Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATLIK KUTULU PS4 Oyunları ( DAHA UCUZA VEREN YOK.İDDAA EDİYORUM) ( ÇOĞU JELATİNİNDE) Satın Al 30 Temmuz 2018 11:22 1 1 SATLIK KUTULU PS4 Oyunları ( DAHA UCUZA VEREN YOK.İDDAA EDİYORUM) ( ÇOĞU JELATİNİNDE) Arkadaşlar Amerikalı BASKETBOLCU arkadaşımızın evinde oynarım diye alıp bazılarının jelatinini sökmediği,bazılarını maksimum 1-2 kere oynamış olduğu ( oyunları bana verirken söyledi.Doğruda diyor maçlardan fırsat bulamıyorlar ) Ps4 oyunları Satlıktır. Piyasadaki fiyatları biraz araştırdım. En ucuzununda ucuzuna vereceğim. Tercihim topluca bir arkadaşın almasıdır.İşim gereği git gel kargola çok uğraşamam.Emin olun topluca alana çok komik rakama vereceğim. İstediğiniz soruyu whatsapp tan sorabilirsiniz. 0551 706 14 64Dediğim gibi 7 tane kutulu oyun var.Hepsini tek seferde kargolamak en iyisi benim için.Onun içinde çok ucuz fiyat yazıyorum.PAYDAY 2 CRIMEWAVE EDITIONRAINBOW SIX SIEGEGOD OF WAR 3 REMASTEREDBATMAN RETURN TO ARKHAMFIFA 17MAFIA 3 DELUX EDITIONMOTO RACER 4TOTALİNDE HEPSİNİ 250 TL YE SATIYORUM ARKADAŞLAR.ALICISINA HAYIRLI OLSUN.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 7 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman,Ermenek Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal 48,5-49 NUMARA NIKE LAR,UNDER ARMOURLAR SATLIK KUTULU PS4 Oyunları ( DAHA UCUZA VEREN YOK.İDDAA EDİYORUM) ( ÇOĞU JELATİNİNDE) 1400 TL SON PS4+ÇİFTKOL+20 OYUN+HEDİYELER
Fifa 17 ve God of War Şuanda mevcuttur.Diğerleri Satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal 48,5-49 NUMARA NIKE LAR,UNDER ARMOURLAR SATLIK KUTULU PS4 Oyunları ( DAHA UCUZA VEREN YOK.İDDAA EDİYORUM) ( ÇOĞU JELATİNİNDE) 1400 TL SON PS4+ÇİFTKOL+20 OYUN+HEDİYELER