Şimdi Ara

47LA660S IŞIK SIZMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle geçmiş olsun.

TV nin değişimi için değil de iadesi için üsteleyin, gelecek ürünün de bundan çok çok daha iyi olacağı garantisi maalesef bu Kore ürünlerinde kesin değildir.

Vestel'in yeni serisi 9090 var ona bir bakın, Panasonic Viera, Philips, gücünüz yetiyorsa Sony falan bakın. Bıktım bu ışık sızmalarından, banding efektlerinden, uğraşamam diyorsanız da doğrudan plazma alın, hem doğal görüntü seyredersiniz, hem ucuza büyük ekran keyfi yaşarsınız.

Samsung ve LG, tv den ziyade her tarafı makyajlanmış mutimedya cihazlar satıyor gibiler, tv nin nasıl görüntü verdiği umurlarında bile değil. Servisleri desen, kendiniz yaşıyorsunuz zaten, söylemeye gerek yok. Aslında servise de bişi diyemiyorum, bu markaların çoğunda bu sorunlar mevcutken adamlar mümkün değil her tv ye kusurlu raporu yazamazlar, sanki bi yerden onların da eli kolu bağlı gibi. Hangi biriyle başedecekler, onlar da büyük ihtimalle baskı altındadırlar.

Ben LG nin sorunlarından bıktığım çin Panasonic aldım, çok şükür adam gibi tv izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 24 Ocak 2014; 15:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysavas

arkadsaslar bugun tekrar lg yı aradım fakat urun ıade bolumu sanırım benım urunume onay vermeyen kısıyı aradım kısaca fatma hanım muhammed beyın asıstanı ılk o actı ve benı 7 dk beklettıkten sonra normal bısey oldugunu soyledı saka gıbı bende o an delırdım ve ve bunun nasıl oldugunu sz bu tv yı alırmısınz dedım kısacası baya konustum ve bı ara bı erkek sesı duydum muhammed beymıs o aldı telefonu urunumun degısımını onaylamayan sızmısınız dedım evet dedı nasıl sorun olmuyo dedım bu normal dedı ve benı bı yere baglayacagını ve onlarla konusmam gerektıgını soykledı bende nereye baglarsanız baglayın degısımı sız onaylamıyomusunuz dedım ınsanlara bu malı nasıl kakalıyosunuz dedım oda kakalamıyoruz dıye 15 defa tekrar ettı ve daha sonra hayatımda ılk defa bı mudurun musterıye soyledıgı bı laf duydum
    KAPA TELEFONU YA DEDI TAMAM DEGFISTIRCEM DEDI nasıl konusuyosunuz dedım ben musterıyım ya dedım boyle bır uslup nasıl kullanırsınız dedım tamam ya kapa dedı ıste halledıcem ben dedı bakın dedım degısım ıstıyorum ama aynı sekılde olursa ozamn paramı ıstıyorum dedım tamam ya dedı al paranı kapa telefonu dedı tekrar ve ben yıne uslubunuza dıkkat edın dedım ben urunu degıstırım eger aynı sorun olursa ozamn paramı ısterım dedım oda kapaya dedı tekrar sen nasıl ıstersen oyle dedı tamm ya dedı kapa telefonu dedı

arkadaslar hayatımda boyle bı telefuz boyle bı uslup gormedım hem bozuk urune bozuk demıyolar hemde kapa telı dıyolar cıdden anlamadım hakkımı sonuna kadar arıcam bugun urun degısımı yapacagını soyledı ve yarın yıne arıcam bakalım benı gecıstırmek ıcın mı yoksa gercekten mı?

aradığın numarayı bana pm atarmısın ....
    benimde paneli arızalı 2aylık tv mi tamir edip panelini değiştirmeye kalkıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 25 Ocak 2014; 8:57:51 >

• arkadaslar bıraz dırendıgınızde ve cıdden ıkna edıcı ve hafıfte ses tonu yukseldıgınde cozum sanırım kacınılmaz bu panellere bu hatalara normal demelerı cok normal cunku bu paneller henuz gunumuz teklonojısıne uygun degıl ve bencede hatalı bu devırde boyle tv panelı olmaz cıdden
  • Kardeş Hiç durma bu tv böyle izlenmez hemen hakem heyetine başvur
  • yerli ürün aldığımızda yerli ürüne paramı verirlir lg samsung duruken gibi yorumlar görüyoruz bu yorumları gördükçe yakınlarımıza lg yada samsung alın diyoruz bu hatalarıda gördükçe tavsiye etmeyle hata yapıyorum demekki bu ışık sızması şikayeti samsunda daha fazla forumlardan okuduğum kadarıyla
  • Led teknolojisi lcd tv uyumu sıfır arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenisi eskisinden beter anlamadım ben ya bu nasıl bir şey ya nasıl ya teknik servis geldi demesin mı senın eskı tv de zaten sorun yoktu nıye degıstırdın dıye sımdıkını gorse belkı ınsafa gelır heryerınden ısık sızdırıyo fotorafları paylasacam ama suan daha ılk gunden yıne yenıden lg cok guzel bır gol daha attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yates32

yerli ürün aldığımızda yerli ürüne paramı verirlir lg samsung duruken gibi yorumlar görüyoruz bu yorumları gördükçe yakınlarımıza lg yada samsung alın diyoruz bu hatalarıda gördükçe tavsiye etmeyle hata yapıyorum demekki bu ışık sızması şikayeti samsunda daha fazla forumlardan okuduğum kadarıyla

Gerçekten vestelde arçelikte vs böyle hatalar çok az .

• hayır ne yapmalıyım yanı balıkesirdeyım ve tv yı bursa bımeksten aldım gelırken ıyı guzel hos kargo parası yok bısey yok ama gotururken kendı hususi arabamla bızzat bursa bımekse goturdum yıne mı aynısı olacak anlamıyorum gelen lg elemanları bır karıs surat aradıgım musterı hızmetlerı normal der muhammed beyı ararım kapa der tek anormal olan benım anladıgım kadarıyla arkadas bu kadar mı zor ya bu ıs bu kadar mı 3d si var 400 hz yaz ozamn oraya ısıkta sızdırır dıye mac ızleyemezsın dıye gece ısıkları kapatıp ızleyemezsın dıye ınsanlar bu yazılatrı okuyup bıde bıze sallıyolardır kesın dısardada boyle bı hava var bı agız tadıyla tv ızleyemeyecekmıyım yanı bumudur sorun tv fıyatları almıs basını ucuyo su zamnda verdıgım paranın karsılıgını alamayacakmıyım bumudur yınemı yanı ge4cı muhammed bey aynısı olursa kapa telefonu halledecem demıstı hayır ne almalıyım arkadas onu soyleyende yok anlamıyorum yanı genelleme yapmak ıstemıyorum ama ıkıde ıkı yanı derler ınanmazdım cıddden ınsanın basına gelmesı cok kotu bısey cok kımseye vermesın ver parayı rezıl ol bunun tek acıklaması bu

• Arkadaşım geçmiş olsun, bende geçen hafta teknosa'dan lg 47la740s led aldım pazartesi kurulum yapıldı, akşam ışık sızması olduğunu görünce fotoğraflarını çekip lg aradım ve perşembe evime servis geldi, adamlar yok tv sorunsuz hepsinde olur falan dediler bende dayanamadım fotoları gösterince hiç bişi demediler, bunun üzerine raporlarına tv normaldir, led tv nin çalışma prensibi anlatılmıştır vs. denip rapor tutup gittiler bu arada fotoları da lg göndermek üzere kendilerine mail attım. neyse dün bana servisten döndüler ve Allah'a şükürler olsun değişim talebimi onayladılar ve raporu bana mail attılar. Gün içinde teknosa bayine giderek para iadesi talep ettim ve kabul ettiler. Şu anda açıkçası aynı sorunları yaşamamak için plazma almayı düşünüyorum.
  • Ne yani, değişimden gelen yeni led de mi ışık sızdırıyor?

Bence artık 3. kez şansını deneme, para iadesi iste. Tüketici mahkemesine başvurabilirsin, bu durumu da LG'ye fotoğraflarıyla e posta ile gönder. Arkadaşlar öneri olarak Philips, Panasonic, Sony yazmışlar ama öğrenciymişsin, bu markaların aynı özellikli ledleri abartı olur artık; zaten bu paneli alman bile lüks, şahsi fikrim...

Plazmalarda bu tür sorunların daha az olduğunu okuyorum hep yorumlardan. Eğer para iadesi ile uğraşamam diyorsan, değişim yapacaklarsa LG PH serisini düşünebilirsin. 50" f/p olarak öne çıkıyor, iki haftadır bende de var, şimdilik sorunsuz çok şükür. Plazmaların da kendine göre dikkat edilmesi gereken özellikleri var ama sanırım bu tip sorun yaşama riskin daha düşük.

Geçmiş olsun, sakın işin peşini bırakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 2 Şubat 2014; 21:21:34 >
  • evet ogrencıyım usta ama ınanırmısın 1 senedır para bırıktırıp aldım ustunude kredı kartı tek luksum bu benım yanı ısık sızmasını cıdden gectım ya belgesel ızlerken serıtler cıkıyo ya bandlıng sorunu barız bellı resmen hareketlı sahnelerde serıtler var bu nedır ya ...
    aılemden gızlı aldım ve suan elımde patladı resmen ya adama dedım kı bun bızden alınan tvler noluyo dedım somurtarak bılmıyorum dedı bundakı ısık sızması dıgerınde yoktu ya bu neya cıdden cıldırttılar benı yanı anlarsınız ogrencıyız 1 ıkı lıradan bahsederız bırde 2500 tlden bahsedıyoruz zar zor bırıktırıp dıger lg yı satıp anca denklesmıs ınsanın hevesı gursagında kalıyor
  • bakın buda yenı tv ve eskısıne nazaran eskısını aratacak bır tv ve arka ısık kısılmıs eco modunda bunu satan lg temsılcılerı ve buna normal dıyen kısıler alsınlar bu tv yı ve bakalım evlerınde ızleyebılecekler mı? 47LA660S IŞIK SIZMASI
     47LA660S IŞIK SIZMASI

• yorum yapma gerek bıle duymuyorum yenı gelen 2. tv super ya dısko gıbı
     47LA660S IŞIK SIZMASI 47LA660S IŞIK SIZMASI 47LA660S IŞIK SIZMASI 47LA660S IŞIK SIZMASI 47LA660S IŞIK SIZMASI 47LA660S IŞIK SIZMASI 47LA660S IŞIK SIZMASI

• eraysavas E kullanıcısına yanıt
    Görüştün mü tekrardan...

• Okuduklarım inanılmaz bendede 47lm660s var alalı bir sene oldu şu ana kadar böyle sorunlarla karşılaşmadım inşaallah bundan sonrada karşılaşmam valla eraysavaş arkadaşa yapılanlar bana yapılsa neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum

• Albani usta "her yıl çıkan TV'lerin kalitesi malesef düşüyor!" derdi, şu manzarayı gördükçe hak veriyorum.
  • fotorafları lg servısıne goturmeye gıttım cunku bana lg servıs elamı sız fotorafları cekın ve teknık servıs gelıp sızden alsın dedı bende aradıklarında acamadım ben bırakayım dedım bıraz once gıttım ve benden tv yı alacaklarını soyledıler ve ayrıca daha once guler yuzlu olan ınsanlar resmen sankı sucluymuum gıbı davranıyolar tabırler cıdden sınır bozucu konusmalarda senın ıstedıgın gıbı olmayacak tv yı getırmek zorundasın gıbı
    ,
    bılgısı olan arkadaslara soruyum ordAKI DAHA ONCE GULER YUZLU SUAN ISE BANA KARSI SANKI CEPHE ALMIS OLAN BAYAN 1 AY ICINDE TEKNIK SERVISE TV GITMEZ DEDI FAKAT SUAN KENDISI TAM AKSINI SOYLEDI BENIM YASAL HAKKIM OLARAK TV YI VERMEM GIBI BI SANSIM VAR MI ACABA YANI YARIN GELIP ALACAKLAR VE KENDILERI BAKACAKLAR YUKARIDA PAYLASTIGIM FOTOLARI VERDIGIM HALDE TV YI ISTIYOLAR BENDE BOS BULUNUP TAMAM DEDIM BOYLE BI TEPKI BEKLEMIYODUM SUAN CIDDEN AMA CIDDEN BOYLE BIR BELAYA FIRMAYA BULASTIGIM ICIN COK AMA COK PISMANIM ACABA BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARSA YAZARSA COK SEVINIRIM

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysavas

fotorafları lg servısıne goturmeye gıttım cunku bana lg servıs elamı sız fotorafları cekın ve teknık servıs gelıp sızden alsın dedı bende aradıklarında acamadım ben bırakayım dedım bıraz once gıttım ve benden tv yı alacaklarını soyledıler ve ayrıca daha once guler yuzlu olan ınsanlar resmen sankı sucluymuum gıbı davranıyolar tabırler cıdden sınır bozucu konusmalarda senın ıstedıgın gıbı olmayacak tv yı getırmek zorundasın gıbı
    ,
    bılgısı olan arkadaslara soruyum ordAKI DAHA ONCE GULER YUZLU SUAN ISE BANA KARSI SANKI CEPHE ALMIS OLAN BAYAN 1 AY ICINDE TEKNIK SERVISE TV GITMEZ DEDI FAKAT SUAN KENDISI TAM AKSINI SOYLEDI BENIM YASAL HAKKIM OLARAK TV YI VERMEM GIBI BI SANSIM VAR MI ACABA YANI YARIN GELIP ALACAKLAR VE KENDILERI BAKACAKLAR YUKARIDA PAYLASTIGIM FOTOLARI VERDIGIM HALDE TV YI ISTIYOLAR BENDE BOS BULUNUP TAMAM DEDIM BOYLE BI TEPKI BEKLEMIYODUM SUAN CIDDEN AMA CIDDEN BOYLE BIR BELAYA FIRMAYA BULASTIGIM ICIN COK AMA COK PISMANIM ACABA BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARSA YAZARSA COK SEVINIRIM

Valla o resimler ne öyle felaket hiç uğraşma götür tv yi ver paranı geri iste.Hatta tek gitme al yanına eş dost akraba öyle git ciddiyim bu konuda.Birde anlamadığım sen bu tv yi nasıl kabul ettin servis gelip kurarken hiçmi test yapmadın tv yi açmadın.Servis bana bu tv yi bu halde kuracak varya adamın koltuğunun altına sıkıştırırım tv yi al götür kurma derim.Bende de 3-4aylık Samsung 40F6470 var hiç böyle sorun yok.

• usta gelen servıs elemanı sankı zorla gelmıste zaten somurta somurta ayrıca ısık sızmasını gunduz gormek neredeyse ımkansız yanı geceleyın cok ıtıcı gelıyo bır de yanımda aılem vardı tv aldıgımdan o an haberlerı oldukları ıcın fazla bısey yapamadım 5 dk de adam kurdu gıttı bısey dıyemedım gece fark ettıgımde fark ettım bende kontor yoktu bır hafta sonra anca arayabıldım suan ıste tvyı yarın almaya gelecekler fakat tam olarak haklarımı bılmıyorum yanı daha 1 haftalık ya tv ne servısı dıyemedım cunku boyle bır tavır beklemıyordum sok oldummm yok zaten korktugum tek sey bunda bısey yok demelerı eger evet bozuk derlerse panel degıstırelım yok dıcem kesınlıkle para ıadesı ıstıyorum dıcem yanı asla lg almam bende samsung 46f6510 almayı dusunuyorum asla lg almam asla bır daha
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.