Merhaba arkadaşlar 4820k işlemci ve x79a-gd65 anakart aldım fakat anakartın kutusu açıktı birde yanık kokusu alıyorum yarın ana kartı geri vereceğim sizce aynı karttanmı alayım yada ne tavsiye edersiniz. Ilerinde cf yapmayı düşünüyorum iki kartı x16 da çalıştıracak beni üzmeyecek bir kart tavsiyesi istiyorum.
değiştir aynısıyla
Aynısından iki adet vardı olur ya gidene kadar satılır yada oda içime sinmez ise orada başka karta karar vermek istemiyorum kullanan birilerinden tavsiye almak benim için önemli.
pikacuuuP
kullanıcısına yanıt
fiyat max?
Bu karta 600 küsür verdik zaten çokta açılmayalım :)
Bu biraz pahalı geldi :) Şu an için tek kart kullanıcam ileride en fazla iki olur .
_Dominic_Toretto_
kullanıcısına yanıt
Bu zamana kadar beş altı tane anakart aldım hiç biri böyle kokmuyordu plastik yanmış gibi bir koku var.
quote:
Orijinalden alıntı: pikacuuu
Bu zamana kadar beş altı tane anakart aldım hiç biri böyle kokmuyordu plastik yanmış gibi bir koku var.
Yeni kokusu, yanık kokusuna çok benzer. Yanık kokusu olduğuna eminseniz değiştirin aynısıyla. Görünürde herhangi bir sorun var mı ?
quote:
Kutusu açık naylon poşetide açık işlemci pinlerinin olduğu kısımda pinler eğilmesin diye koruyucu kapak yok nasıl bir karttır anlamadım birde koku olayı olunca soğudum karttan.
pikacuuuP
kullanıcısına yanıt
aynısıyla değiştir
quote:
Kutusu açık naylon poşetide açık işlemci pinlerinin olduğu kısımda pinler eğilmesin diye koruyucu kapak yok nasıl bir karttır anlamadım birde koku olayı olunca soğudum karttan.
Alıntıları Göster
Vatan klasiği bu zaten açık ürünler.
Değiştirin o halde.
_Dominic_Toretto_
kullanıcısına yanıt
Görüntüde hiç bir şey yok dostum hatta birçok kez söyledim kutu açık olunca iade mal olmasın diye 2 kişi ilgilendi yok dediler baya bir baktılar onlar nasıl almadı kokuyu acaba hayret ben yanılıyor da olabilirim ama geri götürüp baktıracağım bir .
quote:
Görüntüde hiç bir şey yok dostum hatta birçok kez söyledim kutu açık olunca iade mal olmasın diye 2 kişi ilgilendi yok dediler baya bir baktılar onlar nasıl almadı kokuyu acaba hayret ben yanılıyor da olabilirim ama geri götürüp baktıracağım bir .
Onlara pek bakmayın siz, ya anlamadıklarından öyle derler, ya da bile bile derler.
Anakart sıcaklıkları nasıl ? AIDA 64 Algılayıcı ekran görüntüsü verir misiniz ?
_Dominic_Toretto_
kullanıcısına yanıt
Sistemi kurmadım bu gün aldım zaten eve geldim koku olayıda olunca sizlere danışmak istedim.
pikacuuuP
kullanıcısına yanıt
O halde geri götürüp durumu izah edin. Diğer kartı da koklayın bakalım aynı koku var mı ?
Ama dediğim gibi, yeni kokusu da olabilir.
quote:
Sistemi kurmadım bu gün aldım zaten eve geldim koku olayıda olunca sizlere danışmak istedim.