Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 48,5-49 NUMARA NIKE LAR,UNDER ARMOURLAR Satın Al 3 Temmuz 2019 22:24 1 1 48,5-49 NUMARA NIKE LAR,UNDER ARMOURLAR Arkadaşlar Amerikalı BASKETBOLCU arkadaşımızın 1-2 kere giydiği dönerken yanında götürmediği hem gündelikte giyilebilecek,hem spor yaparken giyilebilecek büyük numaralı ayakkabıları çok çok ucuza hatta bedava parasına vereceğim arkadaşlar. Hepsi orjibal nike,under armour,jordan ayakkabılar olup ayağı büyük arkadaşların birçok derdine çare olucaktır.Tanesi 100-150 dolar civarı aldı hepsini.Hepsini bu sene aldı.1 er 2 şer kere giyildi.Sıfır gibi hepsi.Arkdaşlar numaraları Timberland 47,5Wans 48Sarı-Siyah Jordan 48,5Nıke Air Max 2 48,5Under Armour 49,5Nıke Terlik 49Gri Under Armour 49Kırmızı Air Jordan 48,5Nıke Freewalk 49,5Tek tek fiyatları whatsapp sorabilirsiniz. 0551 706 14 64Totalinde sıfırından 1 tanesi fiyatına veriyorum arkadaşlar.Hayırlı olsun şimdiden alıcısına.Hepsini 500 tl ye bırakıyorum..(Hepsini alana bu zamana kadarki bütün Jordan modellerinin bulunduğu ansiklopediyi hediye edeceğim.)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 9 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman,Ermenek Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal 48,5-49 NUMARA NIKE LAR,UNDER ARMOURLAR SATLIK KUTULU PS4 Oyunları ( DAHA UCUZA VEREN YOK.İDDAA EDİYORUM) ( ÇOĞU JELATİNİNDE) 1400 TL SON PS4+ÇİFTKOL+20 OYUN+HEDİYELER