5 metre hdmi kafa rahat. hatta bi ara widi ile uğraştım baya onun daha çok gelişmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider22

Dikkatimi çeken ama çok rahatsız etmeyen olumsuz bir yönü var. Bu da kanal geçişlerinin yavaş olması. Düğmeye bastıktan 1-1,5 saniye sonra kanal değişiyor. Ancak bu sadece dahili uydu kullandığınızda geçerli. Dsmart takılı şuan. Onda kanal değişimleri hızlı ve güzel. Bilginize

Sa bende bu tv yi alalı 6 ay oluyor bildiğiniz üzere dün itibariyle frekanslar değiştri biraz arastırmalar sonucu frekansı ayarladım bazı yeni kanallar geldi ama önce fabrika ayarlarına çevirmek gerekiyormus ben onu nasıl yapacağımı bulamadığım için direk frekans ekledim . Dezavantajım ne olur
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.