Şimdi Ara

47lm660s Hz sahetemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 47lm660s aldım yarın gelecek nasipse ama forumda okuduğuma göre hz sahte olduğunu söylüyorlar yazılımla eğer gerçekten böyle ise ürünü geri iade edecem kargoyu teslim almadan.

• bu konu benimde kafamı kurcalıyor aslında

birisi cevap verirse memnun oluruz

620s içinde 50 hz falan yazıyorlar nasıl oluyor anlamıyorum

620s ve 660s gerçekte kaç hz.
  • Led Tv alalım dedik insanın içine süphe düşürdüler varsa uzman veya kullanan arkadaşlar bi açıklama getirebilir mi gerçekten 100 hz yayınlarda takılma donma oluyor mu?
  • valla forumlara bilgi almak için giriyoruz içimize kurt düşüp çıkıyoruz.ama 660s serisine hep talep var bi sorunu olanı görmedim hz işinden anlamam ama normal kanallar zaten hepsinde aynı görüntü.bu seride bi yamuk olmaz stoklar hep tükenmiş
  • valla moralim bozuldu yorumları okuyunca iyi yorumda yapan var ama insanın içine bir şüphe düşmesin yeterki ne kadar iyi olursa olsun hep kafada ? işareti kalıyor. Umarım dedikleri gibi değildir hz olayı
  • dostum beğendiğin model varsa git al hiç kurcalama.şikayet o bu diye aratırsan neti her markada her üründe şikayet var.samsung bulutlu bilmemneydi sonra lg bulutlu oldu ışık çaktı bilmemnoldu.şimdi philipsler çoğalmış teknosalarda onlardada bi sorun bulunur.sen beğendiğini al sorun çıkması kaderine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esquirenet78

47lm660s aldım yarın gelecek nasipse ama forumda okuduğuma göre hz sahte olduğunu söylüyorlar yazılımla eğer gerçekten böyle ise ürünü geri iade edecem kargoyu teslim almadan.

Bende duydum 615-620s 50 hz 660-669-670-671s 100 hz 760s 200 hz diye doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 4 Eylül 2012; 17:15:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 48ju6570 4K UHD TV
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hrtz problemi yine hortlamış, ortada sahte diye birşey yok, kim nasıl bunları üretiyor anlamak gerçekten imknasız !

Şunu bilin tüm AVrupa için yazıyorum, standart Avrupada satılan tüm ürünler 50 hrtzdir ve en ideal resim tutunma özelliğidir, size bu tv 100-200-600 hrtz derse gülün geçin ve ciddiyede almayın !

Resim tarama özelliği önemlidir, 600 hrtz tvlerdeki bu özellik panelin resim tutunmasına etkisi yoktur Dua edinde bir uyanık bunu yapmasın çunki o tv ile yayın izlemek imkansız hale gelir !

3D ürünlerde hrtz kavramı önemlidir nedenleri çok fakat buda panelin diğer unsurları ile alakalıdır yani normal yayınlarda en iyi çıkış 50 hrtzdir !

Kısaca LG yada her hangi bir amrka 600 hrtz yazar bakarsınız tv 50 hrtzdir, bu gayet normaldir yani olması gereken değerdir !

100 hrtz sabit bir panelde yayın izlenmez unutmayın, izlemekte mümkün değildir, hrtz Türkiye malesefki çok yanlışl biliyor, sanıyorlarki hrtz ne kadar yüksekse o tv o kadar muhteşemdir böyle bir şey yok, bilmeyenlerin abartılarıdır !

Bugün piyasadaki Sony HX85-Samsung ES8000-Panasonic VT-DT50 serilerinin hepsinde standart 50 hrtzdir ve hepsininde resim tutunma oranları tek kelime ile muhteşeme yakındırlar, iş 3D görüntüye gelince burda hrtz kavramı farklılık kazanır çunki bu panellerde hrtz oranları 600-800 oranlarına çıkar bunun amacıda, bu panellerin tarama motorları gelen sinyali en üst seviyeye oranlar ve size yansıtır fakat temeli 50 hrtz mantığında sabittir !

Hrtz işine hiç girmeyin kafanızıda bulandırmayın, geçmiş yıllarda 100-600 hrtzlik panelleri gördük, nerdeyse %80 kullanıcı şikayet ederdi, yok resim tuaf yok hareketli görüntülerde öyle böyle, bu panellerdeki ilkel tarama motorları ile alakalı bir durumdu ve nerdeyse bitti bazı 32 inc resileri haric !

• Lg firmasını aradım öyle bişeyin olmadığını gönül rahatluğıyla alabileceğinizi ve bu ürünün en çok satan ürün olduğunu şuana kadar da hiçbir şikayet almadıklarını söylediler.
  • lg deki panel hz ama önemli olan resim gösterim hızı olan pmr hz dir. bu nekadar yüksekse 3d ve mkv , bluray filmleri o kadar kaliteli izlersiniz.
  • TV nin kac hz oldugunu en iyi gorerek anlarsin. Ben de bi TV de en cok buna dikkat ediyorum. Magazalarda yanyana duran TV ler arasind hz degeri iyi olan zaten kendini hareketli sahnelerde belli ediyor. Yuksek hz li modellerde goruntu cok guzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lg firmasını aradım öyle bişeyin olmadığını gönül rahatluğıyla alabileceğinizi ve bu ürünün en çok satan ürün olduğunu şuana kadar da hiçbir şikayet almadıklarını söylediler.

yoğurtçu yoğurdum ekşi der mi?
  • yoğurdum eşki demez doğru söylüyorsunda gerçekten de televizyondan araştırdığıma göresorun yaşayan nadir kişiler ve tv bizzat gidip baktım test ettim teknosada dedikleri gibi sorunlar yok teknosadakilerde tv yi övüyorlar hayırlısı olsun artık tv gelsin kullanalım nasıl mış buraya yazarım tekrar
  • Hz konusunda bilgi sahibiyseniz zaten görerek anlarsınız.bilgi sahibi değilseniz farkedemiyosanız ekranda neler olduğunu zaten ha 50 hz ha 400hz çok ta bişey farketmez.malı ortaya koyuyolar yani bakın seçin alın gizli saklı bi tv değilki özellikleri gizlensin falan.
  • ÖNCE PHİLİPS MARKA 7000 SERİSİ TV DE 3D İZLEYİN ARDINDAN DA LG VEYA DİĞER BİR MARKANIN 3D GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEYİN.

TARTIŞMAYA BİLE GEREK KALMADAN PHİLİPS DİYECEKSİNİZ.
  • resim tutma hızı önemli ama bunun yüksek olduğunu naasıl anlıyacağız. neresinde yazıyor. hangi rakamlar olursa iyidir diyebiliriz?
  • ve dün itibari ile servis geldi kurdu dedikleri problemlerin hiçbirisi yoktur dört dörtlük tv yapmışlar korktuğum gibi çıkmadı kendi uydusu olsun yayın kalitesi olsun çok iyi zaten kuran serviste söyledi en kaliteli tv lerden birisi diye 3d si olsun herşeyi ile beğendim alacaklar gönül rahatlığıyla alabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

Lg firmasını aradım öyle bişeyin olmadığını gönül rahatluğıyla alabileceğinizi ve bu ürünün en çok satan ürün olduğunu şuana kadar da hiçbir şikayet almadıklarını söylediler.

yoğurtçu yoğurdum ekşi der mi?

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/lg

Bir örnek :) Hani şikayet almamışlardı? Hikaye. Ayrıca Teknosa'da övmelerine inanmayın, onlar LG'nin ve diğer markaların satış elemanları, hangisine denk gelirseniz size onu överler.
    Hz konusuna gelince yalan ya da kandırmaca yok, artık panel frekansı diye bir şey yok SİSTEM frekansı diye bir kavram var geçen yıldan beri.Yalan değil, doğru kısacası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.