Şimdi Ara

47la860v alacağım fikri olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben 47 la 860v alıncam hepsiburada dan 3044 + digiturk şampiyonlar hediyeli bir şekilde fiyatı uygunmudur yoksa bu dijiturk paketi kampanyası bitince biraz daha ucuzlarmı

• 1emred 1 kullanıcısına yanıt
    Fiyat gayet uygun ; düşünmeden alabilirsiniz model güzel , her yönden tatmin edecektir.
    mevcut fiyatı 3499TL seviyesinde
  • tv limitim aslında 2000 tl idi ama bana bu cok makul geldi lig tv de alıcaktım hazır şuan bi kart problemim var onu halledersem 100 tl de bonus gelicek yarın alcam inşallah
  • Lig tv ili tvnin fiyat bakimindan etkisi yok lg firmasi bu ayin sonuna kadar elindeki lig tvyi bitirmesi icin baktigin modelede veriyor. Buldugun fiyat cok iyi lig tv de cabasi fazla kafani bulandirma. Yapiştir. Hayirkisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafa bulandı zaten bir aydır tv bakıyorum fakat bir türlü seçemedim görüntü olursa sony philps pana (zaten o iyi gösterenleri ya pahalı yada plazma) smart olursa lg samsung diyorlar ama sanırım bu düzey için fiyat baya iyi gibi duruyor lig tvyi bu hafta sonu ümraniye media marktan 550tl ye alıcaktım hatta forumdan arkadaşada haber verdim onuda düşünce 2500 e geliyo bu fiyata 47" tv biraz zor oluyor herhalde tabi bütceyi 500 tl kasmış olcaz yarın halletcem son kararı vercem gibi bir yandan da tv fiyatları artıyor sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.