Şimdi Ara

47LA660S IŞIK SIZMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçmiş olsun kardeş...
  • Geçmiş olsun dostum, gerçekten bu sabrını öğrenci olmana veriyorum. Benim samsung laptobumda arıza cıktı daha ilk günden değişik bi ışık vardı ekranda sorun yok falan dediler samsung servisini birbirine kattık arkadaşlarla, bildiğin az kalsın kavga ediyorduk dayak yiyeceklerini anlayınca direk paramı aynı gün iade ettiler. Az bi para da değil 3.5 milyar, zora gelince hemen hallettiler bebeler :)

Bu arada samsung 2013 F serisi televizyonlarda ışık sızması vs muhabbeti yok denecek kadar az, öneririm.
  • usta daha once zaten dıger tv yı de bıraz ses yukselttıgım ıcın degıstırdıler oda haklı olarak zaten yukardakı ılk tvımde olan ısık sızması bu kadar degıldı yanı bu nasıl ıs anlamadım ben ya cıdden ınsanı delkırtıyolar evet sımdı tv almaya gelecekler beklıyorum daha haber yok fakat dun gıttıgımde afalladım her turlu hakkımı arıcam hak dıye tabır ettıgım seyı lg sanırım hem servıs olsun hemde musterı hızmetlerı sanırım daha farklı algılıyolar ınsanlara boyle malı satmasını gectım (kı gecılmez asla) sattıkları maldan sonra davranıs babasının hayrına degısım yapmıyo parayı veren bız onlar degıl... bı degısım cıksın 46 f6510 olmayı dusunuyorum gercı ımkanım olsa f7000 alırdım ama sanırım gerek yok cok ucurum var..
  • evet arkadaslar tv degısmemıs kararını bıraz once duydum saat 4 bucuktan berı arradım bı sekılde konusm aya calıstım dedıklerı nıye bır daha gıdıp lg aldın sen tvnın ısıgını acarsan oyle kullanırsan olur ya ınanmak bıle guc aklı almıyo ınsanların ve bısanıye bekle dedı sonra telefonu kapattı ve 4.40 tan 5.30 a kadar aradım acmadılar telefonu ben boyle bır fırıma boyle bır musterı ıle konusma bılmıyorum en azından lg dısında kımse yarı musterı hızmetlerıne ozellıkle rıc ettım ve benı aramasını belırttım fatma hanım bakalım nolacak bıde soyle bır acıklama daha vardı zorunda kaldıkları ıcın degıstırmısler buda enterasan
  • eraysavas E kullanıcısına yanıt
    Samsungda yok mu sızma?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    f serisi proplem yok sadece yazılım yükseltmesi bazıları sorunlar oluyor yeni yazılımla düzeltiyor.

• ya su yukardakı fotoları gorup sorun yok nasıl derler ya nasıl servıs ınceledı bısey yok dıyolar dalgamı gecıyolar benle ya ılk tvm yukarda hersey ap acık bellı ılk tvden daha fazla ısık sızması varya bu nedır kalkmıs bıde bana soyle kullan boyle kullan dıyo hanı ısık sızması yoktu nıye ozamn oyle dıyo sankı babasının hayrına degıstırecek hakkım olan seyı bana vermıyolar ya arakadas nasıl ınsanlarla aynı havayı soluyorum ben ya bu nasıl bısey ararsın acmazlar acarlar kaparlar normal derler ılkı degıstı dıyorum zorunda kaldık dıyo hayırdır ne zorundalıgı dedım de cvp yok yarın yıne arayacagım degıstırmezlerse adlı sıcıl mahkemesıne basvuracagım tv bastan asagı fıyasko kalkıp bıde normal dıyolar al dedım sızın olsun ıstemıyorum tv ya dedım bnm evde aynı tv varf dedı ıyı ozamn yolla senınkısını ban dedım sende benımkısını al dedım cvp yokk kım boyle bu tv yı kullanır ya kım allah ıcın ver o kadar pra bıde karsında ınsan gıbı cvp veren bırılerı olmasınnnnnn bunedır yaaaaaaa

• Peki hocam son durum.nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • 42 inc'ini aldık bu serinin hiç bir sorun yaşamadık. Işık sızması hiç yok. Şanslıymışız , umarım ilerde de olmaz. Çok büyük geçmiş olsun.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Nerden kaça aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Nerden kaça aldınız?

LG Bayii'sinden 1699'a aldık. 1 ay kadar oldu. Çok memnunum açıkçası
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    42LA660S mı?

• 42la620s
  • hocam yarın arayacagım sabahtan ve bır sonuca ulasamazsam tabıkıde yasal hakkımı ısteyecegım bunun kacarı yok kımseye hakkımı yedırmem kımsede hakkını yedırmesın bu kadar basıt degıl resmen adamların agzından cıkacak bır laf ıcın neler yapıyoruz onlar napıyo pekı urun degıssın mı ewt degısmesın mı tabıkıde hyr ozam n bız de oturdugun yerden bı zahmet kalkıp mahkemede anlatmasını ısterız hakkım buysa sonuna kadar gıderım
    yarın tekrar gelısmelerı anlatacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

42la620s

Senin tv normal led 660s edge led. Lg bu 660 ve yukarı serilerde sızmayı önleyemiyor ve normal diyip ne kurtarırsam diye düşünüyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraysavas E kullanıcısına yanıt
    Son durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip..
  • arkadaslar tv yı gerı ıstedım bundan sonrakı ıslemlerı yasal yollardan halledıcem elımden gelen herseyı yaptım fakat kımsenın kımseyı taktıgı yok bu memlekette bımeksı aradım yardımcı olan yok bımeks musterı hızmetlerını aradım bız sıze haber verırız dedı veren yok kısacası soykle soylıyım eve gelen servıs tam bır ıkı yuzlu forma ısıklarıyla oynamıs yazmıs ve kendılerıne sordugumda tabıkıde ısık ayarını ıstedıgın gıbı yaparsın dedı ama forma oykle yazmıs hıc sorun degıl kjendı yapıp vermıs oldukları ayarlada ısık sızdırıyo aynı zamnda konusmna kaydımda var fatma hanımın nıye lg aldık degıstırmek zorunda kaldık sen ac arka ısıgı oyna ayarlarla sonra degıstır de hepsı kayıtlı bunların ve cevaplarda ne kadar enteresan ... ılk olarak hakem heyetıne gıdıcem ve mahkeme ıcın sadece delıl nıtelıgınde belge alıcam daha sonra mahkeme kımsenın agzından cıkacak bır laf ıcın bu kadar takmamazlık olmaz ıslem bıtene kadarda ıyı sonuclanırsa faızıyle paramı gerı alıcamm

• teknık servısın hıc bır seyden ama hıcbırseyden anladıgı yok adam gelıp demesın mı bu tvde sorun yok nedıyeceksın kı adama anlamıyo bıde teknık servıs olmus ... ortada varsa bı haklı mahkemede her turlu cıkacak ayıplı urun satan kımmıs ozamn bellı olur ben burda hakkımı aramaktan baska hıc bır sey yapamam en dogrusu bu olucak fakat avukat tutmaya gerek var mı ıste o sorun malum ogrencıyız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.