Şimdi Ara

Samsung 48ju6570 4K UHD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de Samsung UE48JU6570U 48" Smart UHD 4K Curved Led Televizyon 3.699,00 TL yerine 2.999,00 TL

http://urun.n11.com/led-tv/samsung-ue48ju6570u-48-smart-uhd-4k-curved-led-televizyon-P65193363

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3d olaymış cuverd tv 3d siz olurmu ya

• haydarz kullanıcısına yanıt
    7500 aşağısı demişsiniz ya tam hakim değilim de ben de 40ju6070,6370 gibi modellere bakıyorum. Bunlarda da var mı bu sorun. Philips mi almalıyım sizce. Bütçe 1,5-2k.
  • Siz bu Google translate terk arkadaşa bakmayın.Alabileceginiz en iyi tvlerden bir tanesidir kendisi. 2 aydır kullanıyorum tüm ekmeğinden, sütünden, yağından sebepleniyorum o derece yani ☺ lg 49uf8507 yerine aldığım tv oldu bu. Kısacası şöyle özetleyeyim piyasada alternatiflerinden en iyisi bu bana göre. Ben 2500 tlye denk getirmiştim. 333 TL n11 anında indirimiyle..

• koraygs K kullanıcısına yanıt
    Ewet dostum ju serisi olarak 7500 den asağı modellere bulaşmayın. ha 4k olmasada olur derseniz j serisinde sorun yok panelleri hızlı ve titreşimsiz ;)
  • 43ud7787e bakın. Samsungun orta ve alt segmentleri çöp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    teşekkür ederim uyarınızı dikkate alacağım. peki 1500-2500 liraya mümkünse 4k, olmadı FHD ve mümkünse smart ne önerirsiniz? Başta 3d istiyordum, ama terkedilen bir teknoloji olmasının yanında istenen para acayip uçuk geldi. Gözlük hediyeleri de pek yok, o eski şaşası kalmamış gibi. Ben de vazgeçme noktasına geldim.

Ben çok bilmeyen biri olarak: dts,desteklediği kodekler,kaç hz desteklediği ve smart arayüzüne (hangisi iyi bilmiyorum,android sıcak geliyor:) ) bakıyordum. Ama sizin gibi bilenlerin yardımıyla inş. en iyi f/p tvsi alırım. 4-5 yıl önce sony nin nx700 serisini almıştım, o zaman 2300 gibi bir rakama. Mp4 dışında usbden video açmıyor. Youtube desteği kapandı. Tamam görüntüsü güzel ama ekstra özellikler de çok önemliymiş anladım ki.
    Şimdi ps4'üm var, aslında smart ne kadar gerekli bilmiyorum ama bir tabletimi,telefonumu harici miracast ya da hdmi kablosu kullanmaksızın tv'ye aktarmak güzel olur tabi.

Ama dediğim gibi iki ürün az-çok aynıdır,boşuna para vermek de istemem veya fazla para verip daha kötüyü almayı. bana güzel birkaç ürün veya kriter önerseniz mükemmel olur, takip ederim ve uygun fiyattan alırım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 6 Şubat 2016; 0:59:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Siz bu Google translate terk arkadaşa bakmayın.Alabileceginiz en iyi tvlerden bir tanesidir kendisi. 2 aydır kullanıyorum tüm ekmeğinden, sütünden, yağından sebepleniyorum o derece yani ☺ lg 49uf8507 yerine aldığım tv oldu bu. Kısacası şöyle özetleyeyim piyasada alternatiflerinden en iyisi bu bana göre. Ben 2500 tlye denk getirmiştim. 333 TL n11 anında indirimiyle..

bende aynı ikilemde kaldım. lg 8507 yerine neden bunu tercih ettiniz? 6570 in varsa kötü yanı nedir?
  • A380 kullanıcısına yanıt
    lg8507de tromotion yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

http://www.bimeks.com.tr/urun/146877/samsung-48ju6570-122-ekran-4k-uhd-smart-led-tv-curved-.aspx burda fiyat 3300 ama 500 bipara veriyor yani =2800

500 biparanın ederi de 300 falan zaten, ne var ki bimekste uygun fiyata
    Ben 6 aydır JU6070 kullanıyorum. Gayet memnunum. Bu televizyon işinde beklenti önemli. Beklentilerini karşılyor mu karşılamıyor mu. Olmasa da olur diyebileceğin özellikler için ekstradan 1500 TL vermenin ne anlamı var. 7500'den aşağısana bulaşmayın diyorsunuz. 7500 Ju dediğiniz modeller 3900-4000'den başlıyor. Bu biraz bütçe işi. Ben 2100 TL'ye almıştım. Bence gelecek nesile uygun ve yakın zamanda TV değiştirmek istemiyorsanız mutlaka 4K alın derim. Bir ajax-FB maçı seyretmiştim muhteşemdi. İnternette 4k klip, belgeseli film içerikleri de çoğaldı.
  • Bu ürün satışa kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

Ben 6 aydır JU6070 kullanıyorum. Gayet memnunum. Bu televizyon işinde beklenti önemli. Beklentilerini karşılyor mu karşılamıyor mu. Olmasa da olur diyebileceğin özellikler için ekstradan 1500 TL vermenin ne anlamı var. 7500'den aşağısana bulaşmayın diyorsunuz. 7500 Ju dediğiniz modeller 3900-4000'den başlıyor. Bu biraz bütçe işi. Ben 2100 TL'ye almıştım. Bence gelecek nesile uygun ve yakın zamanda TV değiştirmek istemiyorsanız mutlaka 4K alın derim. Bir ajax-FB maçı seyretmiştim muhteşemdi. İnternette 4k klip, belgeseli film içerikleri de çoğaldı.

2100 liraya nerden aldiniz. Su an 3 bi liradan asagi yok. Bulutlanma problemi oldugunu soyluyorlar. Sizin tv de iyle bisey oldu mu. Memnunmusunuz

• quote:

lg8507de tromotion yok

Samsung 6570 de trumotion ve usb 3.0 var mi. Bimekste satis elemani yok dedi.

İkisi de mevcut. Söyle satış elemanı istifa dilekçesini versin
  • quote:

İkisi de mevcut. Söyle satış elemanı istifa dilekçesini versin

araştırmasam adama inansam ayaküstü kandıracak. samsung 6570 de bulutlanma oluyor dedi. önermedi lg8507 önerdi. sizin tv de bulutlanma oluyor mu?
    Kardeşim ben bir ürün alırken en az 4 ay araştırmasını yapıp öyle alırım. Zamanında aklıma takılan sorular şimdi sende de görüyorum. Ne bulutlanma ne titreme ne de herhangi bir sorun var. İnce eleyip sık dokuyarak aldığım bir ürün. Şu verdiğim linkteki videoyu izle ve altındaki tüm yorumları oku ondan sonra gidip bu tvyi alıp kur eve.https://www.youtube.com/watch?v=TPrE6ozmEBg
    Hepsiburadadan 6 ay önce aldım. Fiyat 2499 TL idi. Çek ve banka kampanyası ile birleştirdim.2100 TL'ye mal ettim. Tavsiyem acele etmemek, marka-model belirleyip güvenilir sitelerden takip etmek lazım.
  • quote:

Kardeşim ben bir ürün alırken en az 4 ay araştırmasını yapıp öyle alırım. Zamanında aklıma takılan sorular şimdi sende de görüyorum. Ne bulutlanma ne titreme ne de herhangi bir sorun var. İnce eleyip sık dokuyarak aldığım bir ürün. Şu verdiğim linkteki videoyu izle ve altındaki tüm yorumları oku ondan sonra gidip bu tvyi alıp kur eve.https://www.youtube.com/watch?v=TPrE6ozmEBg

bende 1 aydan fazladır araştırıyorum. dün gece mediamarkt indirimi vardı 2700 tl ye lg8507 vardı neredeyse alıyordum. sepete ekledim. logo yanması problemi ve trumotion olmaması kafamı kurcalıyordu ve vazgeçtim. şimdi yeniden araştırmaya koyuldum. bugün gittim gezdim inceledim görüntü çok güzeldi sanırım samsung 6570 alıcam. kampanya takip ediyorum. trt 4k açıyor mu ? samsung6570 in olumsuz ekik yanı varsa nedir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.