Şimdi Ara

Samsung 48ju6570 4K UHD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Kardeşim ben bir ürün alırken en az 4 ay araştırmasını yapıp öyle alırım. Zamanında aklıma takılan sorular şimdi sende de görüyorum. Ne bulutlanma ne titreme ne de herhangi bir sorun var. İnce eleyip sık dokuyarak aldığım bir ürün. Şu verdiğim linkteki videoyu izle ve altındaki tüm yorumları oku ondan sonra gidip bu tvyi alıp kur eve.https://www.youtube.com/watch?v=TPrE6ozmEBg

bende 1 aydan fazladır araştırıyorum. dün gece mediamarkt indirimi vardı 2700 tl ye lg8507 vardı neredeyse alıyordum. sepete ekledim. logo yanması problemi ve trumotion olmaması kafamı kurcalıyordu ve vazgeçtim. şimdi yeniden araştırmaya koyuldum. bugün gittim gezdim inceledim görüntü çok güzeldi sanırım samsung 6570 alıcam. kampanya takip ediyorum. trt 4k açıyor mu ? samsung6570 in olumsuz ekik yanı varsa nedir?

TRT 4k sorunsuz açılıyor.

TRT4K maç yayınlıyor ve sorunsuz izleniyor.

ben 7500 modeli ile 6570 arasında kalmıştım. 6570 modeli A+ enerji tasarruflu model 7500 A enerji. 3D olan 7500 daha çok elektrik tüketiyor.

kayar alt yazılarda falan da titreme olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

quote:

Kardeşim ben bir ürün alırken en az 4 ay araştırmasını yapıp öyle alırım. Zamanında aklıma takılan sorular şimdi sende de görüyorum. Ne bulutlanma ne titreme ne de herhangi bir sorun var. İnce eleyip sık dokuyarak aldığım bir ürün. Şu verdiğim linkteki videoyu izle ve altındaki tüm yorumları oku ondan sonra gidip bu tvyi alıp kur eve.https://www.youtube.com/watch?v=TPrE6ozmEBg

bende 1 aydan fazladır araştırıyorum. dün gece mediamarkt indirimi vardı 2700 tl ye lg8507 vardı neredeyse alıyordum. sepete ekledim. logo yanması problemi ve trumotion olmaması kafamı kurcalıyordu ve vazgeçtim. şimdi yeniden araştırmaya koyuldum. bugün gittim gezdim inceledim görüntü çok güzeldi sanırım samsung 6570 alıcam. kampanya takip ediyorum. trt 4k açıyor mu ? samsung6570 in olumsuz ekik yanı varsa nedir?

ben 7500 modeli ile 6570 arasında kalmıştım. 6570 modeli A+ enerji tasarruflu model 7500 A enerji. 3D olan 7500 daha çok elektrik tüketiyor.

benim için 3d gereksiz. sırf 3d için fazladan para verip 7500 almaya gerek yok. 6570 ile 6070 arasında hangisini önerirsiniz? metroda ju6070 2450 tl samsung türkiye garantili. curved olması çok fark ediyor mu? curved yerine flat olan 4k alsam diye düşünüyorum.

• A380 kullanıcısına yanıt
    ben artık alıştım curved olduğunu anlamıyorum bile

curved bana daha gerçekçi gibi geliyor sanki 3 boyutlu gibi.

yanlardan baksanız da çok büyük bir fark yok görüntü net.

ekran boyutu 48 için yaklaşık 2.5-3 m arası en uygun oluyor. Karşıdan izleyince ekranın her tarafına tam olarak hakim oluyorsunuz.

teknoloji marketlerin çoğunda teşhirde 2 tv var aynı demo video oynuyor kıyaslayıp karar vermek size kalmış bir durum.
  • Bugün samsung 40ju6470 e bakmak üzere izmir de birçok teknolojik marketin bulunduğu Bornova foruma gittim.
    Bimeks te 40ju6070 vardı .Elemana 6470 yokmu dedim .
    Bana cevabı : O model eski model ayakları ortadan bu yeni model ayakları 2 tane yandan ayrıca alt seri titrşim sorunu v.b var .Üretimden kalktı v.b v.b.Kampanya v.b
    gülerek ayrıldım.
    Gittim 1.teknosa ya o model yok dediler.
    2.Teknosa EXTRA ya gittim .Oradaki eleman bilgili idi 40ju6470 teşhirde vardı.
    Bana kapalı kutu olduğunu ve titreme yapan 6070 modelinin de ellerinde olduğunu alt seri v.b olduğunu dürüst ce söyledi. Fiyat 2.399 TL yuh diyecem olmayacak......
    Kampanya nın son günü imiş.Ayrıca 700 TL lik telefon alırsam yanında 200 TL indirim v.b v.b
    ne diyiyim şimdi....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

quote:

benim için 3d gereksiz. sırf 3d için fazladan para verip 7500 almaya gerek yok. 6570 ile 6070 arasında hangisini önerirsiniz? metroda ju6070 2450 tl samsung türkiye garantili. curved olması çok fark ediyor mu? curved yerine flat olan 4k alsam diye düşünüyorum.

Aradaki fark sadece 3D mi olduğunu düşünüyorsunuz ? Panel kalitesinden tut görüntü motoruna kadar irili ufaklı bir çok fark var..ju7500 100hz ju6570 50hz dir gerçek panel değerleri ;)
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25521-25557/samsung-ue48ju6570_samsung-ue48ju7500t/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 18 Şubat 2016; 18:52:03 >

• Arkadaşlar işine yarıyan olur belki şuan tv media mart ta indirim kuponuyla 2.899 ben alıcam herhalde yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Arkadaşlar işine yarıyan olur belki şuan tv media mart ta indirim kuponuyla 2.899 ben alıcam herhalde yarın

geçerlimi hala ? aldınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Arkadaşlar işine yarıyan olur belki şuan tv media mart ta indirim kuponuyla 2.899 ben alıcam herhalde yarın

geçerlimi hala ? aldınızmı

geçerli hocam babamı bekliyorum o'da onaylarsa alıcam
  • Bimekste webe özel fiyatı 3.300 tl şu an. Kdv bipara indirimiyle 2.800e geliyor. Ben almıştım 2 hafta önce.

• vestel > samsung
  • Bugun bimeks ve mediamarktta tv baktim. bu modeli ve lgnin 49luk modelini inceledim.

sonuc olarak philips 55puk4900/12 aldim.

biraz pazarlik ile mediamarktan 2283TLye aldim.

bimekste fiyat 2650 civari. 400 lira bipara veriyor.
    ilgilenen olursa, smart-3d isime yaramaz, 4k ve UHD is gorur diyen varsa gitsin haftasonu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.