Şimdi Ara

47la660s özellikleri nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bir kaç ay önce çok büyük araştırmalarım sonucunda 47la660s aldık şimdi yeni eve geçicez ve servis çağırıcaz tvyi tam çözemedimm bana özellikleri hakkında bilgiler verebilirmiisniz mesela tvden kayıt yapabiliyormuyuz neleri sorayım hazır servis gelmişken bana yardım edermisiniz fikirlerinizi bekliyorum ne özelliği vardır sitesinde yazıyor ve sizlerin paylaşımlarını okuyorum ama çok anladığm söylenemez ama evde bu işten en fazla anlayan benim fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum

• size hayırlı ve sorunsuz bir tv olmasını diliyorum servis geldiğinde ışık sızması bulutlanma gibi testleri yaptırmanızı tavsiye ederim LA ana konuda ışık sızmasıyla ilgili bi resim olması lazım aldığınız tv kanal kaydı yapmadan önce enaz 40gb. hdd harici ister format attıktan sonra kanal kaydı yapar ve bu kayıtları pcde kullanamazsınız size tavsiyem görüntü ayarlarındaki modların içindeki birim ayarlarını ellemeyin mesela ben HD kanallarda daha çok canlı modunu kullanıyorum SD kanallarda eco modunu kullanıyorum ve SD kanalların çoğu HD ye yakın performans gösteriyo siz bu kanal çok aydınlık veya çok parlak dur şunu oynıyayım derseniz standart ayarlarını bozabilirsiniz mesela buna ek olarak 3Dfilmlerde enerji tasarrufu kapalı görüntü modu canlı TruMotion pürüzsüz seçilebilir tabi deneme yanılma yöntemiyle kanallar arasındaki mod farkını sizde bulabilirsiniz ben LA640 kullanıyorum sizin tv nin işlemcisi daha hızlı internet geçişlerinde bir tv için ideal bir hızı var bazı tv lerde bellek sorunu yapıyor bazılarındada yapmıyor bunun sebebini bilmiyorum inş bellek sorunuyla karşılaşmazsınız tv denediğim bütün videoları açıyor ama facebookta en çok istediğim oyun FarmVille2 hariç denediğim bütün oyunları açıyor tvde ses tanıma özelliği mevcut wifi direct le telefonunuzu veya tabletinizi televizyonla eşleştirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaS

size hayırlı ve sorunsuz bir tv olmasını diliyorum servis geldiğinde ışık sızması bulutlanma gibi testleri yaptırmanızı tavsiye ederim LA ana konuda ışık sızmasıyla ilgili bi resim olması lazım aldığınız tv kanal kaydı yapmadan önce enaz 40gb. hdd harici ister format attıktan sonra kanal kaydı yapar ve bu kayıtları pcde kullanamazsınız size tavsiyem görüntü ayarlarındaki modların içindeki birim ayarlarını ellemeyin mesela ben HD kanallarda daha çok canlı modunu kullanıyorum SD kanallarda eco modunu kullanıyorum ve SD kanalların çoğu HD ye yakın performans gösteriyo siz bu kanal çok aydınlık veya çok parlak dur şunu oynıyayım derseniz standart ayarlarını bozabilirsiniz mesela buna ek olarak 3Dfilmlerde enerji tasarrufu kapalı görüntü modu canlı TruMotion pürüzsüz seçilebilir tabi deneme yanılma yöntemiyle kanallar arasındaki mod farkını sizde bulabilirsiniz ben LA640 kullanıyorum sizin tv nin işlemcisi daha hızlı internet geçişlerinde bir tv için ideal bir hızı var bazı tv lerde bellek sorunu yapıyor bazılarındada yapmıyor bunun sebebini bilmiyorum inş bellek sorunuyla karşılaşmazsınız tv denediğim bütün videoları açıyor ama facebookta en çok istediğim oyun FarmVille2 hariç denediğim bütün oyunları açıyor tvde ses tanıma özelliği mevcut wifi direct le telefonunuzu veya tabletinizi televizyonla eşleştirebilirsiniz

öncelikle cvp için ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim biriki sorum daha olucak 1 sorum tvye virüs girermi malum int girilir az çok 2 ise misal tv üzerinden film sitelerinin herhangi birine girip 3d veya normal bir filmi indirmeden direk izleme imkanımız olurmu ya da you tube den film yada video izlemede sorun olurmu kayıt ile ilgili ise taşınabilir hdiskimiz var tvye bağlayınca işimizi görür dimi 3 sorum ise tvyi yakından izlemek görüntü kalitesini düşürürmü yada farketmezmi büyük ihtimalle cam önünde olucak ve mesafe baya kısa olucak ama yinede tam belli değil bu sorularımada cvp verirseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolyaaa -- 26 Haziran 2013; 18:53:09 >

• ben burda tv ye virüs girmesi gibi bir şikayet veya sorun görmedim fakat televizyona virüs girme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum internete girerken güvenilir sitelere girmekte yarar var tv de herhangi bir sitede film seyredilirsiniz daha öncede dediğim gibi bazı tvler bellek sorunu veriyor ben geçen gün filmizlede macera filmi seyretmiştim 1buçuk saat filan hiç bir sorun olmadı youtube tada sorun çıkarmaması lazım hariciniz en az 40gb HDD ise sorun tv nizin sorun çıkarmaması lazım denemedim ama format atarken en az 40gb HDD istiyo o yazıyı görünce kapattım yakından izlemekte sorun yapmaması lazım ama tabi benim tv 42 sizin tv niz 47 ekranı daha büyük sd kanallarda eco moduna aldığımda 40 cm kadar yaklaştım bi sorun yoktu tabi bu testi flash tv ve trt3 gibi kanallarda yapmayın yayın kaliteleri zaten düşük
  • Her türlü online film vs izlemek için mkvod uygulamasini kullaniyoruz lgciler olarak. Forumda konu var gorursunuz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Her türlü online film vs izlemek için mkvod uygulamasini kullaniyoruz lgciler olarak. Forumda konu var gorursunuz zaten.

bu dediğiniz uygulama tam olarak ne işe yarıyor.yani bu olmadan direk netten film izlenmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Her türlü online film vs izlemek için mkvod uygulamasini kullaniyoruz lgciler olarak. Forumda konu var gorursunuz zaten.

bu dediğiniz uygulama tam olarak ne işe yarıyor.yani bu olmadan direk netten film izlenmıyor mu

Tabii ki izleniyor ama sizin dedoginiz sekil oldukca zor zahmetli sıkıntilı. Bu program ile derya deniz icerikler aninda kumandanin tuşunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 47LA660S almalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.