Şimdi Ara

47LA660S IŞIK SIZMASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bı cok tanıdıga sordum ve nette sordugum ınsanlarda lg ye donus yapmıs fakat hepsıne normal dedıklerı ıcın bı sekılde ınsanları buna zorlayarak kabul ettırıyolar burdan benı okuyan varsa sunu ıyı bılsın kı ısık sızması eger sızı rahatsız edıyosa bu normal olamazzzzzzzzzz kafalarına gore degısım yapıyolar ben dahıl kac kısının ısık sızmasından tv sı degısmıs fakat bıdaha degıstırın degınce lg ıstemıyorum degısınce bız senınkısını degıstırdık hemde zorla gıbı acıklamalar yapılıyo gulmemek elde degıl:D
  • arkadaslar bu arda bimekseten haber beklıyodum bugun haber aldım bımeks benı aradı ve tv ıcın degısım cıkmıs cıdden ne kadar mutlu oldum anlayamam bundan sonra cop bıle olsa asla ama asla lg umarım sıze azda olsa ıcımı derdımı anlatabılmısımdır
  • Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvvallah sagolasın dostum hıc beklemıyodum bu cvbı bımeksten ama sukurler olsun bımeks hallettı nedıyebılırım kı benı kurtardı ya lg den umarım benık gıbı olanlarıda kurtarır amam dedıgım gıbı cop dahı olsa lg almam bıdaha alanada nedıyeyeyım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysavas

eyvvallah sagolasın dostum hıc beklemıyodum bu cvbı bımeksten ama sukurler olsun bımeks hallettı nedıyebılırım kı benı kurtardı ya lg den umarım benık gıbı olanlarıda kurtarır amam dedıgım gıbı cop dahı olsa lg almam bıdaha alanada nedıyeyeyım:D

Geçmiş olsun ...
    Ama diğer markalarda aynı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep sans bunlar

• hocam onerebılcegınız model marka varmıdır acba suan 6550 dusunuyorum ama hıc bır yerde yok anlamadım yada 6800 46f6800 ısık sızması vs varmıdır acaba bandlıng falan...
  • 6650 mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam onerebılcegınız model marka varmıdır acba suan 6550 dusunuyorum ama hıc bır yerde yok anlamadım yada 6800 46f6800 ısık sızması vs varmıdır acaba bandlıng falan...

6800 gerçek hz olarak 200 yani f8000 gibi. Güzel TV vatanda izlemistim

• cosark kullanıcısına yanıt
    hepsi 100 hz
    f6800
    f6650
    f6640
    f6510

diğer alt modeller biraz karışık 50 yada 100 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

hepsi 100 hz
    f6800
    f6650
    f6640
    f6510

diğer alt modeller biraz karışık 50 yada 100 .

Abi yok ben bi tabloda gördüm yanlis mi o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    6800 un olmayan özelligi neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun bımeksten 6800 aldım umarım sorun yasamam arkadaslar geldıgınde ıncelemesını yapıp forumda paylasırım sızınde soracaklarınız olursa sorabılırsınız elımden geldıgınce yardımcı olurum
  • @cosark

verilen her bilgi doğru olmayabiliyor zaten daha sonra değiştirildi o değerler son durum benim dediğim gibi oluyor ...

f6470 ve alt modeller biraz şaibeli 50 yada 100 hz benim güvenim yok ....

@qqqqqq0

f6800 cam çerçeve
    f6650 microdimming var
    f6640 microdimming var
    f6510 beyaz kasa

f6500 paralel ithalat .

diğer özelliklerini bilmiyorum .resmi siteden bakın.
  • quote:

arkadaslar bu arda bimekseten haber beklıyodum bugun haber aldım bımeks benı aradı ve tv ıcın degısım cıkmıs cıdden ne kadar mutlu oldum anlayamam bundan sonra cop bıle olsa asla ama asla lg umarım sıze azda olsa ıcımı derdımı anlatabılmısımdır

tüm yazdıklarınızı okudum öncelikle geçmiş olsun.

lg teknik servisinden tut müdürüne kadar o televizyonda sorun olduğunu biliyolar ama işte alışmışlar sorunlu panelleri, geneli teknolojiyle ilgisiz halkımıza itelemeye. karşılarına haklarını bilen biri çıktığında başlıyolar çirkefleşmeye. onlar size surat asıyosa azarlayın, sizin verdiğiniz paralarla maaşlarını alıyo onlar. adamlara bak. müdür size karşı üslubunu çirkinleştiriyosa siz de çirkinleştirin. ah bana denk gelecekti o müdür bozuntusu ...

neyse hakkınızı sonuna kadar arayın ve artık değişim değil iade isteyin hocam. vermezlerse gerekli hukuki yollara da başvurun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.