Adamlar Londra'da bir yerden 48,640 fotoğraf çekiyorlar ve bunu birleştirip tek resim haline getirmişler helal olsun. http://btlondon2012.co.uk/pano.html
quote:Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adamBen bunu yüksek çözünürlüklü kameraların çektiğini düşünüyordum.DİKKAT! Bunu açanın kotası dolar.
quote:Orijinalden alıntı: ahmett99 Ben bunu yüksek çözünürlüklü kameraların çektiğini düşünüyordum. tabi öylede yinede tek bir fotoğraftan oluşmuyo bu
quote:Orijinalden alıntı: rap.1907quote:Orijinalden alıntı: ahmett99 Ben bunu yüksek çözünürlüklü kameraların çektiğini düşünüyordum. tabi öylede yinede tek bir fotoğraftan oluşmuyo bu Alıntıları Göster bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk
quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_ bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk nasıl anlamdım
quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_ bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk Link alabilirmiyim
quote:Orijinalden alıntı: rap.1907 quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_ bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk nasıl anlamdım ocak ayındamı ne açılmıştı bir konu. etraftan ilginç fotolar bulmuştık pencere kenarındaki donlar falan bulursam atarım link
quote:Orijinalden alıntı: Smyrn3. quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_ bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk Link alabilirmiyim link verdim
quote:Orijinalden alıntı: rap.1907quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_ bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk nasıl anlamdımAlıntıları Göster Evin birinde üstsüz bayan buldum sanırım
quote:Orijinalden alıntı: rap.1907 quote:Orijinalden alıntı: Smyrn3. quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_ bunun daha güzel bir konusu vardı. ona bakın bir ton şey bulmuştuk Link alabilirmiyim link verdim lbende istiyorum link