Şimdi Ara

Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Mi 8 Lite
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhabalar. Kafanizda soru olmaması için gayet açıklayıcı şekilde yazıyorum. XIAOMI MI 8 LITE 64 GB TÜRKİYE'den alinma telefonumu satıyorum. Telefon Trendyoldan alinmistir. Sim1 ve Sim2 si aktiftir.Whatsapp üzerinden Trendyol Faturasini gösterebilirim. Xiaomi Türkiye garantili dir. 01.03.2019 tarihinde elime geçmiştir telefon.Fakat eski telefonumun gideceği yere kadar gitmesini bekledigimden Haziran 2019 da telefon kullanılmıştır.Yani tam 1 senelik.
    Arkadaşlar fotoğraflarda görüp anlayacağınız üzere takıntılı şekilde kozmetige önem vermiş birisiyim. JELATİNİ sokulduğu an ekrana koruyucu cam,arka yüzeyine önce yeni jelatin çekilmiştir ardından kılıf takilmistir.Kameralari için anında kamera koruyucu lens takilmistir. Telefonun kozmetigi 10 üzerinden 10.
    Telefonu alan arkadaş sanki sıfır bir telefonu kutusundan çıkarıyor gibi bir kozmetik bulacaktır.
    Telefonun yanında fotoğraflarda da göreceğiniz üzere envayi çeşit koruma kılıfları ve ekran koruyucular verilecektir. Keza kamera lens koruyucu ve arka strech film de verilecektir. (Sırf bu yanındakiler suanda 300 TL civarında)

Telefonun özelliklerine gelince Xiaomi Miu 12 desteğini vereceği telefonlarin basinda Mi 8 serisini koydu hali hazırda zaten.Ve sunuda söyleyebilirim,gerçekten Amiral Gemisi denen telefonlarin hepsine tas cikarir. ŞÖYLE söyleyeyim şu anda Samsung Galaxy S20+ kullanıyorum. YÜZ tanıma ve kilit açma hızı Xiaomi Mi 8 lite in daha hızlı ve stabil. 4 Gb Ram 64 Gb hafıza ile gayet hızlı ve hiçbir sorunu olmayan bu telefonu alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum..
    İSTEDİĞİM FİYAT 1600Tl den Düşüyorum #######1450.TL..######
    LUTFEN TEKLİF ETMEYİNİZ. GUVEN SORUNUNUZ OLMASIN DEVLET MEMURUYUM. HESABIMA PARA GECTIGI GUN KARGONUZU CIKARIRIM UYGUN BIR SEKILDE.KARGO UCRETI ALICIYA AİTTİR.

Not; Aksam Saat 22:00 yi geçmemek üzere
    WhatsApp üzerinden sorularını yanitlayabilirim. Daha geç saatlerde cevap veremem küçük bebeğimiz var.
    0551 706 14 64

Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal0
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal0
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalT
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalL
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal.
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64Gobal.
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalP
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalA
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalZ
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalA
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalR
    Fiyati DÜŞTÜMM Sooonn Xiaomi Mi8 Lite 4/64GobalLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macklemor3 -- 17 Ağustos 2020; 14:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toprağım İST da olsaydın elden alırdım
    hayırlı satıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.